Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile olabilirsin canım.Ama yine de test yap bence. İlk çocuğun mu olcak.Düşük sebebin neydiiki ay önce düşük yaptım geçen ay adet oldum ama bu ay hala olmadm kasıklarımda Ağrı var sanki adet olacakmışım gibi bir hafta önce dr yumurtan olgunlaşmış hamile kalmak istiyosan tutabilir demişti acaba hamilemiyim yardım edin lütfen
Kanamam başladığı için Başkan bişey söylenmedi olabilir böyle şeyler normal dendi çok uykum geliyo halsizim üç saattir uyuyorum ama bıraksalar sabaha kadar uyurum heralde vücudum yanıyo ellerim ve yüzüm özellikle test yapmak için erken gibi geliyo cesaret edemiyorum çünkü belirtiler içinde erken gibi geliyo bilmiyorum ne yapacagımıHamile olabilirsin canım.Ama yine de test yap bence. İlk çocuğun mu olcak.Düşük sebebin neydi
İyi akşamlar göğüs uçlarında hassasiyet varmı arkadaşım inşallah hamissindirKanamam başladığı için Başkan bişey söylenmedi olabilir böyle şeyler normal dendi çok uykum geliyo halsizim üç saattir uyuyorum ama bıraksalar sabaha kadar uyurum heralde vücudum yanıyo ellerim ve yüzüm özellikle test yapmak için erken gibi geliyo cesaret edemiyorum çünkü belirtiler içinde erken gibi geliyo bilmiyorum ne yapacagımı
Hayır yok maalesefİyi akşamlar göğüs uçlarında hassasiyet varmı arkadaşım inşallah hamissindir
Anladım düşükten önce çocuğun var mıydı.Genelde ilk doğumdan sonra ikincilerde düşük oluyordaKanamam başladığı için Başkan bişey söylenmedi olabilir böyle şeyler normal dendi çok uykum geliyo halsizim üç saattir uyuyorum ama bıraksalar sabaha kadar uyurum heralde vücudum yanıyo ellerim ve yüzüm özellikle test yapmak için erken gibi geliyo cesaret edemiyorum çünkü belirtiler içinde erken gibi geliyo bilmiyorum ne yapacagımı
Hayır ilk gebeliğimdi ikinci ayda düşük olduAnladım düşükten önce çocuğun var mıydı.Genelde ilk doğumdan sonra ikincilerde düşük oluyorda
Anladım.Allah inşallah en kısa zamanda sana da bir evlat nasip etsinHayır ilk gebeliğimdi ikinci ayda düşük oldu
Genelde ilk bebeklerde dusuk oluyor arastirmalarla sabit. Ikinci bebek dusuyor diye hicbir yerde okumadimAnladım düşükten önce çocuğun var mıydı.Genelde ilk doğumdan sonra ikincilerde düşük oluyorda
Doktor sana en az iki adet donemi gecirmelisin bu sure zarfinda korun demedi mi?Hayır ilk gebeliğimdi ikinci ayda düşük oldu
Bizim bir tanıdık ilk çocuğu doğdu. 2.ve 3. çocukları düşük olduGenelde ilk bebeklerde dusuk oluyor arastirmalarla sabit. Ikinci bebek dusuyor diye hicbir yerde okumadim
Ama iste tek tanidikla genelleme olmaz. Bilimsel arastirmalara gore ilk bebeklerin dusme ihtimali cok daha yuksekBizim bir tanıdık ilk çocuğu doğdu. 2.ve 3. çocukları düşük oldu
Bende bir adet gördüm bu ayda üç gündür geçiyo adetim test yapmak için erken bence çünkü bir hafta önce dr gittin alttan baktı yumurtan olgunlaşmış hamile kalmak istiyosan gün aşırı ilişkiye gir dedi şuan hamileysem bile belli olmaz diye düşünüyorum iki gündür aşırı dercede kasık batmalarım oluyo özellikle sabah uyandığımda oluyo hasta olucakmşm gibi hissediyorum kalkıp bakıyorum birşey yok kan testinde kaç gün sonra belli olur acaba kaç gün beklemeliyimDüşükten sonra hamile kalmak daha kolay oluyor sanırım bende düşükten bir adet sonrası hamile kaldım bence kan testi yaptirin
Ben yumurtlama gunumden 15.gun kanda pozitif gördüm canimBende bir adet gördüm bu ayda üç gündür geçiyo adetim test yapmak için erken bence çünkü bir hafta önce dr gittin alttan baktı yumurtan olgunlaşmış hamile kalmak istiyosan gün aşırı ilişkiye gir dedi şuan hamileysem bile belli olmaz diye düşünüyorum iki gündür aşırı dercede kasık batmalarım oluyo özellikle sabah uyandığımda oluyo hasta olucakmşm gibi hissediyorum kalkıp bakıyorum birşey yok kan testinde kaç gün sonra belli olur acaba kaç gün beklemeliyim
Evde İdrar testi yaptım negatif yarın kan testi yaptırıcam inşallah vardırBen yumurtlama gunumden 15.gun kanda pozitif gördüm canim
Bir hafta önce yumurtladiysan bence bir hafta daha bekleEvde İdrar testi yaptım negatif yarın kan testi yaptırıcam inşallah vardır
SELM BN MART 1 DE DUSUK OLDU 20 HAFTALIKDI ADET OLAMDIM KASIKLARIM AGRIDI OLMADIM NORMAL MI HAMILEMYIM YAPSAM ERKEN DIR DIYE KORKUYORUM SMDI NBGTF CKARSA DIYEHamile olabilirsin canım.Ama yine de test yap bence. İlk çocuğun mu olcak.Düşük sebebin neydi