Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrası gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hamile kalmak için ne yapmalıyım bildiğiniz kür yöntem dua var mı
Ben hamile kalmadan önce belimi cektirmistim ve o ay sogan kürude yapmistim sonrasinda hamile kalmistim ama kucagima almak nasip degilmis. Simdi sadece tesbih cekiyorum ve dua ediyorum rabbim hakkimda hayirlisini nasip et diye.

Ben hamile kalmadan önce belimi cektirmistim ve o ay sogan kürude yapmistim sonrasinda hamile kalmistim ama kucagima almak nasip degilmis. Simdi sadece tesbih cekiyorum ve dua ediyorum rabbim hakkimda hayirlisini nasip et diye.
Soğan suyu kiste iyi geliyor diye biliyorum

Belimi çektiririm de sakıncası olmaz değil mi ileride korkuyorum açıkçası .Soğan suyu kist için hamile kalmaya yardımcı mı
Benim miyomum ve kistim var diye yapmistim sogan kurunu. Belini cektirmekte bardak vurmustu ablam belime ve sırtıma onlarmi sebep bilemiyorum ama sonrasinda hamile kalmistim.miyomum icinde normalde ameliyat demisti bir dr üniversite hastanedinde rahim flimi cekilmistim bir ay oncesinde ameliyata gerek yok deyince sogan kurunu yapmistim. Tabiki oncelikle rabbim nasip edecek

Orası öyle tabii çok üzülüyorum her ay hüsran

Benim de ağustosa kaldı umudumDüşükten sonra daha kolay gebe kalınır dendiği için bu ay daha çok beklenti içindeydim.Düşükten sonra 2.regl.
Hayırlısı artık

Belki gec döllenme olmustur. Benimde bi hafta oncesinde kan testinde hic bisry yoktu bi hafta sonra bhcg 400 olmustu.
Ben cok yoğun çalışıyorum hastanede. Bugn az bi zaöan bulup muaneye oldum ama kimyasal dış gebelikmiş üzüldüm diğer ölen bebeğimle arasında 1 ay var bu sefer de dış gebelik olmuş artık Allah kısmet ederse bi evlat istiyorum

Canim cok gecmis olsun. Cok üzüldüm. Rabbim sevdigi kullariyla alis veris yaparmis banada oyle diyolar. Üzülme bundada vardir bi hayir. Peki simdi ne olacakmis. Dr ne diyo operasyon falan

arkadaşlar bende kimyasal düşük yaşadım 1 yıldır korunmuyoduk eşimle acaba tekrar hamile kalabilirmiyim lütfen cvp yazın

bende suan kimyasal düşük geçiriyorum hafif sancım var parça parça kan geliyo 1 yıldır korunmuyodum 6 yaşında kızım olmasına rağmen hamile kalamıyorum

Merhaba cnm 4 aylik bebegin nasil düstu bende 16 haftalik benegimi kaybettim 3 aya kadr düsük deniliho 16 hafta ve yukarisı ölum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…