Düşük sonrası hamilelik ve Metiler

sevgiiiiii3

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2022
312
166
27
Merhabalar ben tüp bebekle hamile kaldım yavaş gelişiyordu 8. Hafta kontrolümde fetüsün 6.haftada kaldığı gelişimin durduğu söylenerek ilaçlar kesildi ve 5 gün sonra evde düşük yaptım kontrole gittim parça kaldığı söylendi bana antibiyotik Ağrı kesici ve Metiler diye bir ilaç verildi çok kanaman olacak parça düşecek denildi ama ciddi anlamda bi kanamam ve ağrım olmadı 2-3 gün farklı zamanlarda normal bir kanama oldu cuma günü kontrole gideceğim tekrardan , sorum şu Metiler kullanıp hiç parça düşmeyen veya kanaması fazla olmayan var mı ? Ve bu süreçten ne zaman sonra hamilelik planladınız ve hamile kaldınız (tüp bebek olarak )

Merhabalar ben tüp bebekle hamile kaldım yavaş gelişiyordu 8. Hafta kontrolümde fetüsün 6.haftada kaldığı gelişimin durduğu söylenerek ilaçlar kesildi ve 5 gün sonra evde düşük yaptım kontrole gittim parça kaldığı söylendi bana antibiyotik Ağrı kesici ve Metiler diye bir ilaç verildi çok kanaman olacak parça düşecek denildi ama ciddi anlamda bi kanamam ve ağrım olmadı 2-3 gün farklı zamanlarda normal bir kanama oldu cuma günü kontrole gideceğim tekrardan , sorum şu Metiler kullanıp hiç parça düşmeyen veya kanaması fazla olmayan var mı ? Ve bu süreçten ne zaman sonra hamilelik planladınız ve hamile kaldınız (tüp bebek olarak )
Merhaba bende bir ay once dediğiniz gibi transfer oldum gelişim göstermedi kese kalp atışını duyamadık kese bozulunca kalan parçaları kürtaj oldum şimdi ilk regliyi geçirdim kurtajda kalan parçaları aldılar birkaç günden sonra kanamam olmadı doktorum beklersen çok kanaman olur ve parça kalırsa yapisikliga kadar sebep olabilir oyuzden kürtaj en iyisi dedi sizin neden kürtaj yapmadı acaba merak ettim

Merhaba bende bir ay once dediğiniz gibi transfer oldum gelişim göstermedi kese kalp atışını duyamadık kese bozulunca kalan parçaları kürtaj oldum şimdi ilk regliyi geçirdim kurtajda kalan parçaları aldılar birkaç günden sonra kanamam olmadı doktorum beklersen çok kanaman olur ve parça kalırsa yapisikliga kadar sebep olabilir oyuzden kürtaj en iyisi dedi sizin neden kürtaj yapmadı acaba merak ettim
Bana Bülent tıraş kürtajı normalde yapıyoruz ama tüp bebeklerde yapmıyoruz dediler rahim zarar görürmüş o yüzden ilaçsız düşük denedik öyle de oldu , ben ilaca rağmen gitmezse yine kürtaja mı döenerler sizce

Siz kürtajdan kaç gün sonra regl oldunuz

Bana Bülent tıraş kürtajı normalde yapıyoruz ama tüp bebeklerde yapmıyoruz dediler rahim zarar görürmüş o yüzden ilaçsız düşük denedik öyle de oldu , ben ilaca rağmen gitmezse yine kürtaja mı döenerler sizce
Yani parça kalırsa yaparlar başka yolu olduğunu düşünmüyorum çok şükür reglin gecikmedi benim 28 günde oluyordum normal de yine aynısı oldu ama bende regli masajıyla destekledim reglimin gelmesini

Bende 6 ay önce tüp bebek yöntemiyle hamile kaldim iyi ilerlemedi. 6.5-7 haftalikken ilaclari kestik ve 3 gün sonra kendiliginden düsük yaptim. Normal regl tarihime denk geldigi icin normal regl gibi gecirdim. Fakat sonra 2. Regl im basladi. Hersey normaldi 5. günden sonra 40 gün boyunca kesintisiz kahverengi lekelenmelerim oldu. Cok korkmustum ve bir sonraki regl dönemim ile birlikte bitti cok sükür. Kurtaj olsaydi belki de böyle olmayacaktı. Bilemiyoruz doktorlar ne diyorsa onu yapiyoruz :KK43:

Merhaba daha sonra kürtaj oldunuz mu? Ben de boş gebelik geçirdim, dün gece evde keseyi düşürdüm doktor metiler diye bir hap verdi yarın kontrole çağırdı rahim incelmediyse kürtaj yapılmalı dedi. Sizde süreç nasıl ilerledi ?

Ben düşükten yaklaşık 2 adet gördükten sonra tamamiyle temizlendim kürtaj pek önermediler ama dökülmezse yapılacağını söylediler ilaçlar kullanarak adetle atıldı kürtaja gerek kalmadı

X