O zaman tatili kısa kesin 21 gun cokO samanlıkta beni dört gözle bekleyen bir dede var gündüz asla ayrılmaz gece de benim odamda uyuyun der
Plan ve hayaller o bakalım hayatlar ne olacakO zaman tatili kısa kesin 21 gun cok
İnsallahh kuzumPlan ve hayaller o bakalım hayatlar ne olacakdönüşümde şurada bol bol çift çizgiler görsem bari
Bende kızımı kaybettikten sonra1 ay kaçtım valla iliskiden benim vajinismus geçmişim olduğu için cok korktum bide hamile kaldigimdan beri de olmamıştı ilişki riskli diyeOnu ben de yasadım düşükten sonra, cok gerildim, saolsun eşim de hazır olmamı bekledi.. Sanki yeni evlenmiş gıbı oldum korktum biraz
Hepimiz aynı sıkıntıları yaşamışız yaşamaya da devam ediyoruz canım. Rabbim tüm bu sıkıntılarımızın sonunu güzel eylesin insallh.Bende kızımı kaybettikten sonra1 ay kaçtım valla iliskiden benim vajinismus geçmişim olduğu için cok korktum bide hamile kaldigimdan beri de olmamıştı ilişki riskli diye
Benım de tedavıye basladıgından itibaren olmadı 9 haftalık gebelık surdu ama neredeyse 4 bucuk ay hıcbısey olmadı, kardes kardes takıldık evdeBende kızımı kaybettikten sonra1 ay kaçtım valla iliskiden benim vajinismus geçmişim olduğu için cok korktum bide hamile kaldigimdan beri de olmamıştı ilişki riskli diye
Amin ins cnm hep dua ediyorum her isteyene nasip etsin rabbim özellikle yavrusu kaybedenlereHepimiz aynı sıkıntıları yaşamışız yaşamaya da devam ediyoruz canım. Rabbim tüm bu sıkıntılarımızın sonunu güzel eylesin insallh.
Bebekleirmiz için herşeye değerBenım de tedavıye basladıgından itibaren olmadı 9 haftalık gebelık surdu ama neredeyse 4 bucuk ay hıcbısey olmadı, kardes kardes takıldık evde
Işte yaşamayan ne bilemiyor ki canım. Hele ki kavuştum zannedip kaybetmek ne acı bi bilse. Hayat herkesi farklı sınıyor. Yaşayıp öğreniyoruz çoğu şeyi.Amin ins cnm hep dua ediyorum her isteyene nasip etsin rabbim özellikle yavrusu kaybedenlerebi kuzenim var benim bebeğimi kaybettiğimi duyunca keşke bizimde olsa da o kadar yaşasak o duyguyu demiş ah dedim ah demesin öyle bende bi kac kez düşük yapanlara ama hamile kalabiliyor en azından demiştim
Oyle cnm benim kızım 4 buçuk aylikti 3 ay geçince tehlike de geçiyo sanmıştımIşte yaşamayan ne bilemiyor ki canım. Hele ki kavuştum zannedip kaybetmek ne acı bi bilse. Hayat herkesi farklı sınıyor. Yaşayıp öğreniyoruz çoğu şeyi.
Kız sen ne diyosun eşim belime bile sarılmıyordu, aman bişey olur diye ilişkiyi bırak, zor bulduk dedik bişey olmasın diye üstüne titredik resmenBebekleirmiz için herşeye değerAllah korusun iliskiden sonra kanaması olup kaybedenler de var ya insan cok fena olur
Melek oldu şimdi cennette seni bekliyor. Buda bi lutüf bence herkese nasip olmayan canım. Inşallah hepimiz tekrardan o duyguyu tadıp güzel anneler olucaz. Sonra burda bebişlerimizle ilgili sorular sorucaz. InşallahOyle cnm benim kızım 4 buçuk aylikti 3 ay geçince tehlike de geçiyo sanmıştımRabbim daha da beterinden korusun ins
Aynen öyle ama kismetleri yokmuş bu dünyada napalım cnm dua edip tevekkül etmekten baska çaremiz yokKız sen ne diyosun eşim belime bile sarılmıyordu, aman bişey olur diye ilişkiyi bırak, zor bulduk dedik bişey olmasın diye üstüne titredik resmen
Cennette olması beni teselli eden zaten cnm.. Ins ya ins sağlıkla kavusuruz bu kez mucizelerimizeMelek oldu şimdi cennette seni bekliyor. Buda bi lutüf bence herkese nasip olmayan canım. Inşallah hepimiz tekrardan o duyguyu tadıp güzel anneler olucaz. Sonra burda bebişlerimizle ilgili sorular sorucaz. Inşallah
Aminn canmsınAynen öyle ama kismetleri yokmuş bu dünyada napalım cnm dua edip tevekkül etmekten baska çaremiz yok
Ama aksine hic dikkat etmeyen ustune dusmeyen umursamayan insanlarin kinede hic bisey olmuyor biliyor musun canim. Bende bunu anlamiyorum. Bende ogrendigim andan itibaren herseyimi ona odakladim yeme icme. Sporu biraktim. Yemecegim seyleri bile ona destek olsun diye yedim. Ama yine gitti yine. Bi arkadaşım 9 ay boyunca sigara alkol kullandı. Kontrollerinin çoğuna gitmedi ama şimdi kızı 1 yaşına geldi. Ne tuhaf çelişki demi.Kız sen ne diyosun eşim belime bile sarılmıyordu, aman bişey olur diye ilişkiyi bırak, zor bulduk dedik bişey olmasın diye üstüne titredik resmen
Benim de var cok etrafımda öyle kişiler hoplayıp zıplayıp sigara icip sağlıkla doguranlarAma aksine hic dikkat etmeyen ustune dusmeyen umursamayan insanlarin kinede hic bisey olmuyor biliyor musun canim. Bende bunu anlamiyorum. Bende ogrendigim andan itibaren herseyimi ona odakladim yeme icme. Sporu biraktim. Yemecegim seyleri bile ona destek olsun diye yedim. Ama yine gitti yine. Bi arkadaşım 9 ay boyunca sigara alkol kullandı. Kontrollerinin çoğuna gitmedi ama şimdi kızı 1 yaşına geldi. Ne tuhaf çelişki demi.
Işte nasip mi artık ne bilmiyorum canım. Olmayınca olmuyor demekki. Ilkinde bu kadar hassas davranırken kaybettik ikincide nasıl oluruz bilmiyorum.Benim de var cok etrafımda öyle kişiler hoplayıp zıplayıp sigara icip sağlıkla doguranlarben sürekli uzandım 3 aydan sonra bi yerlere gitmeye başladım ki canim istedi diye yemrk yemek icin sadece..
Nasipten öte gidilmiyor işteAma aksine hic dikkat etmeyen ustune dusmeyen umursamayan insanlarin kinede hic bisey olmuyor biliyor musun canim. Bende bunu anlamiyorum. Bende ogrendigim andan itibaren herseyimi ona odakladim yeme icme. Sporu biraktim. Yemecegim seyleri bile ona destek olsun diye yedim. Ama yine gitti yine. Bi arkadaşım 9 ay boyunca sigara alkol kullandı. Kontrollerinin çoğuna gitmedi ama şimdi kızı 1 yaşına geldi. Ne tuhaf çelişki demi.
Kesinlikle canım..Nasipten öte gidilmiyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?