- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Bazen olabiliyormus oyle canim . iyice temizleniyordur. Biraz daha devam ederse doktoruna soyleyebilirsin. Benim 9 gun sürmüştü kanamam. Ama azdi. Ayni dedigin gibi normal reglin biraz daha sancilisiydi. Sonraki ay yogun bir adet gecirdim. Ve su an tekrar hamileyim cok sukurKizlar tekrar merhaba. 15gun once bir düşük yaşamıştım. Normal reglinin biraz sancilisi seklinde yasadim bitti bitecek derken 3 gundur biraz daha artti. Bu kadar uzun sürüyor mü normal bir surec mi bu bilemedim
Sanırım bende de tam tersi oldu ilk adeti 27. Gün oldum 5 gün sürdü kanama normal adetten dediğin gibi biraz sancılıydı adetim bittikten 10 gun sonra kontrole gittim alttan baktı ertesi gun lekelenme şeklinde kanamam başladı 3. Gun arttı 8 gun sürdü. Senin adet nasıldı peki düzensizmiydi ?Bazen olabiliyormus oyle canim . iyice temizleniyordur. Biraz daha devam ederse doktoruna soyleyebilirsin. Benim 9 gun sürmüştü kanamam. Ama azdi. Ayni dedigin gibi normal reglin biraz daha sancilisiydi. Sonraki ay yogun bir adet gecirdim. Ve su an tekrar hamileyim cok sukur
Benim adetim hep duzenliydi. Hatta dusugun 29. Gunu ben adet oldum. yani normak adet gibi gunu gunune geldi peki doktor alttan baktiginda ne dedi? Bana temizlendi demistiSanırım bende de tam tersi oldu ilk adeti 27. Gün oldum 5 gün sürdü kanama normal adetten dediğin gibi biraz sancılıydı adetim bittikten 10 gun sonra kontrole gittim alttan baktı ertesi gun lekelenme şeklinde kanamam başladı 3. Gun arttı 8 gun sürdü. Senin adet nasıldı peki düzensizmiydi ?
Allah aag salim kucaginiza almayi nasip etsin. Benimde bitmeyimce bir sıkıntı mi oldu dedim. Zor isler bunlar ne yapalim Allah kimselere göstermesin.Bazen olabiliyormus oyle canim . iyice temizleniyordur. Biraz daha devam ederse doktoruna soyleyebilirsin. Benim 9 gun sürmüştü kanamam. Ama azdi. Ayni dedigin gibi normal reglin biraz daha sancilisiydi. Sonraki ay yogun bir adet gecirdim. Ve su an tekrar hamileyim cok sukur
Bana da temizlendi dedi rahim durumu çok iyiymiş yumurtalıklarında çok güzel çalışıyor korunmana gerek yok dedi , hic zorlanmama rağmen muayeneden sonraki gün leke gördüm sonra kanama arttı adet olarak saydım bende , sende olmadı değil mi muayeneden sonra kanama ? Ben muayene olduğum gün test istedi doktor kan verdim beta 4,25 çıktı ertesi gun kanama olunca 3. Günü gittim tekrar kan verdim beta hcg düşüşe geçmişti daha yeni sıfırlanıyordu yanı eski degerBenim adetim hep duzenliydi. Hatta dusugun 29. Gunu ben adet oldum. yani normak adet gibi gunu gunune geldi peki doktor alttan baktiginda ne dedi? Bana temizlendi demisti
Rabbim tekrar gostermesin. Tez zamanda kucagimiza almayi nasip etsin canimAllah aag salim kucaginiza almayi nasip etsin. Benimde bitmeyimce bir sıkıntı mi oldu dedim. Zor isler bunlar ne yapalim Allah kimselere göstermesin.
Yok canim muayene gunu beta 8di. Doktor hersey yolunda dedi. Sonra bir kez adet oldum. Ama cok yogun bir adetti. Sanirim iyice temizlendi. Bir de doktor 40 gun kanama gelmeyebilir dedi. Hemen adet olmayabilirsin dedi. Ama ben gunu gunume oldum.Bana da temizlendi dedi rahim durumu çok iyiymiş yumurtalıklarında çok güzel çalışıyor korunmana gerek yok dedi , hic zorlanmama rağmen muayeneden sonraki gün leke gördüm sonra kanama arttı adet olarak saydım bende , sende olmadı değil mi muayeneden sonra kanama ? Ben muayene olduğum gün test istedi doktor kan verdim beta 4,25 çıktı ertesi gun kanama olunca 3. Günü gittim tekrar kan verdim beta hcg düşüşe geçmişti daha yeni sıfırlanıyordu yanı eski deger
Devlete gidiyosun sanırım :) İyi doktorlara denk gelelim insallah, özele giderken o kadar rahat gidiyorum ki sıra devlete gelince bacaklarım titriyor valla beni çağırdıklarındaBenumde en son muayenede azalmisti kanamam muayeneden sonra hafif artmisti. Cok az bi parca kalmis onlarda atılır kanamayla demisti tekrar muayene etmeye gerek görmedi. Beta baktir 5in altina düştüğü zaman sorun yok dedi en son baktirdigimda 25ti. Sonra bir daha baktirmadim. Kanamada bitti derken çoğalınca yanlış bir yoldamiyim diye endiselendim. Doktorumu da degistiricem bu arada :) biraz fazla gamsiz geldi bana. Birde koştur koştur muayene ediyor ne soracagimi şaşırıyorum. Düşünün 3kez muayane oldum 3unde de kist ameliyatı geçirdim diyemedim :)
Yok ozele gidiyorum. Birde doktorun sgk anlasmasi da yok tavsiye ettiler diye gittim ama umduğumu bulamadımDevlete gidiyosun sanırım :) İyi doktorlara denk gelelim insallah, özele giderken o kadar rahat gidiyorum ki sıra devlete gelince bacaklarım titriyor valla beni çağırdıklarındaistanbuldamisin
Paramla rezil oldum desene, şükür hem özel de hem devlette iyi bi doktora denk geldim doktortakvimi diye bir site var ordan yorumlara bakabilirsin sendeYok ozele gidiyorum. Birde doktorun sgk anlasmasi da yok tavsiye ettiler diye gittim ama umduğumu bulamadım
Bende oradan baktım. Herkes cok guzel seyler yazmis. Aslında poliklinige girince karsilamasi falan iyi ama oyle bir hızlı hızlı anlatıyor zaten sıkıntılı bir muayene birde oyle olunca panikliyor insan.Paramla rezil oldum desene, şükür hem özel de hem devlette iyi bi doktora denk geldim doktortakvimi diye bir site var ordan yorumlara bakabilirsin sende
Nerede yaşıyorsun İstanbul muBende oradan baktım. Herkes cok guzel seyler yazmis. Aslında poliklinige girince karsilamasi falan iyi ama oyle bir hızlı hızlı anlatıyor zaten sıkıntılı bir muayene birde oyle olunca panikliyor insan.
Yok adanaya gelin geldim :) 9 ay oldu daha once İstanbuldaydimNerede yaşıyorsun İstanbul mu
Simdi istanbulda guvendigim bir kadin dogum profosorunden adanada doktor ismi aldım. Bir hastalik gecirip ona muayene olmaya gitmeyi düşünüyorum.Nerede yaşıyorsun İstanbul mu
Hayirlisi bakalım iyi doktorlara denk gelirsin insallah :)Simdi istanbulda guvendigim bir kadin dogum profosorunden adanada doktor ismi aldım. Bir hastalik gecirip ona muayene olmaya gitmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?