bekle bakalım ben artık fevri davranmıcam allah tum ısteyenlere versın ... ben atık dınlenmeye cekılmeye karar verdım pskolojık olarak kendımı hazır hıssetmıyorum yenı bı hamılelıge ...çok sağol canım rabbim kimsenin başına vermesin. ay inşallah öyledir bu belirtiler inşallah ondan kalmadır. ay ağzını hayra aç ben hamile olmak istemiyorum daha 3 hafta oldu düşeli. doktor 3 ay deneme çocuk dedi tekrar aynı şeyleri yaşayabilirsin dedi. korkuyorum hala yine aynısı olursa tabi rabbim bilir ama ne bileyim canım çok acı çektim.
hamilelik belirtileri 3 haftada kaybolurdu ama canım. şu var şimdi ben düşük yapıp içeride kalan parçayıda doktor aldı kürtajla 3 4 gün lekelenicen dedi. o bitti bütün belirtilerde bitti. şimdi yine başladı psikolojikmidir nedir kimseyede söyleyemiyorum test yapmayada korkuyorum.göğüs acısını geçtim sık idrara çıkmada var ama onuda üşütmeye bağlıyorum. off allahım biran önce adet olsamda rahatlasam yoksa 2 3 hafta sonra tekrar doktora gidicem. şuan 22 23 gün oldu düşeli. 20 gün daha bekliycem . sonra muayeneye gidicem.aynen ilaçmı vericek ne vericekse versin. biran önce olmak istiyorum adet.
hala olmadım ama akıntılarım var bıraz beyaz ... beklıcem bakalım normal goruyorum bukadar zamanı cunkı dusukden sonra deıdıgınız gıbı 40 gunu bulabılıyomus...ama gercekten düsükten sonra hic regl olmadan hamile kalani cok duydum kk daa
artık istemıyorum kendımı toparladıkdan sonra ozamn bakarım... yıprandım ben yenıden umutlanmak ıstemıyorum... sanırım senın kurtajın da olmus belkı ondan dolayı da olabılır cunkı ben normal yolla dusurdum kurtajdan ne olur bılmıyorum.. :18: işallah bebiş yoksada bi an once adet olursun varsada saglıklı bı sekılde kucagına almak nasıp olur...ya cidden mi ? rabbim akıttığım gözyaşlarıma karşılık böyle müjdeli bi haberden bayılabilirim ama KORKU olmasa. doktor önlem amaçlı 3 ay yapma dedi ama burda okuduğum ilk adetten sonra kalanlarda hiç bi sorun olmamış ama işte rabbim ol dedikten sonra önüne ne durabilir. ne diyeyim hepimizin hakkında hayırlısı inşallah hilbar arkadaşımda hamiledir.