• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşük sonrası adet goremedim bi türlü...

çok sağol canım rabbim kimsenin başına vermesin. ay inşallah öyledir bu belirtiler inşallah ondan kalmadır. ay ağzını hayra aç ben hamile olmak istemiyorum daha 3 hafta oldu düşeli. doktor 3 ay deneme çocuk dedi tekrar aynı şeyleri yaşayabilirsin dedi. korkuyorum hala yine aynısı olursa tabi rabbim bilir ama ne bileyim canım çok acı çektim.

hamilelik belirtileri 3 haftada kaybolurdu ama canım. şu var şimdi ben düşük yapıp içeride kalan parçayıda doktor aldı kürtajla 3 4 gün lekelenicen dedi. o bitti bütün belirtilerde bitti. şimdi yine başladı psikolojikmidir nedir kimseyede söyleyemiyorum test yapmayada korkuyorum.göğüs acısını geçtim sık idrara çıkmada var ama onuda üşütmeye bağlıyorum. off allahım biran önce adet olsamda rahatlasam yoksa 2 3 hafta sonra tekrar doktora gidicem. şuan 22 23 gün oldu düşeli. 20 gün daha bekliycem . sonra muayeneye gidicem.aynen ilaçmı vericek ne vericekse versin. biran önce olmak istiyorum adet. :14:
bekle bakalım ben artık fevri davranmıcam allah tum ısteyenlere versın ... ben atık dınlenmeye cekılmeye karar verdım pskolojık olarak kendımı hazır hıssetmıyorum yenı bı hamılelıge ...
ama gercekten düsükten sonra hic regl olmadan hamile kalani cok duydum kk daa:29:
hala olmadım ama akıntılarım var bıraz beyaz ... beklıcem bakalım normal goruyorum bukadar zamanı cunkı dusukden sonra deıdıgınız gıbı 40 gunu bulabılıyomus...
ya cidden mi ? rabbim akıttığım gözyaşlarıma karşılık böyle müjdeli bi haberden bayılabilirim ama KORKU olmasa. doktor önlem amaçlı 3 ay yapma dedi ama burda okuduğum ilk adetten sonra kalanlarda hiç bi sorun olmamış ama işte rabbim ol dedikten sonra önüne ne durabilir. ne diyeyim hepimizin hakkında hayırlısı inşallah hilbar arkadaşımda hamiledir.
artık istemıyorum kendımı toparladıkdan sonra ozamn bakarım... yıprandım ben yenıden umutlanmak ıstemıyorum... sanırım senın kurtajın da olmus belkı ondan dolayı da olabılır cunkı ben normal yolla dusurdum kurtajdan ne olur bılmıyorum.. :18: işallah bebiş yoksada bi an once adet olursun varsada saglıklı bı sekılde kucagına almak nasıp olur...

yok ya sanmıyorum ust uste olurmukı oyle hıc hem zaten dusuk yaptım dıye esım benı ıncıtmemek adına 1 ayda toplasan 4 kere falan birliktelık oldu yanıı ... streslıydım bıde sanmıyorum yanı vucudum daha yenı kendıne gelmeye basladı ... adet oldukdan sonra yumurtlama takıbı yaptırıcam ama bakalım adet olmayı beklıyorum herkes dıyokı dusukden sonra normal bu gecıkmeler zaten benım gecıkmedı su sıralar olmam lazım ama olmadım yanıı ben sokturucu aldıgım ıcın olmadı dıye sasırdım olmassa yıne sokturucu alırım bakalım .... :31: ama yanı hamıle olmadıgıma emınım hıc bı belırtı yok :1:

canım söktürücü bittikten sonraki 10 gün içerisinde adet beklenir, senin daha 10 gün olmadı sanırım,
biraz daha bekle bakalım inşallah olursun da sıkıntıların biraz geçer rahatlarsın canım :)

