Gebeliğe Hazırlık düşük sonrasi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba Arkadaşlar ben de maalesef çarşamba günü rutin kontrole gittiğimizde 13 haftalik bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Doktorum hemen devlet hastanesine yollayıp acil almaları lazım dedi. 3 saatte bir kaba bir hemşire ya da neyse o artık hem alttan hem de ağız yoluyla hap verdi. Bebegimi 8 saat acı sonrasi düşürdüm maalesef. Bir de üstüne başka bir odaya alıp yine anestezi falan yapmadan acılarla içinde kalan parçaları temizlediler. O kadar zor saatler geçirdim ki. Bebeğime mi yanayım bana normal dogum gibi düşük yaptirdiklarina mi yanayım bilemedim. Böylesi daha saglikliymis öyle dendi. Patoloji sonucunu bekliyorum. Ben sadece sizlerden biraz.olsun moral almak için yazdım. Güçlü olmaya çalışıyorum ama zor . Bundan sonra beni ne bekliyor neler yaşarım bilemiyorum. :(

Merhaba Arkadaşlar ben de maalesef çarşamba günü rutin kontrole gittiğimizde 13 haftalik bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Doktorum hemen devlet hastanesine yollayıp acil almaları lazım dedi. 3 saatte bir kaba bir hemşire ya da neyse o artık hem alttan hem de ağız yoluyla hap verdi. Bebegimi 8 saat acı sonrasi düşürdüm maalesef. Bir de üstüne başka bir odaya alıp yine anestezi falan yapmadan acılarla içinde kalan parçaları temizlediler. O kadar zor saatler geçirdim ki. Bebeğime mi yanayım bana normal dogum gibi düşük yaptirdiklarina mi yanayım bilemedim. Böylesi daha saglikliymis öyle dendi. Patoloji sonucunu bekliyorum. Ben sadece sizlerden biraz.olsun moral almak için yazdım. Güçlü olmaya çalışıyorum ama zor . Bundan sonra beni ne bekliyor neler yaşarım bilemiyorum. :KK43:
Geçmiş olsun canm bende seninle aynı şeyleri yaşadım bende bebeğimi 9 haftalikken kalbi durması sonucu kaybetti devlet hastanesinde banada aynı yöntemi uygulayacaklardı ben bide o acıya katlanmamak için özelde kürtaj oldum Allah sabrını versin canm

Allah sana da sabrını versin İnşallah. Ilk bebegimdi. Bir de öyle bir döneme denk geldiki en yakın arkadaşımla aramızda 1.5 ay vardı. Birlikte bakarız diyoduk. Ama benim yavrum melek oldu. Haftaya doktor kontrolüm var. Rahmim ne durumda ona bakacakmış. Ama ikinci hamileliğim için ne yapmam lazım, sorun bende mi bebeğimin bir problemi mi vardı. Bunlar hep kafami kurcalıyor. Umarım düzelebilirim.

Kizlar son olsun inşallah. Allah bir daha göstermesin. Ilk gebeliklerde boyle olabiliyormuş. Hatta tatilde düşük yapmıştım oradaki doktor ilk bebeklerin hep dustugunu hatta bir cok insanin cok erken dusuk yaptigi icin dusuk yaptığını farketmedigini söylüyordu. Ne kadar dogru bilmiyorum. Rahim beslemiyormis tam olarak. Kurtaj olduğunuz icin bir sure korunmaniz gerekiyor hemen gebelik düşünmeyin. Hormon tahlillerine baktirmayi unutmayin. Doktorlar atlayabiliyor ama tiroid tahlilleri yaptirmayi ihmal etmeyin. Benden tavsiyeler şimdilik bu kadar. Kendinize iyi bakın. Hep birlikte güzel mutlu sağlıklı gebelikler görürüz inşallah

Merhaba arkadaslar. Malesef bir düşük yasiyorum. Kanamam devam ediyor. Doktor 2 ay korun dedi. Ama beklemek istemiyorum. Benim durumumda olan var mi? Dusukten sonra hemen hamile kalan var mi?
Merhaba canım bende bir düşük gerçekleştirdim bir aya yakin surdu tamamen temizlenmesi özel bir doktora gittim kimyasal oldugu icicin korunmana gerek yok hemen hamile kalabilirsin dedi ama sen gene doktorunu dinle.insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Test yaptm beta 208 cikti. 2 gun sonra 276 oldu. 1 gun sonra 336 oldu. 1 hafta aonra gel ama kanaman baslayabilir dedi. Nitwk basladi da. Gittim. Belli belirsiz bir kese gorundu o da sekli bozulmaya baslamis. Düşük baslamis dedi. Hala devam ediyor kanamam 5. Gun bugun kanamanin. Evet cok cok yeni. Daha sekillenmemisti ki. Bende ondan anlam veremiyorum bite korunmam gerekiyor. Buyuk bir duauk degil. Kurtaj degil. Adet gibi atiyor vucut. Sadece adete gore daha yogun ve minik parcalar geliyo
Canım ben 6.haftada düşürdüm doktor bir adet gör rahmin temizlensin sonra yeniden başla demişti.

Kizlar tekrar merhaba. 15gun once bir düşük yaşamıştım. Normal reglinin biraz sancilisi seklinde yasadim bitti bitecek derken 3 gundur biraz daha artti. Bu kadar uzun sürüyor mü normal bir surec mi bu bilemedim
Canim kerhaba benimki yaklasik bir ay kadar surdu hic endise etme seninde dediğin gibi siddetle agrilarim oldu ama doktor zaten bu sekilde bilgilendirmisti beni. Arada artip azalabiliri bir iki gun hic akmayip sonra birden akabilir

Canim kerhaba benimki yaklasik bir ay kadar surdu hic endise etme seninde dediğin gibi siddetle agrilarim oldu ama doktor zaten bu sekilde bilgilendirmisti beni. Arada artip azalabiliri bir iki gun hic akmayip sonra birden akabilir
2 gün sonra 1 ay olacak ben hala devam tuhaf bir durum. bu durumun nasıl bir zararı var vucudumuza nasıl telafı edilir diye düşünüyorum şimdilerde. artık biraz alıştım bu kahverengiye.

Back