Bende henüz geçen hafta düşük yaptım önümüzde ki ay adet olmayı bekliyirum fakat bende ne yapmalıyım bilmiyorum inanın korkmuyor değilim olmazsa diye inanılmaz stres yaptım birilerinin tavsiyelerine ihtiyacım varMerhaba hanımlar. 15 ay önce bir düşük yaptım düşük sonrası bir dinlenme sürecine girdik kendi isteğimizle. (Dr ilk adetten sonra deneyebilirsiniz demişti) yaklaşık 8 aydır korunmayı bıraktık fakat bir türlü hamile kalamadım. Düşük geçirdiğim gebelikte tek ilişki ile hamile kalmıştım bu kadar uzun süre geçmesi ve hala gebelik oluşmaması beni çok üzüyor çarşamba günü doktora gidicem 1 yıl normal demişti ama içimi rahatlatmak istiyorum.. Velhasıl benim gibi olup düşük sonrası hamile kalamayanlar neler yaptınız nasıl tedavi süresi izlediniz.. Birbirimize umut olalım. Cevaplarınızı bekliyorum
Ah o korku.. Kafaya takmamaya çalışıyorum ama malesef.. Yaklaşık bir yıldır folik asit kullanıyorum normalde asla ilaç içemeyen biriydim ama ona bile alıştım. Siz kaç haftalık düşük yaptınızBende henüz geçen hafta düşük yaptım önümüzde ki ay adet olmayı bekliyirum fakat bende ne yapmalıyım bilmiyorum inanın korkmuyor değilim olmazsa diye inanılmaz stres yaptım birilerinin tavsiyelerine ihtiyacım var
Bence karamsar olma ben düşükten 2 ay sonra hamile kalmıştım. Herkesin ayni olacak bir durum yok.Bende henüz geçen hafta düşük yaptım önümüzde ki ay adet olmayı bekliyirum fakat bende ne yapmalıyım bilmiyorum inanın korkmuyor değilim olmazsa diye inanılmaz stres yaptım birilerinin tavsiyelerine ihtiyacım var
4 haftalık ben 1.5 senelik evliyim fakat 1 senem doktorla geçti diyebilirim inanın çok istedim Allah a şükür verdi de ama devamı gelmedi şimdi korkuyorum olmazsa diyeAh o korku.. Kafaya takmamaya çalışıyorum ama malesef.. Yaklaşık bir yıldır folik asit kullanıyorum normalde asla ilaç içemeyen biriydim ama ona bile alıştım. Siz kaç haftalık düşük yaptınız
Kendi Ablam da düşük yaptı 2 ay sonra yeniden hamileydi şuan 3 yaşında yeğenim güzel örnekler var fakat beynim yinede kötüye yoruyorBence karamsar olma ben düşükten 2 ay sonra hamile kalmıştım. Herkesin ayni olacak bir durum yok.
Olur inşallah hepimizin. Bende çarşamba doktora gidicem aklımdaki her şeyi sorucam inşallah4 haftalık ben 1.5 senelik evliyim fakat 1 senem doktorla geçti diyebilirim inanın çok istedim Allah a şükür verdi de ama devamı gelmedi şimdi korkuyorum olmazsa diye
İnşallahOlur inşallah hepimizin. Bende çarşamba doktora gidicem aklımdaki her şeyi sorucam inşallah
Valla ben sadece şunu biliyorum düşükten sonra yada kürtajdan sonra bebek çabuk tutuyor araya zaman koyunca dahada zorlaşıyor . Misal benim kürtaj oldu sonra 3 ay içinde tekrar kürtaj oldum Hamile kalarak tabi benim ölüm sebebi farklıydı sonra 6 ay istemedik araştırırken şuan 6 aydır deniyoruz tık yok yaniMerhaba hanımlar. 15 ay önce bir düşük yaptım düşük sonrası bir dinlenme sürecine girdik kendi isteğimizle. (Dr ilk adetten sonra deneyebilirsiniz demişti) yaklaşık 8 aydır korunmayı bıraktık fakat bir türlü hamile kalamadım. Düşük geçirdiğim gebelikte tek ilişki ile hamile kalmıştım bu kadar uzun süre geçmesi ve hala gebelik oluşmaması beni çok üzüyor çarşamba günü doktora gidicem 1 yıl normal demişti ama içimi rahatlatmak istiyorum.. Velhasıl benim gibi olup düşük sonrası hamile kalamayanlar neler yaptınız nasıl tedavi süresi izlediniz.. Birbirimize umut olalım. Cevaplarınızı bekliyorum
