düşük tansiyon kaderimmisin

çok büyük geçmiş olsun arkadaşım bende de sizin aksine tansiyonum düşüyo 8/5 8/4 ekseriyetle bende de bayılma oluyor ilacıda yokmuş rabbim yardımcımız olsun

Sabah sağlam bir kahvaltı yapmak , ayakları havaya dikmek ama ben yine de özellikle yazın dışarı çıkmadan bir tuzlu ayran içiyorum. Genelde sağlam bir kahvaltı işimi hallediyo

çok büyük geçmiş olsun arkadaşım bende de sizin aksine tansiyonum düşüyo 8/5 8/4 ekseriyetle bende de bayılma oluyor ilacıda yokmuş rabbim yardımcımız olsun
Rabbim kimin ne sıkıntısı varsa tez zamanda gidersin inşallah. Size de çok çok geçmiş olsun. Eğer illa biri olacaksa varsın düşsün yükselmesinde. Bayılma olmasa iyiymiş ama dediğim gibi rabbim beterlerinden esirgesin.

amin güzel arkadaşım amin

Sürekli yüksek seyretmiyor aslında ...
Şimdi kadın dopumcum ile görüştüm , şuan tansiyon olmaz sende dedi , ortalıkta bi salgın varmış o olabilir dedi , kustuğun için yükselmilmolanilir dedi
Şuan ölçüyorum 110 larda çıkıyor tansiyonum ...
Bir daha olur yükselme direk giderim kardiyolojiye...
Dün akşam kızartma yeniştim ondan mu tüm bunlar başıma geldi acaba ya
Benim neyime kızartma , Dr um patates haşla ye dedi bol su iç dedi

Benimkide dusuk ne yazikki hep 10 a 7 9 a 5 felan cikar bu yuzden asiri basim donuyor hatta bayiliyodum bugun midem felanda cok bulaniyor tuzlu ayran yapsamda gecmiyor

Annemle disarida gezerken neredeyse bayiliyodum kendimden gecmistim valla

Çok geçmiş olsun. Benim kızımda da var ayrıca hep Çok yorgun. Sizde de var mi böyle Bi sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…