- 8 Temmuz 2018
- 728
- 722
- 53
- 39
Ben hamile kalmadan önce belimi cektirmistim ve o ay sogan kürude yapmistim sonrasinda hamile kalmistim ama kucagima almak nasip degilmis. Simdi sadece tesbih cekiyorum ve dua ediyorum rabbim hakkimda hayirlisini nasip et diye.Ben hamile kalmak için ne yapmalıyım bildiğiniz kür yöntem dua var mı
Soğan suyu kiste iyi geliyor diye biliyorumBen hamile kalmadan önce belimi cektirmistim ve o ay sogan kürude yapmistim sonrasinda hamile kalmistim ama kucagima almak nasip degilmis. Simdi sadece tesbih cekiyorum ve dua ediyorum rabbim hakkimda hayirlisini nasip et diye.
Belimi çektiririm de sakıncası olmaz değil mi ileride korkuyorum açıkçası .Soğan suyu kist için hamile kalmaya yardımcı mıSoğan suyu kiste iyi geliyor diye biliyorum
Benim miyomum ve kistim var diye yapmistim sogan kurunu. Belini cektirmekte bardak vurmustu ablam belime ve sırtıma onlarmi sebep bilemiyorum ama sonrasinda hamile kalmistim.miyomum icinde normalde ameliyat demisti bir dr üniversite hastanedinde rahim flimi cekilmistim bir ay oncesinde ameliyata gerek yok deyince sogan kurunu yapmistim. Tabiki oncelikle rabbim nasip edecekBelimi çektiririm de sakıncası olmaz değil mi ileride korkuyorum açıkçası .Soğan suyu kist için hamile kalmaya yardımcı mı
Orası öyle tabii çok üzülüyorum her ay hüsranBenim miyomum ve kistim var diye yapmistim sogan kurunu. Belini cektirmekte bardak vurmustu ablam belime ve sırtıma onlarmi sebep bilemiyorum ama sonrasinda hamile kalmistim.miyomum icinde normalde ameliyat demisti bir dr üniversite hastanedinde rahim flimi cekilmistim bir ay oncesinde ameliyata gerek yok deyince sogan kurunu yapmistim. Tabiki oncelikle rabbim nasip edecek
Üzülme canim herseyin basi stres sen tevekkul et rabbim buyuktur. Hersey olacagina varir ne kadar cok takarsan o kadar cok sorun yasarsin. Insallah hepimizin gonlune gore en tez zamanda verir rabbimOrası öyle tabii çok üzülüyorum her ay hüsran
Amin inşallahÜzülme canim herseyin basi stres sen tevekkul et rabbim buyuktur. Hersey olacagina varir ne kadar cok takarsan o kadar cok sorun yasarsin. Insallah hepimizin gonlune gore en tez zamanda verir rabbim
Insallah hepimiz icin hayirlisı olsun.Benim de ağustosa kaldı umudumDüşükten sonra daha kolay gebe kalınır dendiği için bu ay daha çok beklenti içindeydim.Düşükten sonra 2.regl.
Hayırlısı artık
Adet günm 3 gün gecti hala olmadım ama testtede cıkmıyorNe yaptin canim yaptin mi test.
Belki gec döllenme olmustur. Benimde bi hafta oncesinde kan testinde hic bisry yoktu bi hafta sonra bhcg 400 olmustu.Adet günm 3 gün gecti hala olmadım ama testtede cıkmıyor
Ben cok yoğun çalışıyorum hastanede. Bugn az bi zaöan bulup muaneye oldum ama kimyasal dış gebelikmiş üzüldüm diğer ölen bebeğimle arasında 1 ay var bu sefer de dış gebelik olmuş artık Allah kısmet ederse bi evlat istiyorumBelki gec döllenme olmustur. Benimde bi hafta oncesinde kan testinde hic bisry yoktu bi hafta sonra bhcg 400 olmustu.
Canim cok gecmis olsun. Cok üzüldüm. Rabbim sevdigi kullariyla alis veris yaparmis banada oyle diyolar. Üzülme bundada vardir bi hayir. Peki simdi ne olacakmis. Dr ne diyo operasyon falanBen cok yoğun çalışıyorum hastanede. Bugn az bi zaöan bulup muaneye oldum ama kimyasal dış gebelikmiş üzüldüm diğer ölen bebeğimle arasında 1 ay var bu sefer de dış gebelik olmuş artık Allah kısmet ederse bi evlat istiyorum
okuduğum kadarıyla incir kürü deniyenler hemen hamile kalıyormus sonrasında ben deniysem sende dene bencearkadaşlar bende kimyasal düşük yaşadım 1 yıldır korunmuyoduk eşimle acaba tekrar hamile kalabilirmiyim lütfen cvp yazın
Merhaba cnm 4 aylik bebegin nasil düstu bende 16 haftalik benegimi kaybettim 3 aya kadr düsük deniliho 16 hafta ve yukarisı ölumArkadaşlar tecrübeli olanlar varsa yardımcı olabilir mi. Ben 1 senedir evliyim 45 gün önce 4 aylık bebeğim karnımda öldü kürtaja gün verdiler ama günü gelmeden kendi düştü yani kürtaj olmadım. Düşükten 35 gün sonra adet oldum ve şuan diğer adet günüme 13 gün var. Yeniden gebelik istiyorum. Düşükten sonra hemen hamile kalabilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?