Çok geçmiş olsun cinsiyetini öğrendiğinize göre büyükmüş Allah sabrınızı imtihanınızdan daha büyük eylesinBen Eylül 16 da kaybettim kızımı. 4 buçuk ay oldu daha yeni yeni iyi hissediyorum kendimi.. İyi dediğim bu acıyla yaşamayı öğrendim bana burası çok iyi geldi benimle aynı acıyı yasayanlarla konuşmak.. Kimi zaman hala cok zorlanirim bi kiz bebek görsem aglarim icim yanar..
Aslında sürekli yiyorum. Ama diyette olmak bile sıkıcıNasıl gidiyor peki cnm zor mu diyetin
Ben o rakamı en son evlenmeden once gormustumBen bu ara yeme olayını biraz abarttım. Aslında 2 3 gün dikkat ediyor sonrada salıyordum. Veee 66 olmuşum tartıda. Ömrü hayatımda görmedim o rakami
Cuma online diyetisyene başladım. 3 gün oldu.. off kısıtlanmak çok zor..
kafami bebek disinda bununla mesgul edeyim dedim..
Rahim filmi neden? Pıhtılasma ve kromozom yaptırcabılırsenız ıyı olurKontrole gittim rahim toparlanmış dedi doktor birisi kan pıhtılaşması testi yaptır kromozom testi yaptır diyor bir başka doktor gerek yok adet olmayı bekle sonra yeniden dene diyor ne yapacağımı bilmiyorum rahim filmi çektirsem iyi olacak galiba
Teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun Rabbim kimseye yaşatmasın daha büyükken kaybetmek eminim daha zordur doktorlar size nasıl bir yol gösterdi peki ben ne yapacağımı bilmiyorum
Yani dış gebelik sonrası sol yumurtalık rahme yapıştı bir doktor tüpünü Kontrol ettir istersen demişti kan pıhtılaşması ve kromozomu da bazı doktorlar yaptır diyor bazısı da dış gebeliği düşükten saymıyor ilk düşükte yaptırılmaz diyor devlet yapmazmış zaten 2 ve daha fazla düşük olması gerekiyormuş özelde yaptırmam gerekecekRahim filmi neden? Pıhtılasma ve kromozom yaptırcabılırsenız ıyı olur
Ama senin boyun uzun kuzum. Benim ideal kilom 58.. tam 8 kilo aldim. Aslında son 4 u bu ay olduBen o rakamı en son evlenmeden once gormustum
Aynen öyle dediler ama öyle korkuyorum ki bir daha kaybetmekten İkisinde de korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım Allah korusun yeniden yaşarsam kaldırabilir miyim bilmiyorum galiba biraz fazla duygusalım üzüntülerimi abartarak yaşıyorum sanırım Rabbim sana da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah dualarımda evlat bekleyen herkese yer vereceğimTes
Teşekkür ederim.
Valla doktorlar (devlette ve özelde riskli gebelikte 2 doktora gidiyorum) rahat ol. Bunlar olabilen şeyler.. 1 kez oldu diye bidaha olcak demek değil diyorlar. Hiç bir teste gerek duymadılar..
Ilk bebeğimde kalp anomalisi vardı. Genetik testleri temiz çıktı.. gelişimsel dendi..
Ben doktorları dinlemedim. Kan pıhtılaşması testi ve karyotip analizi testi yaptırdım.. sonucu daha çıkmadı. Doktorlarımın ikiside temz çıkar diyor ama işte kafam rahat olsun.diye.
