• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrası bebek isteği

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bohemianrapsodi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2020
218
-237
18
Merhabalar 😊
Kasım ayında 5 haftalık bir düşük yaptım. Normalde stres durumları dışında 28 günde regl oluyordum. Reglim düşükten sonra çok düzensizleşti 41.günde regl oldum.
Ocak ayında 32.günde regl oldum. Ocakta gebelik şüphesi yoktu. Bu ay yeniden gecikti. 4 günden fazla gecikti. Bu ay gebe kalmak istediğim için yumurtlama dönemlerini ve sonrasını değerlendirmiştik. Gebelik testi yapsam şuan belli olur mu?

Umarım 🤲 14 gün geçti pazartesi ya da salı test yapacağım 😊 düşükle sonlanan gebeligimde gecikmeden hemen sonra idrar testi negatif çıkmıştı
Yumurtlamadan 14 gun gecmis bence beklemeden kan ver aynı şeyleri yaşadım benim de kaybım var şu anda yerinde olsam koşa koşa gitmiştim kan vermeye 😀 Allah bana da nasip eder bu heyecanları tekrar yaşamayı inşallah 🙏 inşallah gebesindir

Yumurtlamadan 14 gun gecmis bence beklemeden kan ver aynı şeyleri yaşadım benim de kaybım var şu anda yerinde olsam koşa koşa gitmiştim kan vermeye 😀 Allah bana da nasip eder bu heyecanları tekrar yaşamayı inşallah 🙏 inşallah gebesindir

Pazar gününe denk geldiği için yarını bekliyorum 🙈 inşallah Allah hepimize nasip etsin 😊 heyecanlıyım umarım regl olmam 😂

Back