Düşük sonrasında doktorun verdiği süreyi beklemeden hamile kalan var mı acil bakabilir misiniz?

Mucize24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2024
9
1
27
Merhaba, 3 aylık bebeğimi kromozom hastalığı sebebi ile kaybettim hastanede yattım önce düşük yaptırıldı sonra kürtaj oldum. Doktorum 3 ay hamilelik için bekle dedi ilk adetimi 1 ay sonra gördüm 3 ay beklemek istemiyorum benim gibi yaşayıp beklemeden hamile kalan var mı bilgilendirir misiniz

Merhaba, 3 aylık bebeğimi kromozom hastalığı sebebi ile kaybettim hastanede yattım önce düşük yaptırıldı sonra kürtaj oldum. Doktorum 3 ay hamilelik için bekle dedi ilk adetimi 1 ay sonra gördüm 3 ay beklemek istemiyorum benim gibi yaşayıp beklemeden hamile kalan var mı bilgilendirir misiniz
Bana 6 ay bekle diyen oldu ,1 adet geçince deneyebilirsin diyen oldu ben 5 ay bekledim toparlamak için vücudumu vitaminlerimi .sizde öyle yapabilirsiniz

1 adet geçirdim sonra hamile kaldım. Hiçte bişey olmadı kimsede bişey demedi. Doktordan doktora değişiyor siz karar verin. Benim doktorum da 3 ay dedi önce olursa bakarız sorun olmaz dedi

Çevremde çoğu kişi 2 en çok 3 ay bekliyor ben de beklemedim hiç zaten demediler de bekle die hatta doğarganligin yuksek olur ilk 6 ay dediler ama tekrardan gebe kaldım da olumsuz sonuçlandı kuzenimde hemen ertesi ay hamile kaldı sağlıkla kucağına aldı bebeğini kendini nasıl hissediyorsan ona göre yap inşallah hayırla sağlıkla hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın 🤲

X