Benım doktorumda sıcak bakmıyor pgt yePgt ninde garantisi yok canım hatta çoğu tutunmuyor ya bu işin kesin öylesi böylesi yok ama için rahat edicekse yaptır ben böyle birşeylere kesin bakılması taraftarı değilim.
Ama en başından tüp ebbege öyle başlayıp dondurucaksin gerekirse baştan sürekli tedavi olucaksin
Her şeye banlıyorlarKızlar banlanırsam merak etmeyin, 5 gun sürer bu sefer..
5 gün olduğuna eminmisinKızlar banlanırsam merak etmeyin, 5 gun sürer bu sefer..
Doktorlar bile 2 ye ayrıliyor çok konuda... Allah'a emanetiz.Benım doktorumda sıcak bakmıyor pgt ye
Benımde rahım dısında myomum var ama o hiç onemli degıl bebegın yerleşcegı yerde myom olmasın dedı doktorum. Plasentaya kan gittiyse zaten pıhtılaşmadan degıldir. Bagısıklık kalıyo bi tek lupus testleri falan var onlara baktır bi istersen tüp bebekcıler onemsemıyo. İlk düşüğün mü?Tüp bebekle olmuştu. Rahim dışımda miyom var sadece rahim şekli normaldi bağışıklık testlerimyapılmadı ama yeni tedavide bağışıklık ilaçları uygulanıcakmış plesanteda kan akışı normaldi pıhtılaşmada normal sadece mthdr 677 heterizogot tedbir amaçlı oksapar 0.4 kullanıyordum
İnşallah banlanmazsın o peçete olayı mı şimdi gördüm. İğrenç gerçektenKızlar banlanırsam merak etmeyin, 5 gun sürer bu sefer..
%100 degıl zaten tutunma ama %70 iyi bir oran bence. Embrıyonun genetiği normalse belki vucuttaki bagısıklık ve rahım kaynaklı tutunmuyo olabılırPgt ninde garantisi yok canım hatta çoğu tutunmuyor ya bu işin kesin öylesi böylesi yok ama için rahat edicekse yaptır ben böyle birşeylere kesin bakılması taraftarı değilim.
Ama en başından tüp ebbege öyle başlayıp dondurucaksin gerekirse baştan sürekli tedavi olucaksin
Emınım oncekı 4 gundu5 gün olduğuna eminmisin
Şikayet etmezse banlamazlarHer şeye banlıyorlar
Evet evet o, bi de herkes paylasıyor diyoİnşallah banlanmazsın o peçete olayı mı şimdi gördüm. İğrenç gerçekten
Düşük yapmak kolay mı psikolojık olarak zaten cöküyo insan. Anlamadıgım cok az kişi düşük yapıyomuş onlarda nasıl denk gelmiyo. Ben bunu doktoruma sordum dedı ki bazı kadınların yumurtaları diğer kadınlara oranla daha kromozom olarak sıkıntılı olabılıyo diye bı acıklama yaptı. Ama genelde kadının yaşı onemlidir dediEvet. Oyle dedı.. O denk gelmıstır dıyor.. Onu da dusuk ile atar vucudun dıyor
Gecen bi yerde okumustum, gunumuzde her 3 kadından 1 i düşük yapıyor diye.. O da bize denk geldiDüşük yapmak kolay mı psikolojık olarak zaten cöküyo insan. Anlamadıgım cok az kişi düşük yapıyomuş onlarda nasıl denk gelmiyo. Ben bunu doktoruma sordum dedı ki bazı kadınların yumurtaları diğer kadınlara oranla daha kromozom olarak sıkıntılı olabılıyo diye bı acıklama yaptı. Ama genelde kadının yaşı onemlidir dedi
Ya herşeyin hazır olması öyle kontrol dışı birşey ki çoğu zaman inşallah çok uğraşmadan olur isteyen herkesin inşallah. Zaten olsaydı yüzde 70 oranına yakalandaydik bukadar ugrasmazdik%100 degıl zaten tutunma ama %70 iyi bir oran bence. Embrıyonun genetiği normalse belki vucuttaki bagısıklık ve rahım kaynaklı tutunmuyo olabılır
Yani bende okudum yaşa göre oranlara baktım 30 yasında %20 miş düşük yapma oranı 100 kadında 80 i normal gebelık gecırıyo aslında guzel bir sayı. Tekrarlama oranı cok düşük %1-2 kişide tekrarlayan düşük oluyomuş. Doktorum banada denk gelmiş dedi bu kadar sadeceGecen bi yerde okumustum, gunumuzde her 3 kadından 1 i düşük yapıyor diye.. O da bize denk geldi
Doktorlar okadar kroniklestirmis ki bu durumu yani düşün bizden çok bilgiye sahipler ama gelip normal diye üstüne düşünmuyorkarGecen bi yerde okumustum, gunumuzde her 3 kadından 1 i düşük yapıyor diye.. O da bize denk geldi
Banada dedi doktorum istisnasin dedi.. embriyoların güzel tutuyor her denemen ama ilerleme olmuyor genetik kaldı tek şans dedi oda son dondurulmuslarim olduktan sora gerek kalirsa düşünüyorum belkide bırakırım tedaviyi tamamen skldm cnkuYani bende okudum yaşa göre oranlara baktım 30 yasında %20 miş düşük yapma oranı 100 kadında 80 i normal gebelık gecırıyo aslında guzel bir sayı. Tekrarlama oranı cok düşük %1-2 kişide tekrarlayan düşük oluyomuş. Doktorum banada denk gelmiş dedi bu kadar sadece
Benım bu embrıyoma %60 tutar dedıler tuttu da ama 9. Haftada düşük oldu 3ba embrıyom var ona %40 denildi.. saglıklı bir bebekse rahımde sorun yoksa bagısıklık baskılansa neden tutmasın ki.. bılmıyorum ama gebelık cok zor bişey degıl herkesın bebegı var etrafımdaYa herşeyin hazır olması öyle kontrol dışı birşey ki çoğu zaman inşallah çok uğraşmadan olur isteyen herkesin inşallah. Zaten olsaydı yüzde 70 oranına yakalandaydik bukadar ugrasmazdik
Baskliyoruz ben herseferinde ilaç kullandım yine devam etmedi. En sonki kalbi durdu ilki kimyasal ikincisi kanama çöktü dustuBenım bu embrıyoma %60 tutar dedıler tuttu da ama 9. Haftada düşük oldu 3ba embrıyom var ona %40 denildi.. saglıklı bir bebekse rahımde sorun yoksa bagısıklık baskılansa neden tutmasın ki.. bılmıyorum ama gebelık cok zor bişey degıl herkesın bebegı var etrafımdahatta normal gebelık oranı her ay %15 olmasına ragmen gebeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?