- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Bnm de göğüslerimden sut geldı ılacla kestık bugune kdr kanamam oldu 27sınde 7 gun cok yogun oldu kanamam dr adet dedı tabı bılmıyrm kesılmeden artan bıanda kanama olunca sonrasoda kalan parca alındı temız cıksın dıye dua edıyrm erken dogum rıskım var tekrar ıste bakalım baska drlar nekdr bekle dıcek hepımız ıcın cok zor durum maalesef yavrularımızı kaybettk beden acısı bıkac saat kalp acısı hıc unutulmuyor senınle yakın tarıhlerımız sende testlerını yaptır nedenını arastır eylul e kadar beklıcem bende en azEn az 3 aya rahim normale dönüyor ama zaten ilk kürtajdan sonra ilk adet düzensiz olabiliyor. Düşük kanamam 11 gün sürdü arkasına 33 gün sonra adet oldum ben. O zamanla düzene giriyor ama kendi gebeliğimi istediğim gibi seninde en kısa zamanda bir bebeğin olsun isterim dularım seninle inşallah Rabbım en kısa zamanda yine nasip eder. Cok zor bir bebeği kaybetmek benim 33 gün boyunca göğüsümden süt bile geldi. Ben 10gün evden pencereye bile bakmadım pisikolijim mahvolmştu
Gecmis olsun bu arada olsun H kaldığında o iğneye devam etmen lazım hergün, kan pıhtılaşması bndede var bnde 1 düşük yaptım bu yüzden, şu an hamilelik düşündügüm için adetim bittikten sonra başlıyorum 1 gün iğne bir gün aspirin hamile kalırsam da iğnenin dozu yükselecek hergün iğne olmam gerekecekEvet kan pıhtılaşması yüzünden kalbi durdu ve kan uyuşmazlığı vardı. Düşükten sonra iğne yapıldı
İnşallah dua edelim birbirimize hemen sağlıklı evlatlar olsun .Belirti yok gibi ama buğün mide bulantısı yaşadım acaba mı diyorum yada yok diyorum ilk bebeğim sekiz ayda ancak olmuştu ama olmadıBütün dualarım aynı zamanda seninle de olsun inşallah benim de 10 gün var senin gibi bende bekliyorum :)
Bildiğim kadarıyla zaten ilk gebelik oluşması biraz zaman alıyor. Vücut sipermi benimseyemediği için. Ama arkasına doğum düşük kürtaj vs. Bunlardan sonra gebelik hemen oluyor diyorlar ama bilmiyorum bekleyelm bakalmİnşallah dua edelim birbirimize hemen sağlıklı evlatlar olsun .Belirti yok gibi ama buğün mide bulantısı yaşadım acaba mı diyorum yada yok diyorum ilk bebeğim sekiz ayda ancak olmuştu ama olmadı
Evet 15 güne bi kontrol gerekiyor ama sadece kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı kan pıhtısı da bebek 5 hafta olmadan önce başlanılacakmış öyle söylendi. Zatwn kan problemim var kan grubum 0RH- ve vücudm kan üretemiyor demir yüklemesi gerekiyor. O yğzden gebelikte tedavi uygulanacak bana ama Allah kimseye bunu yaşatmasın gerçekten zorGecmis olsun bu arada olsun H kaldığında o iğneye devam etmen lazım hergün, kan pıhtılaşması bndede var bnde 1 düşük yaptım bu yüzden, şu an hamilelik düşündügüm için adetim bittikten sonra başlıyorum 1 gün iğne bir gün aspirin hamile kalırsam da iğnenin dozu yükselecek hergün iğne olmam gerekecek
Kan pıhtılaşması sorunu olunca kimyasal gebeliğe daha da yatkın oluyorsun bide,
Şu an pıhtılaşma sorunu için iğne kullanıyormusun kullanmiyorsan Dr unla görüş istersen tekrar gebelik düşünüyoruz iğne ye baslamam gerekir mi diye bı önlem almış olursun en azından
Allah yardmcın olsun senin ki gerçekten daha zor olmuş dikkat et kendineBnm de göğüslerimden sut geldı ılacla kestık bugune kdr kanamam oldu 27sınde 7 gun cok yogun oldu kanamam dr adet dedı tabı bılmıyrm kesılmeden artan bıanda kanama olunca sonrasoda kalan parca alındı temız cıksın dıye dua edıyrm erken dogum rıskım var tekrar ıste bakalım baska drlar nekdr bekle dıcek hepımız ıcın cok zor durum maalesef yavrularımızı kaybettk beden acısı bıkac saat kalp acısı hıc unutulmuyor senınle yakın tarıhlerımız sende testlerını yaptır nedenını arastır eylul e kadar beklıcem bende en az
