Ayy evet canım Sohrab aldım kucağıma küçük sevgilimi 15 günlük olduk bile. Tam bir bal, aşk yaşıyoruz gece gündüz. 11 yıldan sonra ben unutmuşum anneliği tabii baya zorlanıyorum uykusuzluk yorgunluk, meme yaraları, sancılar vs ama hepsine şükürler olsun çok bekledik biz onları çok şükür her şey yolunda
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar
- Konu Sahibi Sohrab
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Maşallah size çok şükür canım benim Rabbim mutlulukla sağlıkla büyütmeyi nasip etsinAyy evet canım Sohrab aldım kucağıma küçük sevgilimi 15 günlük olduk bile. Tam bir bal, aşk yaşıyoruz gece gündüz. 11 yıldan sonra ben unutmuşum anneliği tabii baya zorlanıyorum uykusuzluk yorgunluk, meme yaraları, sancılar vs ama hepsine şükürler olsun çok bekledik biz onları çok şükür her şey yolunda
- 12 Nisan 2019
- 24.140
- 38.336
- 598
Şükürler olsun canım benim, masallahh sıze saglıkla büyüt bebeğiniAyy evet canım Sohrab aldım kucağıma küçük sevgilimi 15 günlük olduk bile. Tam bir bal, aşk yaşıyoruz gece gündüz. 11 yıldan sonra ben unutmuşum anneliği tabii baya zorlanıyorum uykusuzluk yorgunluk, meme yaraları, sancılar vs ama hepsine şükürler olsun çok bekledik biz onları çok şükür her şey yolunda
- 22 Ağustos 2015
- 29.615
- 1
- 86.355
- 598
Evet evet hemde coook ballarim onlar benim Rabbim canlarını sağ etsin yıkılmadım ayaktayımH M sen daha cok eglenıyosundur
- 12 Nisan 2019
- 24.140
- 38.336
- 598
Bugünler gelır mı diyorduk, ne kadar ugrastık, ne kadar cok agladık bugunumuze sükürler olsun, her guldugunde ıcım eriyor, Rabbime sonsuz şükürEvet evet hemde coook ballarim onlar benim Rabbim canlarını sağ etsin yıkılmadım ayaktayım
- 22 Ağustos 2015
- 29.615
- 1
- 86.355
- 598
Öyle tabiki canim elhamdülillah neler geliyor neler geçiyor bambaşka günlere uyaniyorsun hersey nasip.. çok şükürBugünler gelır mı diyorduk, ne kadar ugrastık, ne kadar cok agladık bugunumuze sükürler olsun, her guldugunde ıcım eriyor, Rabbime sonsuz şükür
- 12 Nisan 2019
- 24.140
- 38.336
- 598
Yaaa sana kocaman sarılıyorum, başınız sağolsun.. Bebeklerin destek olmustur emınım sanamasallahh büyümüşlerBu guzel mesajlar ne iyi geliyor, Allah bekleyen herkese nasip etsin. Benim ikizler neredeyse 2.5 yasinda oldular cok sukur. Onlardan sonra once babami sonra annemi aniden kaybettim. Savas kosturmaca, kor topal ilerliyoruz iste
- 22 Ağustos 2015
- 29.615
- 1
- 86.355
- 598
Başin sağolsun Rabbim evlatlarinla hayırlı ömürler versin sizeBu guzel mesajlar ne iyi geliyor, Allah bekleyen herkese nasip etsin. Benim ikizler neredeyse 2.5 yasinda oldular cok sukur. Onlardan sonra once babami sonra annemi aniden kaybettim. Savas kosturmaca, kor topal ilerliyoruz iste
- 2 Kasım 2016
- 5.614
- 7.648
- 198
Başın sağolsunBu guzel mesajlar ne iyi geliyor, Allah bekleyen herkese nasip etsin. Benim ikizler neredeyse 2.5 yasinda oldular cok sukur. Onlardan sonra once babami sonra annemi aniden kaybettim. Savas kosturmaca, kor topal ilerliyoruz iste
Ayyyy maşllah sizeÇok egleniyozzz
- 12 Nisan 2019
- 24.140
- 38.336
- 598
Baslayabılırsiniz.. Bazı doktorlar 3 ay bekleyın dıyor ama, cok ıyı bır rısklı gebelık uzmanı beklemenize gerek yok diyor.Kızlar merhaba 21 mayısta bende kürtaj oldum kalp durmasından. 2 gün önce ilk reglim geldi şu an devam ediyor. Bittikten sonra doktor deneyebilirsin dedi. Sizde bir regli daha geçireyim mi? Yoksa denemelere başlıyım mı? Çok kararsız kaldım
- 2 Kasım 2016
- 5.614
- 7.648
- 198
Doktorunuz durumunuzu daha iyi biliyordur ama hazır hissetmiyorsanız bekleyin..bana 2 ay korun demişti ben de test yaptırmıştım zaten testlerin çıkması bir ayı geçmiştiKızlar merhaba 21 mayısta bende kürtaj oldum kalp durmasından. 2 gün önce ilk reglim geldi şu an devam ediyor. Bittikten sonra doktor deneyebilirsin dedi. Sizde bir regli daha geçireyim mi? Yoksa denemelere başlıyım mı? Çok kararsız kaldım
- 12 Nisan 2019
- 24.140
- 38.336
- 598
İlk düşükleri çok onemsemıyor doktorlar. Testleri yaptırmakla ıyı yapmıssınız, ıcınız rahat etsin sonucunuz cıkınca deneyin o zaman.Pıhtılaşma testi ve genetik tarama yaptırdım onların sonuçlarını bekleyeyim mi peki? Kusura bakmayın biraz fazla soru sordum doktorum yaptırmana gerek yok dedi ama içim rahat etmedi. Eğer pıhtılaşmayla ilgili bir sorunum varsa gebeliğimde önlemini almak istedim
Aksine çok hazır hissediyorum ama aynı şeyleri yaşarmıyım korkusu var tek endişem bu. Yoksa çocuk konusunda çok hazırım zaten işim çocuklarla her gün onlarla vakit geçirince daha bi eriyor içimDoktorunuz durumunuzu daha iyi biliyordur ama hazır hissetmiyorsanız bekleyin..bana 2 ay korun demişti ben de test yaptırmıştım zaten testlerin çıkması bir ayı geçmişti