- 7 Ocak 2021
- 1.029
- 1.019
- Konu Sahibi Meraklihatunnn
Kızlar 4 subatta 6 haftalik düşük yaptım dr korunmana gerek yok dedi. 8 gun sürdü kanama sonra calismalara devam ettik. Ayin 20sinde kahverengi akıntım oldu düşük sonrasi normaldir dedim ama devami gelmedi aksamina da yumurtlama agrisi cekince basladim ovulasyon testi yapmaya. Genelde düşükten 20 gun sonra yumurtlama olurmus ama bi türlü yumurtlama goremedim ilk yaptigim test catlama olmus gibiydi yani o akinti geldigi gün yumurtlama olmus muhtemelen ya da daha once oldu yerlesme kanamasiydi. Ben pko luyum dr um yumurta destekleyici ilaclar vermişti onlari kullandigim icin umutluyum biraz. Simdi gelelim belirtilere. Asiri susuyorum, kasık ağrım var hafif hafif. Biraz iş yapinca belim ağrıyor ve göğüslerim inanılmaz acıyor ( regl olurken göğüslerim hic acimaz)Beyaz akıntım da var ama geçen hamileligime göre daha az. Her seye sürekli ağlayasım var cok duygusalim.Test siparisi verdim netten yarin ya da öbür gün elime gecicek ve test yapicam. Ama sizce hamile olabilir miyim düşük sonrasi adet olmadan hamile kalan var mi aranizda nasil anladiniz mesela? Teşekkür ederim simdiden 21inden itibaren olan ovulasyon testlerimi ekledim fotoğraf olarak
Son düzenleme: