İl sağlık müdürlüğünün adresi var kan pıhtılaşması bir de kromozom işaretlemiş eşim ve benim için belki yaparlar bu kağıtlaAminn canım, Allahım saglıklı gebelık nasıp etsın ınsallah
Ne işaretlenmiş üstünde acaba
Sıkılasmak önemli zaten cnm. Bende 2 kilo verdim ama goruntumde baya farketti.Ben de ideal kılomun ustundeyimyuruyus yapıyordum o ıyı geldı sıkılastım ve 2 kılo verdım ocak ayında
Öyle kime gitsek boş aslında. Rabbim ol deyince her şey oluyorGaziantep’teyim ama Ankara’da ailem var belki Ankara’ya gitmek en doğrusu bilmiyorum galiba adet bile olmadım henüz onun verdiği bi stres ne yağacağını bilememezlik var üstümde iyi bir doktor bulabilsem hep de doçent profesör e gidiyorum ama rabbim ol demeden olmuyor
Aa belki yaparlar canim öyle işaretli iseİl sağlık müdürlüğünün adresi var kan pıhtılaşması bir de kromozom işaretlemiş eşim ve benim için belki yaparlar bu kağıtla
Hepimiz kavuşalım ins cnm meleklerimize.. Cennette kavusma inanci ayakta tutan zaten bizi..Ağlattın beni cennette buluşacaksın meleğinle üzülme seni almadan cennete girmeyecek
Dualarınızda beni anın lütfen şu an en çok buna ihtiyacım varÖyle kime gitsek boş aslında. Rabbim ol deyince her şey oluyor
AminHepimiz kavuşalım ins cnm meleklerimize.. Cennette kavusma inanci ayakta tutan zaten bizi..
Doktor istediyse yaparlar, hatta gıdınce doktorum yapılmasını uygun gordu dersın.. Burda bi arkadas 2 dusuk yaptım dıyıp yaptırmıstı, evrak falan da sormadılar demıstıİl sağlık müdürlüğünün adresi var kan pıhtılaşması bir de kromozom işaretlemiş eşim ve benim için belki yaparlar bu kağıtla
Tabi çok yormamak lazım yaa. Bebiş olsunda gerisi boşYaa gecen ay ovulasyondan sonra bebek varsa dıye korkumdan yürümedim, dun de iğneye basladım yıne korkuyorumbahanelerim hazır yanı
Evet evet görüntüyü ben de farkettım, pantolonumun bel kısmından anladımSıkılasmak önemli zaten cnm. Bende 2 kilo verdim ama goruntumde baya farketti.
Çok iyi olur inşallah kabul ederlerse adet dönemim olunca geçer geçmez gideyim bari doktorun kaşesi var zaten inşallah yaparlarDoktor istediyse yaparlar, hatta gıdınce doktorum yapılmasını uygun gordu dersın.. Burda bi arkadas 2 dusuk yaptım dıyıp yaptırmıstı, evrak falan da sormadılar demıstı
Aslında yuruyus cok faydalı ama ıste, bebıs olsun da yavas yavas yurururhz yıneTabi çok yormamak lazım yaa. Bebiş olsunda gerisi boş
İlk başlarda da riskli mi olur canım seyahat acabaCok ıyı olurgebelık sonucuna gore seyahet edın ama, gunun yaklasıyor
Yaparlar, yaparlar sonuclar 1 aya yakın zamanda cıkıyor, hemen gidebilirsin aslında neden adet olmanı bekletıyor kı acaba, ben dusukten 15 gun sonra gıtmıstımÇok iyi olur inşallah kabul ederlerse adet dönemim olunca geçer geçmez gideyim bari doktorun kaşesi var zaten inşallah yaparlar
Kac saat yolculuk yapacaksınızİlk başlarda da riskli mi olur canım seyahat acaba?
Ben ilk gebeligimde 6. Haftada tatile gittim 2 hafta deniz kum gezdim yüzdüm. Bir şey olmadı. 2. Gebeligimde evden çıkmadım düşük oldu.. Yanı olması gereken oluyor kuzum..İlk başlarda da riskli mi olur canım seyahat acaba?
Aslında bana yumurtlama döneminde gel kontrole Bakalım yumurtaların büyüyor mu kürtaj sonrası bir aksilik var mı dedi o testler için bir süre vermedi ben kontrole Gitmişken yaptırırım diyordum beklemeden gideyim en iyisi çok teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz içinYaparlar, yaparlar sonuclar 1 aya yakın zamanda cıkıyor, hemen gidebilirsin aslında neden adet olmanı bekletıyor kı acaba, ben dusukten 15 gun sonra gıtmıstım
Rica ederimAslında bana yumurtlama döneminde gel kontrole Bakalım yumurtaların büyüyor mu kürtaj sonrası bir aksilik var mı dedi o testler için bir süre vermedi ben kontrole Gitmişken yaptırırım diyordum beklemeden gideyim en iyisi çok teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için
İnşallah Allah sizden ve buradaki tüm arkadaşlardan razı olsun en yakın arkadaşım bana bir kaç gün önce çift çizgili gebelik testini atıp ya bu ne demek anlamadım dedi bebeğimi kaybettiğimi bile bile insana en yakınının vermediği desteği burada hiç tanımadıkları veriyor gerçekten çok çok çok teşekkür ederimRica ederim
Düşükten yaklasık 20 gun sonra kadar yumurtlama olurmus, Gonlunu ferah tut hersey yoluna girecek yeniden
Biz de hcg ögrendıkten 1 gun sonra çubuk'un ilerisindeki karagole gıttık, ıkı saat arabada oturduk giriş yapabilmek ıcın ustune 1 bucuk saatte yol surdü.. Belim agrımıstı oturmaktan artık.. Pısman olmustum gittiğimeBen ilk gebeligimde 6. Haftada tatile gittim 2 hafta deniz kum gezdim yüzdüm. Bir şey olmadı. 2. Gebeligimde evden çıkmadım düşük oldu.. Yanı olması gereken oluyor kuzum..
Ama yine de dikkat etmekte fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?