Düşük Sonrası İlk Adet

minhan6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
149
62
26
Kızlar merhaba 5 haftalık düşük yaptım en son hamileliği öğrenmeden önceki regl tarihim 12 temmuz
Sonrasında gebeliği öğrendim ve beş haftalık iken düşük yaptığımı öğrendim 19 ağustos’ta düşük kanamam başladı bir hafta sürdü ve bitti
29-30 günde bir regl oluyordum şimdi hesapladığımda 6-7 eylülde regl olmam gerekiyor düşük sonrası ilk regl yani
Ama olacakmış gibi hissetmiyorum kasıklarımda ara ara batan şiddetli bir ağrı var, şişkinlik var ve regl ağrısına benzemiyor
Düşükten bittiği hafta eşimle ilişkiye girmiştim ve korunmadık bu ağrı neyin ağrısı sizce?
Reglim zamanında gelmezse bir problem mi vardır acaba?

Son düzenleme:
Ben dusurmedim kürtaj oldum ama 2 3 hafta az az kanamam oldu 2 ay sonra da adet oldum
Kızlar merhaba 5 haftalık düşük yaptım en son hamileliği öğrenmeden önceki regl tarihim 12 temmuz
Sonrasında gebeliği öğrendim ve beş haftalık iken düşük yaptığımı öğrendim 19 ağustos’ta düşük kanamam başladı bir hafta sürdü ve bitti
29-30 günde bir regl oluyordum şimdi hesapladığımda 6-7 eylülde regl olmam gerekiyor düşük sonrası ilk regl yani
Ama olacakmış gibi hissetmiyorum kasıklarımda ara ara batan şiddetli bir ağrı var, şişkinlik var ve regl ağrısına benzemiyor
Düşükten bittiği hafta eşimle ilişkiye girmiştim ve korunmadık bu ağrı neyin ağrısı sizce?
Reglim zamanında gelmezse bir problem mi vardır acaba?

Ben dusurmedim kürtaj oldum ama 2 3 hafta az az kanamam oldu 2 ay sonra da adet oldum
Kanamadan sonra ne zaman regl gelicek ilk bilemedim regl günüm 6-7 eylül ama düşük kanamamdan sonra 9. gün ediyo düşükten 30 gün sonra felan regl geliyomuş sanırım kafam karıştı bir de ağrı neden oluyor bilmiyorum salı doktora gideceğim kontrol için parça kalmış olabilir mi acaba

Kanamadan sonra ne zaman regl gelicek ilk bilemedim regl günüm 6-7 eylül ama düşük kanamamdan sonra 9. gün ediyo düşükten 30 gün sonra felan regl geliyomuş sanırım kafam karıştı bir de ağrı neden oluyor bilmiyorum salı doktora gideceğim kontrol için parça kalmış olabilir mi acaba
Çok siddetliyse ağrın parça kalmıştır belki ama normal agriysa o da oluyor. Resmen lohusa gibi oluyorsun 40 gün sonra rayına oturuyor her sey

Merhaba bir şey soracağım ben 16 ağustosta 5 haftalık düşük yaptım kendiliğinden düştü beş altı gün sürdü kanama doktora gittim rahim tertemiz dedi biz kanama bittikten sonra ilişkiye girdik gün aşırı eşimle düşük yapalı yani kanamayla birlikte toplam 21 gün oldu bugün ve kasık ağrım varbir de afedersiniz gaz var adet tarihim ne zaman bilmiyorum sizce hamile kalma ihtimalim var mı bir de ne zaman test yapmalıyım?

Merhaba bir şey soracağım ben 16 ağustosta 5 haftalık düşük yaptım kendiliğinden düştü beş altı gün sürdü kanama doktora gittim rahim tertemiz dedi biz kanama bittikten sonra ilişkiye girdik gün aşırı eşimle düşük yapalı yani kanamayla birlikte toplam 21 gün oldu bugün ve kasık ağrım varbir de afedersiniz gaz var adet tarihim ne zaman bilmiyorum sizce hamile kalma ihtimalim var mı bir de ne zaman test yapmalıyım?
Düşük yaptıktan sonr 1 2 adet dönemi beklemek gerekiyor diye biliyorum. Vücudun kendini toplaması gerekiyormuş. Bence vücudunuzu 1 2 adet dönemi dinlendirin. Biliyorum çok istiyoruz bir an önce olsun diye ama bazı şeyler için biraz sabır lazoö

Düşük yaptıktan sonr 1 2 adet dönemi beklemek gerekiyor diye biliyorum. Vücudun kendini toplaması gerekiyormuş. Bence vücudunuzu 1 2 adet dönemi dinlendirin. Biliyorum çok istiyoruz bir an önce olsun diye ama bazı şeyler için biraz sabır lazoöm
Merhaba benim ki kimyasal gebelikti ve beklediğim adetten üç gün sonra regl oldum

Keşke en azından bi 2 ay dinlendirseydiniz vücudunuzu. Acele etmişsiniz
Dinlendirmek gerekiyor

Keşke en azından bi 2 ay dinlendirseydiniz vücudunuzu. Acele etmişsiniz
Dinlendirmek gerekiyor
Merhaba kimyasal gebelikmiş benim ki doktor bana beklemene gerek yok cerrahi işlem vs olmadığından kürtaj da yok denemeye devam edebilirsin dedi o yüzden doktorun tavsiyesiyle hareket ettim hayırlısı olsun diyorum ben de :)

X