How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Düşük sonrası hcg ne kadar da tam düşer? Lütfen yardım

Kurumus-Maskara

Leo 🧿 🦁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
5.475
5.349
198
kızlar dusuk yapalı 5 hafta olacak. Bebeğimin kalbi 10-11 haftalliken durmuş. 12-13 gün önce idrar testi yaptım çok silikti ve anında çıkmadı. Dün yaptim hala silik çizgi vardi bugün sabah tekrar yaptim dunkinden daha koyuyudu bir tık. Dusukten sonra ultrasonla bakılmıştı rahmime ve temiz denildi. Bu arada hala adet olmadım. Benzer şeyler yaşayan var mi? Beta hcg 5 hafta kanda kalması normal mi?

kızlar dusuk yapalı 5 hafta olacak. Bebeğimin kalbi 10-11 haftalliken durmuş. 12-13 gün önce idrar testi yaptım çok silikti ve anında çıkmadı. Dün yaptim hala silik çizgi vardi bugün sabah tekrar yaptim dunkinden daha koyuyudu bir tık. Dusukten sonra ultrasonla bakılmıştı rahmime ve temiz denildi. Bu arada hala adet olmadım. Benzer şeyler yaşayan var mi? Beta hcg 5 hafta kanda kalması normal mi?
Normal canim.benimde ayni haftada dusuklerim oldu... 30 40 gun gecmedi diye hatirliyorum..

Çok geçmiş olsun rabbim hayırlı zamanda kucagını doldursun inşallah..
Nasıl anlaşıldı kalbinin durdugu lekelenmen falan oldu mu
Kan pıhtılaşması var mı canım

Çok geçmiş olsun rabbim hayırlı zamanda kucagını doldursun inşallah..
Nasıl anlaşıldı kalbinin durdugu lekelenmen falan oldu mu
Kan pıhtılaşması var mı canım
Çok teşekkür ederim. 2li test icin gittigimde anlaşıldi,lekelenmem olmadı hic bisey yoktu fiziksel anlamda ama anlamıştım bisey olduğunu. Hiç bir test yapılmadı çok normalmiş

Peki ne kadar sonra adet oldun? Bugün doktora gittim adam olamaz diyor çoktan bitmiş olmasi gerekiyordu dedi ama demek ki benim bünyem böyleymiş
25 gun sonraydi sanirim.. ben 2 kere yasadim adetim hic gecikmedi onu hatirliyorum.ama tam gun olarak hatirlamiyorum..hcg de gec dusmustu sifirlanmasi baya surdu..onuda net hatirliyorum...
Cok gecmis olsun bu arada..

25 gun sonraydi sanirim.. ben 2 kere yasadim adetim hic gecikmedi onu hatirliyorum.ama tam gun olarak hatirlamiyorum..hcg de gec dusmustu sifirlanmasi baya surdu..onuda net hatirliyorum...
Cok gecmis olsun bu arada..
Çok teşekkür ederim sağolun. Dün kan testi yaptim sonuç 1 idi yani negatif ve sıfırlanmış:) buda yakinda adet olucam demektir insallah

Canım hgc sıfırlanmadan zaten adet olamazsın. Vücut hala hamile gibi oldugu için. Sıfırlanınca adet olursun zaten. Tabi eğer tekrar hamile değilsen :)

Back