• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrası adet düzeni ve hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Prensannesi06_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
152
38
48
Kızlar merhaba. 2 Ekim'de 7 haftalıkken düşük yaptım. 10 güne yakın kanamam oldu. Düşükten ne kadar süre sonra yeniden adet oluyoruz yada adet olmadan hamile kalan var mı aranızda

Kızlar merhaba. 2 Ekim'de 7 haftalıkken düşük yaptım. 10 güne yakın kanamam oldu. Düşükten ne kadar süre sonra yeniden adet oluyoruz yada adet olmadan hamile kalan var mı aranızda
Merhaba canım geçmiş olsunAllah sağlıkla nasip etsin tekrardan,ben ilk ay yaklaşık 40 gün sonra adet oldum 3. Adetimde benimki yavaş yavaş düzene girdi adet olmadan da hamile kalan vardır elbette ama doktorunuz ne önerdi bana bir adet geçsin korunmayabilirsin dedi mesela ama benim 3 adet geçti hala hamile kalamadım

Merhaba canım geçmiş olsunAllah sağlıkla nasip etsin tekrardan,ben ilk ay yaklaşık 40 gün sonra adet oldum 3. Adetimde benimki yavaş yavaş düzene girdi adet olmadan da hamile kalan vardır elbette ama doktorunuz ne önerdi bana bir adet geçsin korunmayabilirsin dedi mesela ama benim 3 adet geçti hala hamile kalamadım
Amin inşallah balım rabbim herkese sağlıklı hayırlı bı evlat nasip etsin.Doktorum bana korun falan demedi bı sakıncası yok hamile kalabilirsin dedi.

Amin inşallah balım rabbim herkese sağlıklı hayırlı bı evlat nasip etsin.Doktorum bana korun falan demedi bı sakıncası yok hamile kalabilirsin dedi.
Tercih senin ama hem vücudunun toparlaması hemde psikolojik açıdan biraz beklemekte fayda var bence 😊

Aynı zamanlarda bende düşük yaptım cnm bana da korun falan demediler 1 hafta sürdü benim kanamam bişey sormak istiyorum düşükten sonra ağrın falan devam ediyor mu

Yok canım sadece düşük yaptığım 3-4 gün ağrım oldu sonra olmadı hiç.
Ne güzel benim hala ağrım oluyor göğüslerim de hep şiş 😔 inşallah bu günleri unutturacak güzel haberler tez zamanda gelir 🙏🙏 adet olmayı bu kadar sabırsızlıkla beklemek aklımdan hiç geçmezdi

Ne güzel benim hala ağrım oluyor göğüslerim de hep şiş 😔 inşallah bu günleri unutturacak güzel haberler tez zamanda gelir 🙏🙏 adet olmayı bu kadar sabırsızlıkla beklemek aklımdan hiç geçmezdi
Benim gebeliğim sonlandigi gün belirtilerim de bı kaç gün içinde geçti. Rabbim şifa versin balım. En kısa zamanda yeniden hamile kalırız inşallah

Ben düşüklen 21 gün sonra regl oldum canım ama çok uzun sürdü 10 gun kadar daha sonra 3 regli sonrası normallesti 4. Reglide olmadım çok şükür yeniden hamileyim şuan . Tabiki hiç regli olmadan hamile kalanlar olabiliyor sanırım bu rahmin kendini toparlamasiyla alakalı bir durum .

Kizlar test yaptıktan 1 saat sonra ikinci çizgi çıkar mı? Daha önce de bı çok kez test yaptım ama böyle bir durumla karşılaşmadım

Back
X