- 15 Ocak 2024
- 565
- 159
- 35
- Konu Sahibi CerkesMaria
Kızlar malesef cumartesı gunu düşük yapmaya basladım surecı evde gecırıyorum kanama cok fazla gelıyor bu normal mi ve kaç gun surer bu kanama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım değişkenlik gösterir bir hafta on hün de olabilirKızlar malesef cumartesı gunu düşük yapmaya basladım surecı evde gecırıyorum kanama cok fazla gelıyor bu normal mi ve kaç gun surer bu kanama
Doktora gıttım zaten 5+6 haftalıktı cogunu dusurdugum ıcın kalanı kurtaj yapmaya gerek bulmadı evde dusurursun dedı ama kanamam hala yogun gelıyorKaç haftalıksınız doktora neden gitmiyorsunuz içinzide parça felan kalır temizlik yapmaları lazım
Walla halım kalmadı kansızlıktanCanım değişkenlik gösterir bir hafta on hün de olabilir
Canim öncelikle çok geçmiş olsun aynı durumu bende yaşadım bir haftalık gebeligimfe düşük yaşadım herhangi bir ilaç filan kulanmadim doktorum vermedi haftada iki gün HCG test yapıp değerin düşmesini bekledim 23 gün boyunca kanamam adet kanamasından baya fazlaydı daha sonra azaldı bir hafta kanamam olmadı sonra tekrar bir hafta adet kanamasi gibi kanamam oldu dikkat et ama sürekli de yatma vucudunda biriken bütün kirli kanı atmaya bak kanamanın olması güzel aslında temizlenir parça oluşmazKızlar malesef cumartesı gunu düşük yapmaya basladım surecı evde gecırıyorum kanama cok fazla gelıyor bu normal mi ve kaç gun surer bu kanama
Tez zamanda toparlanırız ınsallah pekı sonrasında anne olabıldınız mıCanim öncelikle çok geçmiş olsun aynı durumu bende yaşadım bir haftalık gebeligimfe düşük yaşadım herhangi bir ilaç filan kulanmadim doktorum vermedi haftada iki gün HCG test yapıp değerin düşmesini bekledim 23 gün boyunca kanamam adet kanamasından baya fazlaydı daha sonra azaldı bir hafta kanamam olmadı sonra tekrar bir hafta adet kanamasi gibi kanamam oldu dikkat et ama sürekli de yatma vucudunda biriken bütün kirli kanı atmaya bak kanamanın olması güzel aslında temizlenir parça oluşmaz
6 ay geçti ilk aylar korundum rahim kendi toparlasin diye tekrar düşük yapmiyim diye bu ay daha adet olmadım ben pcos luyum gebelik belirtileri de var ama umutlanmak istemiyorum bakalım :)Tez zamanda toparlanırız ınsallah pekı sonrasında anne olabıldınız mı
Hayırla sonuclansın canım bende bır yıbbı genetığe gıtmeyı planlıyorum ama su kanamaların kesılmesını beklemem gerek sanırım6 ay geçti ilk aylar korundum rahim kendi toparlasin diye tekrar düşük yapmiyim diye bu ay daha adet olmadım ben pcos luyum gebelik belirtileri de var ama umutlanmak istemiyorum bakalım :)
Benim üç gün yoğun üç gün azalarak toplam 6 günde bitti. Benim de beş haftalıktı kürtaja gerek kalmadan kendiliğinden düştü.Kızlar malesef cumartesı gunu düşük yapmaya basladım surecı evde gecırıyorum kanama cok fazla gelıyor bu normal mi ve kaç gun surer bu kanama
Evet gülüm öyle yap çok geçmiş olsun ayaklarında çorap eksik etme kırmızı et tukekkHayırla sonuclansın canım bende bır yıbbı genetığe gıtmeyı planlıyorum ama su kanamaların kesılmesını beklemem gerek sanırım
Gunde kac ped degistiriyosunuz? Bilirkisi degilim ama gunde 5-7 yogun kanamasi olanlar icin normal kabul edilebilir.Walla halım kalmadı kansızlıktan
O kadar yoğun degıl hap fılan vermedı sanırım tam anlamıyla bugun dusurdum elıme geldı hatta bebegın seklı bıle bellı oluyor rabbım sen nelere kadırsın ıcım parcalandıGunde kac ped degistiriyosunuz? Bilirkisi degilim ama gunde 5-7 yogun kanamasi olanlar icin normal kabul edilebilir.
Anormal durum olmasi icin 10dan fazla ped degistirilir tahminen diye dusunuyorum. Ben kurtajdan sonra rahim ici enfekte oldugu icin tam temizlenememisti evde kanamayla dusuk yapmaya devam ediyodum bi gun 25 ped degistirdim mesela doktor bu normal degil diye hastaneye cagirmisti, damarim yirtilmis o yuzden o kadar kanama olmus. Ama sizinki o denli cok degilse stres yapmayin, herkesin bunyesi farkli olabilir. Bi de dusuk hapi kullaniyo musunuz? Dil alti vermisti bana doktor.
Çok üzüldümKızlar bebek bu sabah dustu seklı bıle bellı kahroldum suan
Kahroldum allah canımı alsaydıÇok üzüldüm
Deme öyle lütfen bunda da bir hayır vardır demek lazım kendini toparlaman gerek. umarım çabuk geçer bu süreç mutlaka genetiğe baktırmalısınızKahroldum allah canımı alsaydı
Baktırıcam kendımı avutuyordum dilek en azından ılkındekı gıbı kalp atısını duymadın daha buyumemıstı dıye nerden bılırdım kı bebegımı avuclarımın ıcıne alacagımDeme öyle lütfen bunda da bir hayır vardır demek lazım kendini toparlaman gerek. umarım çabuk geçer bu süreç mutlaka genetiğe baktırmalısınız
Çok geçmiş olsun öncelikle. Ben de evde başladı düşüğüm doktor evde devam etmemi söyledi kontrole gittiğimde müdahale etmedi. Benim ilk 3 gün aşırı yoğun olmakla birlikte 1 hafta ciddi şekilde kanamam sürdü ve şiddetli sancı daha sonrasında az az 1 hafta daha devam etti ardından regle kadar da sürekli kahverengi lekelenmem oldu. Sonrasında mutlaka kan vitamin değerlerine baktır çünkü ben o kadar kan kaybetmiştim ki sonrasında değerlerime baktırdım uzun bir süre kan vitamin kullandım toparlamak için çünkü düşükte vücutta ciddi anlamda kan kaybedilince vitaminler değerler çok ciddi şekilde düşüyor. Umarım en kısa zamanda atlatırsınKızlar malesef cumartesı gunu düşük yapmaya basladım surecı evde gecırıyorum kanama cok fazla gelıyor bu normal mi ve kaç gun surer bu kanama