Düşük tansiyon çaresi

tatlicadi034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
253
0
Arkadaşlar 23 yaşındayım bende düşük tansiyon var hamileyken başladı ve doğumdan sonrada üzerimde kaldı 9-4 e kadar düşüyor ve günlük hayatımı çok etkiliyor başım dönüyor çok etkileniyorum yürüycek halim kalmıyor bunun için doktora gittim ilaç tedavisi yokmuş yorulmuycan stres yapmıycan bol sıvı tüketcen dedi o kadar belkide iş güç eş bebek beni yoruyordur tam bilemiyorum. Sizin bildiğiniz çözüm var mı acaba bugün gene yolda işe gelirken başım dönmeye başladı. ((

valla bu kadar etkileniyosan tuz ya da kafeini arttırabilirsin
ama bu baş dönmesinin sebebi başka bişey olmasın, sadece tansiyon düşüklüğüne bağlayıp geçme bence

canım benimde aynı sorunlarım oldu
doğumdan sonra evety bebek bayağı yorucu oluyor onunda etkisi var
düzensiz beslenmede etkiliyor
ben tuzu çok sevmem tüketmem buda beni çok etkiliyor
ben sabah kahvaltıda tuzlu zeytin yediğimde o gün tansiyon sorunum olmuyor
bayağı yiyorum ama çok seviyorum oda ayrı :)

doğumdan sonra aynı sorun bendede oldu 8-4 ten 1 adım yukarı çıkmıyodu düz yolda yürüyemiyodum nerdeyse ama stresten uzaklaştım hiçbişeyi sorun etmedim kendime yediğime içtiğime dikkat ettim şimdi biraz normale döndü ama ne zaman azıcık üzülsem yine düşüşe geçiyo:44:

canım benimde aynı sorunlarım oldu
doğumdan sonra evety bebek bayağı yorucu oluyor onunda etkisi var
düzensiz beslenmede etkiliyor
ben tuzu çok sevmem tüketmem buda beni çok etkiliyor
ben sabah kahvaltıda tuzlu zeytin yediğimde o gün tansiyon sorunum olmuyor
bayağı yiyorum ama çok seviyorum oda ayrı :)

siz ne gusel dikkat etmişsiniz ben hiç dikkat etmiyorum kendime mesela bi temizlik yapmaya kalksam bi güne sığdırmaya çalışıyorum ve yoruluyorum çok tezcanlıyım bu konuda hemen herşey olsun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…