3 sene önce 1 düşük yaptim dr dahil kimse korunmam erektigini soylemedi 1 ay sonra tekrar hamile kaldim ve tekrar düşük yaptim doktorumu degistirdim 3 ay korunmam gerektigini soyledi 4 5 ay sonra tekrar hamile kaldim fakat onunla beraber igne kullandim 9 ay boyunca oglum sag salim bana geldi simdi 2 bucuk yasinda oglum. 7 ay once bir doğum daha yaptim fakat ölü doğdu 8 aylik dogum yaptim. Kalp yetmezligi vardi simdi de adetim geciyo 21 kasimda adet olmam gerekiyordu olmadim hamilelik var mi diye düşünüyorum simdi de yarin kan vericem hayırlısı olsun yani ne istiyorsaniz önce allahin izniyle hayirlisini isteyin ve doktor degisimi yapin derim uzun oldu hakkinizi helal edinMerhaba hanımlar. 15 ay önce bir düşük yaptım düşük sonrası bir dinlenme sürecine girdik kendi isteğimizle. (Dr ilk adetten sonra deneyebilirsiniz demişti) yaklaşık 8 aydır korunmayı bıraktık fakat bir türlü hamile kalamadım. Düşük geçirdiğim gebelikte tek ilişki ile hamile kalmıştım bu kadar uzun süre geçmesi ve hala gebelik oluşmaması beni çok üzüyor çarşamba günü doktora gidicem 1 yıl normal demişti ama içimi rahatlatmak istiyorum.. Velhasıl benim gibi olup düşük sonrası hamile kalamayanlar neler yaptınız nasıl tedavi süresi izlediniz.. Birbirimize umut olalım. Cevaplarınızı bekliyorum
Ne kadar pozitif olursan o kadar güzel geçiyor hersey. Çok ağır bir hikayem var. O zorluklar üzerine 2 yasinda bir kızım 40 günlük bir oglum var. Kızım tüp bebek oglum dogal yolla oldu.Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Olumlu düşün. Rabbim gönlüne göre versin.Kendi Ablam da düşük yaptı 2 ay sonra yeniden hamileydi şuan 3 yaşında yeğenim güzel örnekler var fakat beynim yinede kötüye yoruyor
Her zorlukta bi kolaylık var elbet Rabbim en ağır imtihanları ne güzel şeylerle sonuçlandırıyor. Verdiğine vereceğine çok şükür. Rabbim evlatlarınıza uzun omur sağlık sıhhat versinNe kadar pozitif olursan o kadar güzel geçiyor hersey. Çok ağır bir hikayem var. O zorluklar üzerine 2 yasinda bir kızım 40 günlük bir oglum var. Kızım tüp bebek oglum dogal yolla oldu.Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Olumlu düşün. Rabbim gönlüne göre versin.
Amin,rabbim gönlüne göre versin. Isteyen herkese nasip etsinHer zorlukta bi kolaylık var elbet Rabbim en ağır imtihanları ne güzel şeylerle sonuçlandırıyor. Verdiğine vereceğine çok şükür. Rabbim evlatlarınıza uzun omur sağlık sıhhat versinEe insanoğluyuz nefesimizin esiri olmuşuz olmayan olsun diye debeleniyoruz Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin isteyen çabalayan herkese
Amin inşallah 24 yaşındayımİnşallahRabbim herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin cümlemize inşallah. Bencede en iyisini yaparsınız kafanızı ne kadar rahata kavuşturursanız o kadar güzel olur herşey bu arada kaç yaşındasınız
Bende öyle düşünüyorum sonra diyorum nasip vakti olsa olurdu. Ama yeni evliyiz aceleye gerek yok deyip erteledik işte.. Birde her adette acaba düşük mü korkusu var. Çünkü diğerini erken öğrenmiştim adet tarihinden bi kaç gün sonra düşük olmuştuValla ben sadece şunu biliyorum düşükten sonra yada kürtajdan sonra bebek çabuk tutuyor araya zaman koyunca dahada zorlaşıyor . Misal benim kürtaj oldu sonra 3 ay içinde tekrar kürtaj oldum Hamile kalarak tabi benim ölüm sebebi farklıydı sonra 6 ay istemedik araştırırken şuan 6 aydır deniyoruz tık yok yani
Yaşınızda büyük değil bence önünüzde uzun yıllar yollar var Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah Allah önce can sağlığı versin geriside gelir Allah 'ın izni ileAmin inşallah 24 yaşındayım
Allah yardımcımız olsun inşallah . BilmemBende öyle düşünüyorum sonra diyorum nasip vakti olsa olurdu. Ama yeni evliyiz aceleye gerek yok deyip erteledik işte.. Birde her adette acaba düşük mü korkusu var. Çünkü diğerini erken öğrenmiştim adet tarihinden bi kaç gün sonra düşük olmuştu
Yaş büyük değil ama isteyipte olmayınca sanki çok seneler geçmiş gibi oluyor. Birde etraftan sormaları sürekli...Yaşınızda büyük değil bence önünüzde uzun yıllar yollar var Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah Allah önce can sağlığı versin geriside gelir Allah 'ın izni ileBende 20 yaşındayım bu arada
Kaç haftalık tıAllah yardımcımız olsun inşallah . Bilmemben hç düşük yaşamadım hep karnımda öldü kanama olmadan kürtaj oldum
8+5Kaç haftalık tı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?