- 24 Aralık 2015
- 370
- 276
- 34
Merhaba hanımlar lütfen bi cevap yazın ben 21 ekimde 11 haftalik düşük yaptım bugün 33. Günüm dusukten sonra sürekli ara ara lekelenmelerim oldu bi kaç gün kesildi sonra yine oldu 29. Gunumde yine peceteye lekelenme gordum 30. Gunde bi sey yoktu 31. Gun yıne cok az bi sey lekenme gordum 32. Gunde peceteye bayagi bi lekelenme gordum tamam dedim sanirim ilk adetimi oldum ama sonra yine kesildim bugun 33. Gun hic bi sey yok dusukten sonra ilk adet boyle mi oluyor normal adet olur gibi olmam gerek miyor muydu yoksa bu sekilde mi olunuyor yardim edin ne olur ilk adetimi gordukten sonra tekrar gebelik dusunuyorum fakat simdi adet oldummu olmadimmi olucam mi anlamadim bir gebenin günlüğü sayfasından ovulasyon testi aldım o testlere ne zaman başlamalıyım 40im ciktiktan sonra mi başlamalıyım zaten 40 çıkmadan birliktelik düşünmüyorum fakat eger simdi adet olmadiysam hala dusuk lekelenmeleri yasiyorsam 40tan sonra tekrar adet olur muyum kafam çok karıştı çok stres yaptım bu durumu ne olur yardım edin..