Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrası gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnm de göğüslerimden sut geldı ılacla kestık bugune kdr kanamam oldu 27sınde 7 gun cok yogun oldu kanamam dr adet dedı tabı bılmıyrm kesılmeden artan bıanda kanama olunca sonrasoda kalan parca alındı temız cıksın dıye dua edıyrm erken dogum rıskım var tekrar ıste bakalım baska drlar nekdr bekle dıcek hepımız ıcın cok zor durum maalesef yavrularımızı kaybettk beden acısı bıkac saat kalp acısı hıc unutulmuyor senınle yakın tarıhlerımız sende testlerını yaptır nedenını arastır eylul e kadar beklıcem bende en az

Evet kan pıhtılaşması yüzünden kalbi durdu ve kan uyuşmazlığı vardı. Düşükten sonra iğne yapıldı
Gecmis olsun bu arada olsun H kaldığında o iğneye devam etmen lazım hergün, kan pıhtılaşması bndede var bnde 1 düşük yaptım bu yüzden, şu an hamilelik düşündügüm için adetim bittikten sonra başlıyorum 1 gün iğne bir gün aspirin hamile kalırsam da iğnenin dozu yükselecek hergün iğne olmam gerekecek
Kan pıhtılaşması sorunu olunca kimyasal gebeliğe daha da yatkın oluyorsun bide,

Şu an pıhtılaşma sorunu için iğne kullanıyormusun kullanmiyorsan Dr unla görüş istersen tekrar gebelik düşünüyoruz iğne ye baslamam gerekir mi diye bı önlem almış olursun en azından

Bütün dualarım aynı zamanda seninle de olsun inşallah benim de 10 gün var senin gibi bende bekliyorum :)
İnşallah dua edelim birbirimize hemen sağlıklı evlatlar olsun .Belirti yok gibi ama buğün mide bulantısı yaşadım acaba mı diyorum yada yok diyorum ilk bebeğim sekiz ayda ancak olmuştu ama olmadı

İnşallah dua edelim birbirimize hemen sağlıklı evlatlar olsun .Belirti yok gibi ama buğün mide bulantısı yaşadım acaba mı diyorum yada yok diyorum ilk bebeğim sekiz ayda ancak olmuştu ama olmadı
Bildiğim kadarıyla zaten ilk gebelik oluşması biraz zaman alıyor. Vücut sipermi benimseyemediği için. Ama arkasına doğum düşük kürtaj vs. Bunlardan sonra gebelik hemen oluyor diyorlar ama bilmiyorum bekleyelm bakalm

Evet 15 güne bi kontrol gerekiyor ama sadece kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı kan pıhtısı da bebek 5 hafta olmadan önce başlanılacakmış öyle söylendi. Zatwn kan problemim var kan grubum 0RH- ve vücudm kan üretemiyor demir yüklemesi gerekiyor. O yğzden gebelikte tedavi uygulanacak bana ama Allah kimseye bunu yaşatmasın gerçekten zor

Allah yardmcın olsun senin ki gerçekten daha zor olmuş dikkat et kendine

Kürtaj olunca en az 3 ay korunma veriyolar ama ben 4 aylık gebeliğimi kaybettim normal yollarla oldu korunma verilmedi bir adetten sonra kendini iyi hissediyorsan olabilir dedi. En az 3 doktora sordum. Banada kürtaj dediler ama korktum cünkü kürtajdan sonra cocuk sahibi olamayan tanıdıklarm var rahime zarar verebiliyorlar. O yüzden acılma ilacı verdiler normal yolla oldu da inşallah en kısa zamanda rabbim sana bizede tüm isteyenlere versin inşallah

Evet gerçekten zor şeyler Allah'ım kimseye yasatmasin böyle acılar ama en azından sorunu biliyoruz ve çok şükür bı çözümü var

Tez vakitte gelir inşAllah meleklerimiz

İnsan üzülüyor daha bebeğim öleli 1 ay oldu 1 kez adet gördüm. Kimi görsem daha bebiş yokmu diyor. O kadar da kolay zannediyorlar. İyiyileştin mi diyen yok. Hani daha bebiş yokmu diyen cok. Sırf kimse birşey sormasın diye kimseyle görüşmüyorum gerçekten

