- 11 Kasım 2017
- 4
- 2
- 36
- 37
- Konu Sahibi Nuisance55
-
Cevap için teşekkürler pgt testini niçin istedi.Geçmiş olsun canım eşine hayatı zindan etmenin ne sana faydası var ne eşine . Onunda elinde hiç bir şey gelmez . Bende 5 düşük yaptım bana dediler tüp bebek yaptır çocugun genetigine bakılması için pgt önerildi. Pgt ye yumurtsları yolladık 3yumurtanın 2 tanesi saglam geldi .sonra doktora sordum şimdi sorun ne ? Kan pıhtılasması testi yaptırmadık dedim, gerek yok ilacını kullancaz dedi. Şimdilik bekliyoruz doktorunun pgt yi önermesi gerekiyordu sana. İnsallah bi dahaki hamileligin sıkıntısız geçer
Norml yoldan 5 düşügm var canım o yüzdneCevap için teşekkürler pgt testini niçin istedi.
Şimdiden coraspirine başladık zaten hayırlısı olur inş teşekkürlerDiger testi anlamadim ama trombofili testinizde heterezigot var yani hamile kalimca doktorunuz igne ve coraspin kullanmanizi isteyebilir.
AllaH yardimciniz olsun.Stres yapmayin hersey Allahtan.Biz neyaparsak yapalim hersey olacagina varacak.Allah cabamizi goruyor ve insallah bos cikarmaz emeklerimizi.
Allah senin de yardımcın olsun. Umarım bir an önce düzelir bu durumumuz güzel sonuçlar alırızNorml yoldan 5 düşügm var canım o yüzdne
İnsallah canm benim sagolAllah senin de yardımcın olsun. Umarım bir an önce düzelir bu durumumuz güzel sonuçlar alırız
Norml yoldan 5 düşügm var canım o yüzdne
Cnm cok gecmiş olsun cok uzuldumCanım bende 3.düşüğü yaşıyorum
3ü de tüp bebek 1 aylık olup düşüyor
Ne çıktı sonuç ve bu testler ne kadar?
Ruhen çöktüm bende
Cnm cok gecmiş olsun cok uzuldum
Sıfırdan mı baslamıstın yoksa dondurulmus mu?
Histereskopi yapıldı mı sana? Rahimde sorun yoksa embriyo genetigi bozuktur diye düşünüyorum. Bir dahaki denemende mutlaka cgh ye gonder
Bizim esimle genetigimizde bi sorun cikmamisti canim. Embriyoyu genetige yolladik. 3tanesinden 2 tanesi saglam geldi. Bi tanesini transfer ettiler tuttu cok sukur. Siz embriyoyu genetige yolladinizmiCanım bende 3.düşüğü yaşıyorum
3ü de tüp bebek 1 aylık olup düşüyor
Ne çıktı sonuç ve bu testler ne kadar?
Ruhen çöktüm bende
Bizim esimle genetigimizde bi sorun cikmamisti canim. Embriyoyu genetige yolladik. 3tanesinden 2 tanesi saglam geldi. Bi tanesini transfer ettiler tuttu cok sukur. Siz embriyoyu genetige yolladinizmi
Ben pek bilmiyorum canim ya. 23 yumurtam toplandi geriye 10 tane kaldi. Bi tanesi transfer yapildi bi tanesi de genetikten gecemedi. Gerisi de 5.gun embriyosu canimDondurulmuş embriyo genetik yapılmıyor yapılmıyor dedi doktorumuz
sizin kalitesiz çıkan embriyolar blastokist miydi
Ben pek bilmiyorum canim ya. 23 yumurtam toplandi geriye 10 tane kaldi. Bi tanesi transfer yapildi bi tanesi de genetikten gecemedi. Gerisi de 5.gun embriyosu canim
NTedavinin başında mı yapıldı
Dondurulmuşa yapılmıyor dedi doktor
Bende başında deseniz yaptırırdık dedim
Sağlıcakla al inşallah canım
Sagol canim benim evet tedavinin basinda yapildi . Hayirlisiyla insallah bi dahaki e tutar ya pes etme ama hersey Allah tan
N
Biz bilmeyince
Birde bir sorun yoktu
Aşılama dene dedi doktor
Biz tüp istedik
İşte durum böyle ilerledi
Yaşım küçük diye de gerek görmedi
Nasip bakalım
Duanıza ihtiyacım var
Hayirlisi canim benim ama doktorun yanlis birsey yapmiyor suan. Yani benimde dusuklerim olmasaydi genetige yollamicakti. Genelde 5 tup bebek negatifinden sonra genetige yollaniyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?