çok büyük geçmiş olsun arkadaşım bende de sizin aksine tansiyonum düşüyo 8/5 8/4 ekseriyetle bende de bayılma oluyor ilacıda yokmuş rabbim yardımcımız olsunGünaydın hamileyken çıktı ama ilaç almadan süreci tamamladık. 28 29 haftalarda çıktı. Sürekli hastanede yatıp çıktım. 15 i pek geçmedi o yüzden ilaç verilmedi. Zaten suyum az olduğu için 36,4 de doğum oldu.
Ama doğumdan sonra 18 e kadar çıkınca ailede de olunca emzirdiğim için adalat aldım 2 sene. Emzirme dönemi bitti ilacım da değişti. Kilo fazlam var baya. Şu an aldığım ilacın dozu baya düşük. Doktor kilo vermem durumunda ilacı bırakma yoluna gidebileceğimizi ilacımın çok hafif olduğunu söyledi. umarım sende yoktur.
Sabah sağlam bir kahvaltı yapmak , ayakları havaya dikmek ama ben yine de özellikle yazın dışarı çıkmadan bir tuzlu ayran içiyorum. Genelde sağlam bir kahvaltı işimi hallediyomerhaba arkadaşlarım hipo tansiyonla(düşük tansiyon) başım çok dertte 8/4 ü buluyo bayıltıyo dr tuzlu ayran iç diyo çaresi yokmu bu illetin tuzlu ayrandan başka şimdiden cevaplarınız için çok tşk ederim ....
çok şükürSabah sağlam bir kahvaltı yapmak , ayakları havaya dikmek ama ben yine de özellikle yazın dışarı çıkmadan bir tuzlu ayran içiyorum. Genelde sağlam bir kahvaltı işimi hallediyo
Rabbim kimin ne sıkıntısı varsa tez zamanda gidersin inşallah. Size de çok çok geçmiş olsun. Eğer illa biri olacaksa varsın düşsün yükselmesinde. Bayılma olmasa iyiymiş ama dediğim gibi rabbim beterlerinden esirgesin.çok büyük geçmiş olsun arkadaşım bende de sizin aksine tansiyonum düşüyo 8/5 8/4 ekseriyetle bende de bayılma oluyor ilacıda yokmuş rabbim yardımcımız olsun
amin güzel arkadaşım aminRabbim kimin ne sıkıntısı varsa tez zamanda gidersin inşallah. Size de çok çok geçmiş olsun. Eğer illa biri olacaksa varsın düşsün yükselmesinde. Bayılma olmasa iyiymiş ama dediğim gibi rabbim beterlerinden esirgesin.
Boşver düşük tansiyonluların ömrü uzun olur derler:)rabbim şifanızı lütfetsin
Ne kadar tatlı dillisin maşallah. Demek ki ondan yükselmiyor düşüyor ki tatli dilliler fazla yaşasın diyeamin güzel arkadaşım amin
Sürekli yüksek seyretmiyor aslında ...Baya erkenmiş senin ama Allahın izniyle sağ salim tamamla inşallah. Çok ama çok su iç Sürekli tuvalete git idrar ile tuz çıksın vucudundan. tuzu çıkar hayatından.Kusmak ta rahatlatır seni. Mutlaka kardiyolojiye git sana tansiyon holteri takarlar 24 saat için. Alet sanırım 5 10 dk da bir tansiyonunu ölçüyor cihaz kaydediyor biliyorsundur. 24 saat içindeki tansiyon durumuna göre ilaca bağlıyorlar.İnşallah hiiç gerek kalmaz ama Günde 8 ilaca kadar içenler vardı hastanede yatarken gördüm. Preeklampsi olmasın gerisi kolay.
Yürüyüş yap hafif hafif. Aman arkadaşım sakın haa ihmale etme bu laneti. Gün içinde sabah öğle akşam ölç evinde. Allahım minik kuzunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Benim tansiyonumun yanı sıra nabzım da yüksek ki zaten hamileyken nabzımın sesinden anladım sıknıtı olduğun öyle ölçmeye başlamıştım.
Yürüyüş yapsam kilo versem sanırım ilacı bırakabilirim (doktor tavsiyesi ve kontrolünde tabiki)
Adı batsın lanet bişey ama allah beterinden saklasın.
Kendini sıkıntıya sokma düşünme.Panikledikçe 13 14 15 diye tık tık yükseliyor.
Sormak istediğin ne varsa sor bildiklerimde yardımcı olurum.
ya varolun güzel arkadaşım güzelliği hissettiren sizsiniz...Ne kadar tatlı dillisin maşallah. Demek ki ondan yükselmiyor düşüyor ki tatli dilliler fazla yaşasın diye
rabbim hepimize uzun ama kaliteli ömürler nasip eylesin.bayılmam olmasa inanın yapı olarak pipirikli değilim.Boşver düşük tansiyonluların ömrü uzun olur derler:)
çok geçmiş olsun hiç aç susuz kalmamaya çalışınrabbim hepimize uzun ama kaliteli ömürler nasip eylesin.bayılmam olmasa inanın yapı olarak pipirikli değilim.
varolun hep olun tşk ederim.çok geçmiş olsun hiç aç susuz kalmamaya çalışın
Başka bir farklılık yaşamıyorum. Ama tansiyonumun düşük olduğunu biliyorum :)Aaa bunları bende yaşıyorum acaba benim de mi var ? Başka belirtiler var mı yaşadığınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?