Düşük sonrası genetik patolojik test sonucu

new moon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2024
4
0
1
30
Kızlar Mart ayında talihsiz bir olay yaşadım ve 6 haftalık gebeliğim kese gelişmemesi sebebiyle sonlandı. Daha sonra genetik patoloji testine gitti düşük parçası. Başına gelen ve yorulayabilen var mı

Patoloji önemli değil önemli olan o parçanın genetik teste gitmesi. Genetik teste embriyonun bı sorunu varmı yokmu bakılıyor patoloji de önemli hicbisey yok. Size ısrarla söylüyorum gidip siz ve eşiniz trombofoli paneli yaptırın genetik bölümünde yapılıyor ve gen testi. Bunlar çok önemli. Bu genelde iki dusukten sonra yapıyorlar devlet hastanesinde gerekirse iki düşüğüm var deyin ama ne yapın ne yapın yaptırın. Benim ilk dusugumde herkes ilktir olur falan dedi testleri yapmak istediğimde yapmıyorlar falan dediler ikinciye gene aynı şeyleri yaşadım ve inanın insan Cook yıpranıyor ne kadar cabaladiysam boşa çıktı. Şuan bende pıhtılasma olduğunu öğrendik. Hemde fazlayms. 6. Haftalarda kalp atışı görülmediği için 7-8. Haftalara kadar bekleyip kürtaj oldum. Çok zor bı durum kimsenin bu zor zamanlari yaşamasını istemem sizde lütfen yaptırın yipranmayin

Tekrar hamile kaldinizmi peki sağlıklı bir gebelik yasadinmi benimde iki kere oldu bakalım pazartesi sonuç bide genetik tezler yapilcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…