Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onu ben de yasadım düşükten sonra, cok gerildim, saolsun eşim de hazır olmamı bekledi.. Sanki yeni evlenmiş gıbı oldum korktum biraz
Bende kızımı kaybettikten sonra1 ay kaçtım valla iliskiden benim vajinismus geçmişim olduğu için cok korktum bide hamile kaldigimdan beri de olmamıştı ilişki riskli diye

Bende kızımı kaybettikten sonra1 ay kaçtım valla iliskiden benim vajinismus geçmişim olduğu için cok korktum bide hamile kaldigimdan beri de olmamıştı ilişki riskli diye
Hepimiz aynı sıkıntıları yaşamışız yaşamaya da devam ediyoruz canım. Rabbim tüm bu sıkıntılarımızın sonunu güzel eylesin insallh.

Benım de tedavıye basladıgından itibaren olmadı 9 haftalık gebelık surdu ama neredeyse 4 bucuk ay hıcbısey olmadı, kardes kardes takıldık evde

Hepimiz aynı sıkıntıları yaşamışız yaşamaya da devam ediyoruz canım. Rabbim tüm bu sıkıntılarımızın sonunu güzel eylesin insallh.
Amin ins cnm hep dua ediyorum her isteyene nasip etsin rabbim özellikle yavrusu kaybedenlere bi kuzenim var benim bebeğimi kaybettiğimi duyunca keşke bizimde olsa da o kadar yaşasak o duyguyu demiş ah dedim ah demesin öyle bende bi kac kez düşük yapanlara ama hamile kalabiliyor en azından demiştim

Benım de tedavıye basladıgından itibaren olmadı 9 haftalık gebelık surdu ama neredeyse 4 bucuk ay hıcbısey olmadı, kardes kardes takıldık evde
Bebekleirmiz için herşeye değer Allah korusun iliskiden sonra kanaması olup kaybedenler de var ya insan cok fena olur

Işte yaşamayan ne bilemiyor ki canım. Hele ki kavuştum zannedip kaybetmek ne acı bi bilse. Hayat herkesi farklı sınıyor. Yaşayıp öğreniyoruz çoğu şeyi.

Işte yaşamayan ne bilemiyor ki canım. Hele ki kavuştum zannedip kaybetmek ne acı bi bilse. Hayat herkesi farklı sınıyor. Yaşayıp öğreniyoruz çoğu şeyi.
Oyle cnm benim kızım 4 buçuk aylikti 3 ay geçince tehlike de geçiyo sanmıştım Rabbim daha da beterinden korusun ins

Bebekleirmiz için herşeye değer Allah korusun iliskiden sonra kanaması olup kaybedenler de var ya insan cok fena olur
Kız sen ne diyosun eşim belime bile sarılmıyordu, aman bişey olur diye ilişkiyi bırak, zor bulduk dedik bişey olmasın diye üstüne titredik resmen

Oyle cnm benim kızım 4 buçuk aylikti 3 ay geçince tehlike de geçiyo sanmıştım Rabbim daha da beterinden korusun ins
Melek oldu şimdi cennette seni bekliyor. Buda bi lutüf bence herkese nasip olmayan canım. Inşallah hepimiz tekrardan o duyguyu tadıp güzel anneler olucaz. Sonra burda bebişlerimizle ilgili sorular sorucaz. Inşallah

Kız sen ne diyosun eşim belime bile sarılmıyordu, aman bişey olur diye ilişkiyi bırak, zor bulduk dedik bişey olmasın diye üstüne titredik resmen
Aynen öyle ama kismetleri yokmuş bu dünyada napalım cnm dua edip tevekkül etmekten baska çaremiz yok

Melek oldu şimdi cennette seni bekliyor. Buda bi lutüf bence herkese nasip olmayan canım. Inşallah hepimiz tekrardan o duyguyu tadıp güzel anneler olucaz. Sonra burda bebişlerimizle ilgili sorular sorucaz. Inşallah
Cennette olması beni teselli eden zaten cnm.. Ins ya ins sağlıkla kavusuruz bu kez mucizelerimize

Ama aksine hic dikkat etmeyen ustune dusmeyen umursamayan insanlarin kinede hic bisey olmuyor biliyor musun canim. Bende bunu anlamiyorum. Bende ogrendigim andan itibaren herseyimi ona odakladim yeme icme. Sporu biraktim. Yemecegim seyleri bile ona destek olsun diye yedim. Ama yine gitti yine. Bi arkadaşım 9 ay boyunca sigara alkol kullandı. Kontrollerinin çoğuna gitmedi ama şimdi kızı 1 yaşına geldi. Ne tuhaf çelişki demi.

Benim de var cok etrafımda öyle kişiler hoplayıp zıplayıp sigara icip sağlıkla doguranlar ben sürekli uzandım 3 aydan sonra bi yerlere gitmeye başladım ki canim istedi diye yemrk yemek icin sadece..

Benim de var cok etrafımda öyle kişiler hoplayıp zıplayıp sigara icip sağlıkla doguranlar ben sürekli uzandım 3 aydan sonra bi yerlere gitmeye başladım ki canim istedi diye yemrk yemek icin sadece..
Işte nasip mi artık ne bilmiyorum canım. Olmayınca olmuyor demekki. Ilkinde bu kadar hassas davranırken kaybettik ikincide nasıl oluruz bilmiyorum.

Nasipten öte gidilmiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…