Yaptır bencede testlerni canım için rahat etsinKontrole gittim rahim toparlanmış dedi doktor birisi kan pıhtılaşması testi yaptır kromozom testi yaptır diyor bir başka doktor gerek yok adet olmayı bekle sonra yeniden dene diyor ne yapacağımı bilmiyorum rahim filmi çektirsem iyi olacak galiba
Sapancaya gidebilriz belki 2-2.5 saat bizim burdan ama Kapadokya istiyorum benKac saat yolculuk yapacaksınız
Ben de öyle düşünüyorum En azından kendimi suçlamamYaptır bencede testlerni canım için rahat etsin
Evet canım haklısınBen ilk gebeligimde 6. Haftada tatile gittim 2 hafta deniz kum gezdim yüzdüm. Bir şey olmadı. 2. Gebeligimde evden çıkmadım düşük oldu.. Yanı olması gereken oluyor kuzum..
Ama yine de dikkat etmekte fayda var.
Aaah ahhİnşallah Allah sizden ve buradaki tüm arkadaşlardan razı olsun en yakın arkadaşım bana bir kaç gün önce çift çizgili gebelik testini atıp ya bu ne demek anlamadım dedi bebeğimi kaybettiğimi bile bile insana en yakınının vermediği desteği burada hiç tanımadıkları veriyor gerçekten çok çok çok teşekkür ederim
Sapancaya gıdın bence deSapancaya gidebilriz belki 2-2.5 saat bizim burdan ama Kapadokya istiyorum beno da 5 saati geçer belki de yakın yer daha mantıklı olur
Aynen canım hakkında hayırlııs olsunBen de öyle düşünüyorum En azından kendimi suçlamam
Yasamayan ne anlar cnm boşver.. Bende buna benzer bişey yasadim.. Kızımı kaybettiğimi bile bile bende hamileyim yazmis bi arkadas ki daha cok yeniydi acim..İnşallah Allah sizden ve buradaki tüm arkadaşlardan razı olsun en yakın arkadaşım bana bir kaç gün önce çift çizgili gebelik testini atıp ya bu ne demek anlamadım dedi bebeğimi kaybettiğimi bile bile insana en yakınının vermediği desteği burada hiç tanımadıkları veriyor gerçekten çok çok çok teşekkür ederim
KesinlikleAaah ahhöyle arkadaştan ben de de vardı, 2bucuk aydır konusmuyoruz, eylulde saglıklı dogum yaptı bebegını kucagına aldı, ne haldeyim sormadı bıle, bebegnının resmını kıskanıyor benden..yıllarca nerdeyse hergun 1 saat konustugum insan.. Bosa gıden vakıtılerıme uzuluyorum sadece sımdı
Bilmiyorum biz mi çok düşünceliyiz insanlar mı çok acımasız ama Allah büyük bizim de yüzümüz Güler elbet.Yasamayan ne anlar cnm boşver.. Bende buna benzer bişey yasadim.. Kızımı kaybettiğimi bile bile bende hamileyim yazmis bi arkadas ki daha cok yeniydi acim..
Ben kızımı kaybettikten sonra insanların yaptıklarını onemsememeyi öğrendim sadece yanimda olanlar benim hayatımda var artık diğerleri umrumda bile değil..inan böyle zamanlarda anlıyor insan zatem dostunu dusmanini..Bilmiyorum biz mi çok düşünceliyiz insanlar mı çok acımasız ama Allah büyük bizim de yüzümüz Güler elbet.
Bosver, araya mesafe koymak en guzeli öyle insanlarlaKesinlikledeniyordu 5 ay olmayınca panikledi elimden geldiğince destek oldum pozitif olduğunu görünce atmış bu ne demek demiş ben de hamilesin hayırlı olsun dedim ertesi gün beta 692 çıktı ne demek anlamadım ya yazmış ilkinde belki heyecanla yapmıştır dedim ama sonrasında yaptığı ile belli etti Allah evladını sağlıkla kucağına almasını nasip etsin asla yaşadıklarımın binde birini yaşasın istemem
Kesinlikle doğru benimde öğreneceğim çok şey varmış demek ki insan acı bir şekilde tecrübe ediyor maalesefBen kızımı kaybettikten sonra insanların yaptıklarını onemsememeyi öğrendim sadece yanimda olanlar benim hayatımda var artık diğerleri umrumda bile değil..inan böyle zamanlarda anlıyor insan zatem dostunu dusmanini..
Öyle yapacağım zamanla mesafe koymak en iyisiBosver, araya mesafe koymak en guzeli öyle insanlarla
Ben 6. Haftada arabayla İstanbul'dan Izmir'e gitmiştim 5-5.5 saat civarı doktorlar sorun olmayacağını söylemişti kuzum.Sapancaya gidebilriz belki 2-2.5 saat bizim burdan ama Kapadokya istiyorum beno da 5 saati geçer belki de yakın yer daha mantıklı olur
başımızdan geçenler çok kötü ama biz buradayız ve her zaman birbirimizi anlarız.Öyle yapacağım zamanla mesafe koymak en iyisi
Aynen canım ya inşallahhhBen 6. Haftada arabayla İstanbul'dan Izmir'e gitmiştim 5-5.5 saat civarı doktorlar sorun olmayacağını söylemişti kuzum.
Hatta denize de girebilirsin kısa kısa demişti ama girmemiştim.
Allah'ın izniyle bebiş gelsin de her yer cennet olur sana
Canım benım bu cuma 14. Gundu düşüğümüm ve yumurtlamama 2 3 gun vardı doktorum benımde hem rahıme baktı hemde düşükten aonra yumurtlamaya baktı bi problem gorunmuyomuş, ilk adetımde yıne cagrdı yıne bakcam dedı bir aksilik var mı diye... Ama ben evde düşük yaptım.Aslında bana yumurtlama döneminde gel kontrole Bakalım yumurtaların büyüyor mu kürtaj sonrası bir aksilik var mı dedi o testler için bir süre vermedi ben kontrole Gitmişken yaptırırım diyordum beklemeden gideyim en iyisi çok teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için
Bende sinir oluyorum inatla soran bir kesim var açıkçası bense kimseye sormuyorum bir şey bide bu yaşadıklarımdan sonra hiç sormam. Hani belki konuşup kendi de aynı durumdaysa dertleşmek isteyen olabilir ama onun dışındakiler gereksiz merak ediyor.2 ay once arkadasım aradı tam kapatıcaz artık bebek yok mu dıye sordu zaten hep soruyodu ama ozellikle aramış gibiydi bebek için bende bu konuyu konuşmak istemıyorum dedım yanı bunu dedıkten sonra yıne gecen hafta bebegi soruyo. Belli ki bişey var konuyu acmak, konuşmak istemıyorum ama insanlar bilinçli daha cok soruyo sanki bebek olayını. Ben arkadaslarıma neden evlenmıyosun aaa neden cocuk yapmıyosunuz gibi sorular hiç sormadım insanlar daha cok soruyo anlam veremıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?