O belli olmaz cünkü bedenin düşük gibi şeylerde değişebiliyormuş. Rahim genişliyor duvarlar artık daha kalın oluyor ve sancıyı arttırıyormuş. Buda adet şeklini falan hep değiştiriyormuş kızlar ben hastanede çalışıyorum kadın doğumla bugn sordum. Yani suan gebe olabilirsin. Kalın rahim duvarına bebek yerleşmeye çalılıyorsa bu hem sancı yapar hemde kanama. Durumdan bizi haberdar etO gebelik testlerine güvenmiyorum ilk bebeğimde yaptım sonra yok deyip ilaç içtim ama hamileymişim acaba şimdi ne haldeyim yerleşme kanaması olsa sancı olmaz ara ara lekelenme olmaz değil mi
Allah razı olsun gerçekten olma durumu olabilir mi 3-4gündür varla yok arası lekelenme var ama adetime 3 gün faka. Var .Hamilelik olabilir mi ki .Bu ay mide bulantısı yaşadım bir de ama lekelenme sürünce üzüldüm .İlk bebeğimi de yerleşme kanaması ile öğrendim ama o bu kadar uzun sürmediO belli olmaz cünkü bedenin düşük gibi şeylerde değişebiliyormuş. Rahim genişliyor duvarlar artık daha kalın oluyor ve sancıyı arttırıyormuş. Buda adet şeklini falan hep değiştiriyormuş kızlar ben hastanede çalışıyorum kadın doğumla bugn sordum. Yani suan gebe olabilirsin. Kalın rahim duvarına bebek yerleşmeye çalılıyorsa bu hem sancı yapar hemde kanama. Durumdan bizi haberdar et
Insallah hamilesindir rabbim gönlune gore versin insallah.hayırli haberlerini bekliyoruz.Allah razı olsun gerçekten olma durumu olabilir mi 3-4gündür varla yok arası lekelenme var ama adetime 3 gün faka. Var .Hamilelik olabilir mi ki .Bu ay mide bulantısı yaşadım bir de ama lekelenme sürünce üzüldüm .İlk bebeğimi de yerleşme kanaması ile öğrendim ama o bu kadar uzun sürmedi
Allah razı olsun inşalahInsallah hamilesindir rabbim gönlune gore versin insallah.hayırli haberlerini bekliyoruz.
Bence testte artık çıkar diye düşünüyorum bi denesene. Ya adet şeklin değişiyor yada gerçekten hamilesin sen bence geciktirme bi test yap zaten cıkar artıkAllah razı olsun gerçekten olma durumu olabilir mi 3-4gündür varla yok arası lekelenme var ama adetime 3 gün faka. Var .Hamilelik olabilir mi ki .Bu ay mide bulantısı yaşadım bir de ama lekelenme sürünce üzüldüm .İlk bebeğimi de yerleşme kanaması ile öğrendim ama o bu kadar uzun sürmedi
Ben günümü beklemek zorundayım köydeyim ilçeye gitmem lazımBence testte artık çıkar diye düşünüyorum bi denesene. Ya adet şeklin değişiyor yada gerçekten hamilesin sen bence geciktirme bi test yap zaten cıkar artık
Yaptın mı yest?Ben günümü beklemek zorundayım köydeyim ilçeye gitmem lazım
Yapmadım adet oldum maalesef bebeğim ne zaman olacak içim paramparça artıkYaptın mı yest?
Üzülme vakti saati vardır muhakkak. Insallah rabbim hayirlisiyla tez zamanda nasip ederYapmadım adet oldum maalesef bebeğim ne zaman olacak içim paramparça artık
Kötü düşünme herşey yolundadır Allahın izniyle ve unutma herşeyin başı sıkıntı. Nekadar düşünürsen o kadar etkilersin bebeğini. Ve gözün aydın canımMerhaba kizlar 23 ekim 2017 kurtaj oldum 8 haftalik brbegimi kaybettim 10 ay sonra tekrar hamile kaldim hic kotunmuyidum 10 ayi buldu hamile kalmama daha yeni haftaya doktor kontrolum var ve ben cok kotkuyitum ya ayni seyleri yasarsam diye
Ins canim hakkinda hayirlisi olsun. Rabbim gonlune gore versinTest için son 1 gün. Yarından sonra test yapıcam tabi adet olmazsam
Hastanede cok yoğun çalışıyorum gebelik olursa düşer falan diye de korkuyorum ilk bebeğim 4 aylık ölünceeIns canim hakkinda hayirlisi olsun. Rabbim gonlune gore versin
Ne yapmam lazım tekrar hamile kalmak içşnÜzülme vakti saati vardır muhakkak. Insallah rabbim hayirlisiyla tez zamanda nasip eder
Insallah rabbim bir daha yasatmaz.korkmayin eger rabbim onu nasip ettiyse ne olursa olsun dusmez.ama nasibinizde yoksa pamuklarada sarsaniz kendinizi yine fayda etmez. Rabbim bizler icin en hayirlisini versin.icinizi ferah tutun. Moral cok onemli.ins. hayirli haberlerini bekliyoz.Hastanede cok yoğun çalışıyorum gebelik olursa düşer falan diye de korkuyorum ilk bebeğim 4 aylık ölüncee
Eger tıbbı anlamda bir sorunun yoksa ki olsa bile dedigim gibi muhakkak vakti ve zamani vardir.rabbim en tez zamanda sana ve hepimize tekrardan hayirlisiyla nasip eder ins.Ne yapmam lazım tekrar hamile kalmak içşn
Stres bebeği ve gebeliğinizi daha çok etkiler. Haklısınız herkes böyle bir durumda korkar ama şunu düşünün doğuma kadar tarlalarda çalışıp hatta tarlada doğum yapanlar var yaşayacak ömrü varsa hiç birşey olmaz Allahın izni ileHastanede cok yoğun çalışıyorum gebelik olursa düşer falan diye de korkuyorum ilk bebeğim 4 aylık ölüncee
Ne yaptin canim yaptin mi test.Test için son 1 gün. Yarından sonra test yapıcam tabi adet olmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?