Herkesin aynı derdi var galiba. Düşük yapmışsın kendini topladın mı demiyor kimse bilmiyor nasıl bir durum olduğunu. Hala çocuk yapamadınız mı ne bekliyorsunuz diyip duruyorlar. Her adet zamanı lütfen artık hamile oluyim diyr bekliyorum. İnsanların konuşmalarından lüzumsuz sorulardan bende fazlasıyla sıkıldım

Evet sırf o yüzden kimseyle konuşmuyorum akrabalara gitmiyorum kimseyi aramıyorum. Herkes gercekten cok kolay zannediyor. Ama Allahın verip aldıgına ne diyebilirim ben ne yapabilirim ki. Bunu bi anlamıyorlar. İnşallah Allah kısmet eder bi evlat evin içine bi neşe. Allahım olmayan herkese versin inşallah. Bu hayatta kimseyi evlatla sınamasın acısı cok büyük gerçekten

Öyle duydum arkasından kalması çabuk olurmuş

Ewet düşükten sonra oluyormuş hemen. Rahim genişlediği için daha kolay oluyor muş

Bende geçen cmt düşük yaptım 7haftalıktı. Ama kanamam devam edince kürtaj yapıp temizleyelim dediler. Şuan okuyunca keşke hiç kürtajı yaptırmasımıydım diyorum. Çünkü zaten doktorum çok ilgisizdi. Kanamam çok var diye gittim cmt günü olduğu için hastaneye gelmedi bile eve gitsin dinlensin demiş eve gittim zaten düşük yaptım kanamam devam edince tekrar gittim sabah gelsin kürtaj yapalım dedi ama ne kürtaj öncesi ne sonrası hiç konuşmadı sormadı bişey uyandım gitmişti. Düşüğüm doğal oldu ama sonrası temizlik için yapılan kürtajdan dolayı acaba yeniden gebelikte sıkıntı yaşarmıyım diye endişeliyim

Arkadaşlar ben de geçen sene Temmuz’da düşük yaptım ve 6 ay korun dendi rahim toplasın cart curt dendi şimdi keşke korunmasaydım diyorum 7 aydır deniyorum sonuç alamıyorum ve yeni düşük yapan arkadaşlara tavsiyem eğer kendinizi psikolojik olarak iyi hissediyorsanız korunmayın en fazla 2 adet gördükten sonra çalışmaya ..başlayın kuzenimde benden sonra düşük yaptı duydum ki korunuyormuş sakın dedim ve korun korunmayı bıraktığı 2. Ay hamile kaldı ben hala uğraşıyorum düşüğümün üstünden bir sene geçti ve insanlar susmak bilmiyor ben insanları çok takmamda bebeğimin olmayışı beni manevi olarak çok sarstı.. ayrıca korunmanın da öyle rahimle falan alakası yokmuş ben özellikle araştırdım bunu yeni bilinçleniyor insan haliyle psikolojik olarak problem olabiliyormuş adet düzene girdiği ay başlanmalı çalışmalara bence

Hiç bi sıkıntı yaşamazsın canım Allah’a emanet onlar hiç endişelenme kürtajdan sonra bi sıkıntı çıkmadıysa kanaman bittiyse üzerine bir adet gör ve yeniden gebe kalmaya bak insan o kadar çok zorlanıyor ki süreç uzayınca

Allahım bu insanları bildiği gibi yapsın ya

Allahım bu insanları bildiği gibi yapsın ya
Size sorum olacak .Ben kürtajla mayısta bebeğimi kaybettim ilk adetim tam gününde oldu .İkinci adetimi bekliyordum 6 gün var lekelenme başladı şu an .Adet düzensizliği mi yoksa yerleşme kanaması olur mu .Çünkü ilk hamileliğimde yerleşme kanaması ile oldu .Çok korkuyorum

Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Kürtajdan sonra adet düzensizliği olabilir diyorlar ama sizin ilk ay tam gününde olmuş sanırım. 6 gün kala lekelenme yerleşme kanaması olabilir 3-4 gün sonra bir test yapın mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…