• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrası sigorta

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bebekedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2017
1.508
2.037
133
Arkadaşlar daha önce 8 düsük yaşadım.. fakat şu an baslayacağım tedavide ne olacak bilmiyorum.. ozel saglik sigortasi veya tamamlayıcı sigorta yaptırmak istiyorum düsük sonrasında sigorta yaptıran varmi aranızda

Tamamlayici sağlik sigortasi muayene vb karsiliyor ama tedavileri karsiliyor mu bilmiyorum. Detaylarina iyi bakin derim. Her tamamlayici sağlik sigortasinin her hastaneyle filan anlaşmasi olmuyor

Arkadaşlar daha önce 8 düsük yaşadım.. fakat şu an baslayacağım tedavide ne olacak bilmiyorum.. ozel saglik sigortasi veya tamamlayıcı sigorta yaptırmak istiyorum düsük sonrasında sigorta yaptıran varmi aranızda
İsterseniz düşük sonrası sigorta yapabilirim doğum+düşüğünüzü de karşılaması için teminat ekleyebilirim detaylı bilgi almak isterseniz mail bilgilerimi de size atabilirim :)

Neden düşük oldu herhangi bi teshis koydular mi bende iki kez düşük yaşadım ama hiç bir problemimin olmadığını söylüyorlar

Neden düşük oldu herhangi bi teshis koydular mi bende iki kez düşük yaşadım ama hiç bir problemimin olmadığını söylüyorlar
Benim bircok nedeni var kanda pihtilasma ve rahim ici damar kesikleri nedeni ile oldu birsuru şey geldi basimiza bu surecte siz pihtilasma testini yaptirin her ihtimale karsi

Back