Korkuyorum var mı yok mu diye iki gün damla şeklinde lekelenme oldu çok az sonra gelmedi adetime 3 gün var bekliyorumBi test falan yapsana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkuyorum var mı yok mu diye iki gün damla şeklinde lekelenme oldu çok az sonra gelmedi adetime 3 gün var bekliyorumBi test falan yapsana
Bir şey olmasa silik cizgi de çıkmaz öyle değil mi.Hayırlısı olsun tabi sonradan üzülmemek için zamanında yapmak daha iyi.Ama insan sabredemiyor işte ben yarın sabah tekrar deneyeceğim:)Dün bende yaptm 7 gün vardı afet günüme ama sabah teste baktm cok ama cok silik bir şekilde ikinci cizgi var ama bu yanıltıyor adet gününü beklemekte fayda var son 6 gün inşallah
Bence yinede bir kan testi yaptırın benimde çok silik çıkmıştı ama daha çok yeni olduğu için silik çıkıyor sizinde daha adet döneminizde 7 gün varsa büyük ihtimal gebesinizdir yani kanda çıkarsa en azından erkenden tedavinize başlarlar gebeliğinizde risk oluşmasın diyeDün bende yaptm 7 gün vardı afet günüme ama sabah teste baktm cok ama cok silik bir şekilde ikinci cizgi var ama bu yanıltıyor adet gününü beklemekte fayda var son 6 gün inşallah
Rabbim insallah tekrardan nasip eder insallah hayirla saglikla sihhatle kucaginiza alirsinizBende 19 Haziran'da kürtaj oldum kalbi durmuştu bebeğiminhala toparlanamadım toparlanamıyorum da çok istiyorduk 7. Senede onlarca tedavi ve 3. Tüp bebekte ilk defa pozitif almıştım inşâAllah Rabbim hepimize annelik nasip eder
Bende yarn sabah bi deneyeceğim yarn adete 5 gün kalmış olacak cıkar mı bilmiyorum ama işte sabırsızım duramıyorumBir şey olmasa silik cizgi de çıkmaz öyle değil mi.Hayırlısı olsun tabi sonradan üzülmemek için zamanında yapmak daha iyi.Ama insan sabredemiyor işte ben yarın sabah tekrar deneyeceğim:)
Bence sen ader tarihinde bi test yap pozitif sonuç alırsan bi doktora git enfeksiyon, kist yada pıhtı olabilir ama duea edelim inşallah bebiştir. Düşük ve kürtajdan sonra düzensiz olabiliyor diyorlarBana da akıl verin ne olur üç gün önce çok hafif lekelenme oldu sonraki gün olmadı buğün hafif kahverengi lekelenme oldu .Tüm bunlar adetime 6 gün kala başladı ve şu an karnım sancılanıyor gibi .Midem de bulanıyor .Bir kaç ay önce kürtaj oldum o yüzden mi düzensiz .Dört gündür adet olamadım hiç böyle sorunum olmadı .İlk gebeliğimde de yerleşme kanaması yaşadım bu öyle mi acaba ne yapayım ben
Diğer ölen bebeğimi de adet olmadan 3 gün önce öğrenmişyim ama testlere güvenemiyorum ki sabah bir kez daha tekrarlıycam bakalm dua edinBence yinede bir kan testi yaptırın benimde çok silik çıkmıştı ama daha çok yeni olduğu için silik çıkıyor sizinde daha adet döneminizde 7 gün varsa büyük ihtimal gebesinizdir yani kanda çıkarsa en azından erkenden tedavinize başlarlar gebeliğinizde risk oluşmasın diye
Merak ettm sen benden 3 gün öndesin yinede bir test yap dene bakalm haberini bekliyorzKorkuyorum var mı yok mu diye iki gün damla şeklinde lekelenme oldu çok az sonra gelmedi adetime 3 gün var bekliyorum
O gebelik testlerine güvenmiyorum ilk bebeğimde yaptım sonra yok deyip ilaç içtim ama hamileymişim acaba şimdi ne haldeyim yerleşme kanaması olsa sancı olmaz ara ara lekelenme olmaz değil miMerak ettm sen benden 3 gün öndesin yinede bir test yap dene bakalm haberini bekliyorz
Ama ilk adetim tam zamanında oldu ikinci 6 gün önce lekelenme gibi ama hamile olabilir miyim kiBence sen ader tarihinde bi test yap pozitif sonuç alırsan bi doktora git enfeksiyon, kist yada pıhtı olabilir ama duea edelim inşallah bebiştir. Düşük ve kürtajdan sonra düzensiz olabiliyor diyorlar
Amin inşâAllah hepimize nasip etsin RabbimRabbim insallah tekrardan nasip eder insallah hayirla saglikla sihhatle kucaginiza alirsiniz
peki hemen kalmak zor mu ki siz kalmadınız değil mi
Amin inşallah bende geç hamile kaldım 8 ay uğraştım sonra iki aylıkken kürtaj olmak zorunda kaldım .Bir ay bekledim ikinci ay korunmadım .Adetime 6 gün kala hafif bir lekelenme old ertesi gün de az lekelenme dün gelmedi buğünde hafif lekelenme var .Adet sancısı oldu buğün .Ama ilk adetim kürtaj sonrası tam günü de oldu ikinci neden böyle acaba hamile olabilir miyim kiBilmiyorum ki. Dün doktora gittim iste 8 ay oldu 2 ay yumurta takibi 1 ay klomen 1 ay femara kullandırdı önceki doktorum dedim.
Rahim filmi istedi kontrol icin eşimden de spermiogram testi. Hafta içi onları yaptircaz insallah temiz çıkar tez zamanda yavrularımıza hayırla saglıkla kavuşuruz.
Amin inşallah bende geç hamile kaldım 8 ay uğraştım sonra iki aylıkken kürtaj olmak zorunda kaldım .Bir ay bekledim ikinci ay korunmadım .Adetime 6 gün kala hafif bir lekelenme old ertesi gün de az lekelenme dün gelmedi buğünde hafif lekelenme var .Adet sancısı oldu buğün .Ama ilk adetim kürtaj sonrası tam günü de oldu ikinci neden böyle acaba hamile olabilir miyim ki