Kürtaj olunca en az 3 ay korunma veriyolar ama ben 4 aylık gebeliğimi kaybettim normal yollarla oldu korunma verilmedi bir adetten sonra kendini iyi hissediyorsan olabilir dedi. En az 3 doktora sordum. Banada kürtaj dediler ama korktum cünkü kürtajdan sonra cocuk sahibi olamayan tanıdıklarm var rahime zarar verebiliyorlar. O yüzden acılma ilacı verdiler normal yolla oldu da inşallah en kısa zamanda rabbim sana bizede tüm isteyenlere versin inşallahBen geçen sene temmuz ayında düşük yaptım. Kalan parçalar için kürtaj oldum. O günden beri hamile kalamıyorum. Yumurta tembelliği ve adet düzensizliği başladı düşükten sonra. Evlendikten 2 ay sonra hamile kalmıştım oysa. Bence bir süre gebelik için bekleyin vücut kendini hemen toplayamıupr ne yazıkki
Evet gerçekten zor şeyler Allah'ım kimseye yasatmasin böyle acılar ama en azından sorunu biliyoruz ve çok şükür bı çözümü varEvet 15 güne bi kontrol gerekiyor ama sadece kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı kan pıhtısı da bebek 5 hafta olmadan önce başlanılacakmış öyle söylendi. Zatwn kan problemim var kan grubum 0RH- ve vücudm kan üretemiyor demir yüklemesi gerekiyor. O yğzden gebelikte tedavi uygulanacak bana ama Allah kimseye bunu yaşatmasın gerçekten zor
Herkesin aynı derdi var galiba. Düşük yapmışsın kendini topladın mı demiyor kimse bilmiyor nasıl bir durum olduğunu. Hala çocuk yapamadınız mı ne bekliyorsunuz diyip duruyorlar. Her adet zamanı lütfen artık hamile oluyim diyr bekliyorum. İnsanların konuşmalarından lüzumsuz sorulardan bende fazlasıyla sıkıldımİnsan üzülüyor daha bebeğim öleli 1 ay oldu 1 kez adet gördüm. Kimi görsem daha bebiş yokmu diyor. O kadar da kolay zannediyorlar. İyiyileştin mi diyen yok. Hani daha bebiş yokmu diyen cok. Sırf kimse birşey sormasın diye kimseyle görüşmüyorum gerçekten
Öyle duydum arkasından kalması çabuk olurmuşBildiğim kadarıyla zaten ilk gebelik oluşması biraz zaman alıyor. Vücut sipermi benimseyemediği için. Ama arkasına doğum düşük kürtaj vs. Bunlardan sonra gebelik hemen oluyor diyorlar ama bilmiyorum bekleyelm bakalm
Hiç bi sıkıntı yaşamazsın canım Allah’a emanet onlar hiç endişelenme kürtajdan sonra bi sıkıntı çıkmadıysa kanaman bittiyse üzerine bir adet gör ve yeniden gebe kalmaya bak insan o kadar çok zorlanıyor ki süreç uzayıncaBende geçen cmt düşük yaptım 7haftalıktı. Ama kanamam devam edince kürtaj yapıp temizleyelim dediler. Şuan okuyunca keşke hiç kürtajı yaptırmasımıydım diyorum. Çünkü zaten doktorum çok ilgisizdi. Kanamam çok var diye gittim cmt günü olduğu için hastaneye gelmedi bile eve gitsin dinlensin demiş eve gittim zaten düşük yaptım kanamam devam edince tekrar gittim sabah gelsin kürtaj yapalım dedi ama ne kürtaj öncesi ne sonrası hiç konuşmadı sormadı bişey uyandım gitmişti. Düşüğüm doğal oldu ama sonrası temizlik için yapılan kürtajdan dolayı acaba yeniden gebelikte sıkıntı yaşarmıyım diye endişeliyim
Allahım bu insanları bildiği gibi yapsın yaİnsan üzülüyor daha bebeğim öleli 1 ay oldu 1 kez adet gördüm. Kimi görsem daha bebiş yokmu diyor. O kadar da kolay zannediyorlar. İyiyileştin mi diyen yok. Hani daha bebiş yokmu diyen cok. Sırf kimse birşey sormasın diye kimseyle görüşmüyorum gerçekten
Size sorum olacak .Ben kürtajla mayısta bebeğimi kaybettim ilk adetim tam gününde oldu .İkinci adetimi bekliyordum 6 gün var lekelenme başladı şu an .Adet düzensizliği mi yoksa yerleşme kanaması olur mu .Çünkü ilk hamileliğimde yerleşme kanaması ile oldu .Çok korkuyorumAllahım bu insanları bildiği gibi yapsın ya
Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Kürtajdan sonra adet düzensizliği olabilir diyorlar ama sizin ilk ay tam gününde olmuş sanırım. 6 gün kala lekelenme yerleşme kanaması olabilir 3-4 gün sonra bir test yapın mutlaka.Size sorum olacak .Ben kürtajla mayısta bebeğimi kaybettim ilk adetim tam gününde oldu .İkinci adetimi bekliyordum 6 gün var lekelenme başladı şu an .Adet düzensizliği mi yoksa yerleşme kanaması olur mu .Çünkü ilk hamileliğimde yerleşme kanaması ile oldu .Çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?