Senin ilki diş gebelik o yüzden diğerini düşük kabul ederler.. Hiç bi test önermezler.. Ilk adeti olun ve tekrar deneyin bence
Aaa onu bılmıyordum, kafan rahat olur hem de, cok sukur tüpüne zarar gelmemıs bak, yapısıklık varsa acılır ınsallah..Yani dış gebelik sonrası sol yumurtalık rahme yapıştı bir doktor tüpünü Kontrol ettir istersen demişti kan pıhtılaşması ve kromozomu da bazı doktorlar yaptır diyor bazısı da dış gebeliği düşükten saymıyor ilk düşükte yaptırılmaz diyor devlet yapmazmış zaten 2 ve daha fazla düşük olması gerekiyormuş özelde yaptırmam gerekecek
Canim benim teşekkür ederim. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinAynen öyle dediler ama öyle korkuyorum ki bir daha kaybetmekten İkisinde de korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım Allah korusun yeniden yaşarsam kaldırabilir miyim bilmiyorum galiba biraz fazla duygusalım üzüntülerimi abartarak yaşıyorum sanırım Rabbim sana da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah dualarımda evlat bekleyen herkese yer vereceğim
Bana da bi kağıt işaretledi il sağlık müdürlüğüne git adet olduktan sonra dedi ama gidersem o kağıtla test yaparlar mı bilmiyorum inşallah temiz çıkar bir daha da böyle imtihanlar yaşatmaz rabbimAaa onu bılmıyordum, kafan rahat olur hem de, cok sukur tüpüne zarar gelmemıs bak, yapısıklık varsa acılır ınsallah..
İlk düşüğü önemsemiyorlar ben de doktoru ikna edip yaptırdım, tekrar aynı seyı yasamak ıstemem dedım
Ben de ideal kılomun ustundeyimAma senin boyun uzun kuzum. Benim ideal kilom 58.. tam 8 kilo aldim. Aslında son 4 u bu ay oldu
Gaziantep’teyim ama Ankara’da ailem var belki Ankara’ya gitmek en doğrusu bilmiyorum galiba adet bile olmadım henüz onun verdiği bi stres ne yağacağını bilememezlik var üstümde iyi bir doktor bulabilsem hep de doçent profesör e gidiyorum ama rabbim ol demeden olmuyorCanim benim teşekkür ederim. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Bak çok şanslısın her ıkisinde de hemen gebe kalmışsın
Rahim filmi çekiştirebilirsin ama diş gebelikten sonra gayet güzel gebe kalmışsın.. için rahat edecekse çektir tabi. Diğer testleri devlet zorla yapıyor yaa. Özelde de biraz pahalı. Hangi ildesin sen ank isen gazi has. Yaptırabilirsin testleri
4 buçuk aylikti cnm. Sağol.. Evlat imtihanı zormuş cokÇok geçmiş olsun cinsiyetini öğrendiğinize göre büyükmüş Allah sabrınızı imtihanınızdan daha büyük eylesin
Aa kahvenin yaninda çikolata olmazsa olmazAslında sürekli yiyorum. Ama diyette olmak bile sıkıcı
3 ana 2 ara öğünüm var. Ilk hafta çok zorlamayalım dedik. Ama çıkolatasizlikçok zor.
Ben de ideal kılomun ustundeyimyuruyus yapıyordum o ıyı geldı sıkılastım ve 2 kılo verdım ocak ayında
Ağlattın beni cennette buluşacaksın meleğinle üzülme seni almadan cennete girmeyecek4 buçuk aylikti cnm. Sağol.. Evlat imtihanı zormuş cokhareketlerini de hissetmeye baslamistim meleğimin simdi karnimi seviyorum bazen orda meleğim yasadi..
Aminn canım, Allahım saglıklı gebelık nasıp etsın ınsallahBana da bi kağıt işaretledi il sağlık müdürlüğüne git adet olduktan sonra dedi ama gidersem o kağıtla test yaparlar mı bilmiyorum inşallah temiz çıkar bir daha da böyle imtihanlar yaşatmaz rabbim
Yok nerdee. Sade sade coooffeeeeAa kahvenin yaninda çikolata olmazsa olmaz
Yaa gecen ay ovulasyondan sonra bebek varsa dıye korkumdan yürümedim, dun de iğneye basladım yıne korkuyorumSuper devam et canim. Birakinca geri alıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?