Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnnovita en iyisi canm, N11 de var, genelde fiyat daha uygun dıye Labaquık dıye Bı marka var o tercıh ediliyor..
Aaa hiç duymadım o markayı. Ben de 50'li aldığım için laboquick tercih ediyorum genelde. Hepsi aynı gibi geliyor. Bir daha almam gerekirse (inşallah gerekmez ) onu deneyeyim madem. Laboquick'te fazla damlatınca sonuç sapıtabiliyor ben bir yıldır kullandığım için artık çözdüm 3 damlayla iyi sonuç veriyor. Ne 4 ne 2

Bu arada BAT'ı bilsem beni de yaz dicem ama 4.3.2021 civarı diye tahminde bulunabilirim ancak öyle olur mu yumurtlama günüme 14 ekliyorum normalde o da belli değil

Ben Bı ara innovita nın her rengini denedım, en ıyısı pembe, en hassas olanı, onu da dıkkatlı yapmak gerekiyor innovita da cubugu idrara batırıyosun 10 sn sadece.. Yurtdısında geldıgı ıcın Bı ara satıslar durmustu, sımdı gerı eklenmıs sitelere

Senin batı pik görünce ekleyelim o zaman

Gerekirse bir de onu deneyeyim o zaman

Senin batı pik görünce ekleyelim o zaman
Tamamdır bakalım ne zaman olacak Sen testini yapıp bize güzel haberleri ver de benim BAT'ı yazmasak da olur

Kizlar öncelikle hepinize merhaba bende pazartesi günü düşük yaptım ve sonrasında kürtaj oldum gece düşük yaptığım için kendi doktorum girmedi kürtaja acildeki iki doktor girdi taburcu olurken veya kürtajdan sonra bana hicbi bilgi vermediler ne yapmam gerek hiç bilmiyorum acaba kontrole gitsemmi parça kaldimi diye aranızda bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi

Ayriyetten ilaç vericeklerdi reçete telefonuna gelicek dediler ve hala reçete gelmedi çok sinir oldum bı yandan üzüntü bı yandan sinir çok kötü durumdayım

Canim oncelikle gecmis olsun.. Bi hafta sonra kontrole mutlaka git baksinlar. Iki hafta cinsel iliski yasak enfeksiyon olmamasi icin. Kendini sicak tut üsütme. Ve ilk zamanlar cok agir kaldirma.

Ayriyetten ilaç vericeklerdi reçete telefonuna gelicek dediler ve hala reçete gelmedi çok sinir oldum bı yandan üzüntü bı yandan sinir çok kötü durumdayım
Merhaba canım, cok gecmıs olsun Rabbım sabır versın ınsallah
Kendin düşük yapmıssın parca kalmıs mı dıye kurtaj yapmıslardır, 10 gun sonra doktorun kontrole cagırır, rahımin durumuna bakar... İlacları takıp et mutlaka, rahmin toparlanması ıcın ve kanama ıcın önemli ılaclar.. Olmazsa yarın doktorunu ara veya eczaneden sorgulat
Enfeksiyon kapmamak ıcın İlk adetın olana kadar korunma onerıyor doktorlar, antıbıyotıgını de al mutlaka

Canim oncelikle gecmis olsun.. Bi hafta sonra kontrole mutlaka git baksinlar. Iki hafta cinsel iliski yasak enfeksiyon olmamasi icin. Kendini sicak tut üsütme. Ve ilk zamanlar cok agir kaldirma.
Ben kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum daha ilgili bı yandanda gitmek istemiyorum doktoruma moralim çok bozuk 17 haftalık 16+2 de hicbi sıkıntı yoktu kanama dışında 3 gün sonra suyum geldi az az kanamamla birlikte geldiği için hicbisey anlamadım 2 gün sonra ağrım çok fazla olunca gittim ve kürtaj istediler bebeğimin mezarı 5 metre ilerde

Kürtaj olucaktim ama suni sanciyla düşük yapıp kürtaj olucagimi söylediler bana bişey demedikleri için ben 15 gün sonra kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum yarın bidaha ariycam bilgi vermezlerse eğer şikayette bulunucam

Keske kendı doktorunuzun gozetımınde olsaydınız

Canim cok zor biliyorum ve bunun tarifi yok. Hepimiz aynı seyleri yasadik. Ama Allah tan gelene elden birsey gelmiyor. Imtihan. Suan cok yeni. Zamanla alisiyirsun. Bende ilk buraya uazmistim nasıl dayanicam diye. Bence kendi doktoruna mutlaka yarin git. Ilaclarini vs versin. Onlar senin icin cok önemli. kurtaji yapanlarda bilemedim nasil birsey. Oyle sey mi olur ya. Hic ilgelenmeden ilac vs vermeden

Basın sağolsun cnm. Bende bebeğimi suyumun bitmesi sonucu kaybettim. Gelişimi 5 gün geriden geliyordu hep. Gelişimi durmuştu 15 de kalmisti suyunun geldiğini nasıl anladin? Ben anlamadım ama karnim aşırı gerilmisti agrilarim cok oluyodu eylulde kaybettim kızımı zamanla geçmiyor malesef bu aci ama hafifliyor.. Dua etmekten baska care yok.. Burası iyi geliyor kafamiz dağılıyor

Hastaneyi arayıp bi sor istersen gerçi reçete yazdılarsa e nabızdanda reçeteni görebilirsin. On gün sonra kontrole git hem ultrasonla rahmine bakar bi sıkıntı var mı diye hemde kan değerlerine bakarlar gebelik hormonlarında nırmale dönme oldu mu diye. Ama kontrole gitmelisin yani bu süreçte de antibiyotik veriliyor sonuçta kürtajda cerrahi bir işlem olduğu için enfeksiyon riskin yüksek.

Bı yandan öyle düşünüyorum belki böylesi daha iyi nelerle karsilasacagini bilemem Rabbim böyle yazmış ama her hastaneye gittiğimde yada bı yere gittiğimde hep o mezarlığın önünden gecicem ve gorucem ama en azından bı Fatiha okuyup gecicem şuan cennette bı parçam var
O doktoru zaten hiç sevmemiştim hamileliğimde de hiç iyi şeyler söylemedi hiç bişey olmamasına rağmen kürtaj demişti zaten ameliyathaneye girdiğimde öğrendim o doktorun olucagini doktorumda randevusuz kabul etmiyo randevusuz hakkımı kullandım biraz dil dokersem kabul edebilir ama bilmiyorum

Canım çok geçmiş olsun bu arada. Diğer soruları görünce direk onlar için bişeyler yazdım kusura bakma. Hepimiz yakın zamanda istenen ve umutla beklenen bebeklerimizi kaybettik gerçekten çok zor bir durum. Senin bebeğinde baya büyükmüş. İlk düşüğün mü nedeni için bişey dediler mi. Kanamam vardı dedin baştan beri mi kanamaların vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…