30 gun oldu hala olmadım valla:18:

hilbar canım ben oldum geçen ayın 22 sinde düşük yapıp kürtaj oldum 15 inde az gelip 16 sında fena halde kırmızılar gözüktü :) sıcak suyla banyo yaptım hergün dayanabileceğim kadar sıcaktı. sonra ilişkiye girin yazıyodu araştırdım onuda denedim tekrar bi sıcak banyo şimdi allaha şükür oldum sonunda sende olursun canım 40 günde olanlarda var. eğer 40 gün sonunda da gelmesse doktora git canım

hilbar canım ben oldum geçen ayın 22 sinde düşük yapıp kürtaj oldum 15 inde az gelip 16 sında fena halde kırmızılar gözüktü :) sıcak suyla banyo yaptım hergün dayanabileceğim kadar sıcaktı. sonra ilişkiye girin yazıyodu araştırdım onuda denedim tekrar bi sıcak banyo şimdi allaha şükür oldum sonunda sende olursun canım 40 günde olanlarda var. eğer 40 gün sonunda da gelmesse doktora git canım

hilbar canim gelmesi yakindirr..:6:
salı gunune kadar olmassam gidicem ya sökturucu verır buyuk ıhtımalle...

kuzum benim eslaanin dedigi gibi 40 güne kadar normal beklenmesi .ama yinede kendin bilirsinn:31:
valla sız oyle dıyosanız beklıyım bende işde salı gunu tam 40 gun oluyo... ben kendım fazla kuruntu yapıyorum galıbaa ... menepozamı gırdım dıye dusunucem artık nerdeyse :18:

valla sız oyle dıyosanız beklıyım bende işde salı gunu tam 40 gun oluyo... ben kendım fazla kuruntu yapıyorum galıbaa ... menepozamı gırdım dıye dusunucem artık nerdeyse :18:

yok hilbarim ne menopozu kizzz:3:öyle seymi olur ona kalirsa benim doktorum 6 haftaya kadar normal demisti ..sen stres yapma....öyle yaptikca gecikirrr...:31:

21 günde adet olurdum hep 21 gün geçti ama 40 günü bulur dedi doktor. gelmesini bekliycem eğer bu belirtiler kaybolmassa bi test yapmak istiyorum en azından rahatlarım. ay rabbim düşükle sınamasın kimseyi inşallah evladını kaybeden isteyen olmayan herkese rabbim bi evlat nasip etsin. :16:

Amiinn inşallah canım Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah ::nazar::

pazartesi gunu için randevu aldım doktora gıdıcem bugun 43 gun oldu ve hala adet olmadım...:ssz:

Canim oncelikle cok gecmisolsun.. 19ekim 2012 de hamile kaldim 13 aralikta kurtaj oldum. Duphaston ve ona ragmen adet olmayinca bir baska bir ilac daha kullandim estradiol hormonum yuksekti dusmedigi icin adet olmadim boyle dedi doktorum... ve 57. Gunumde adet oldum ku hic adet duzensizligim olmazdi... stres yapma canim hormonlarin normale donmesi zaman aliyor stres uzuntu nedeniyle... benim bu ay korunma suremde bitti... doktorum cok destek oldu hic sıkma caninı.... Hersey yoluna girer canimmm

Canim oncelikle cok gecmisolsun.. 19ekim 2012 de hamile kaldim 13 aralikta kurtaj oldum. Duphaston ve ona ragmen adet olmayinca bir baska bir ilac daha kullandim estradiol hormonum yuksekti dusmedigi icin adet olmadim boyle dedi doktorum... ve 57. Gunumde adet oldum ku hic adet duzensizligim olmazdi... stres yapma canim hormonlarin normale donmesi zaman aliyor stres uzuntu nedeniyle... benim bu ay korunma suremde bitti... doktorum cok destek oldu hic sıkma caninı.... Hersey yoluna girer canimmm
tesekkur ederım ... sanada cok cok gecmıs olsun ısallah cok beklemessın :17: hemencik yavrunu kucagına alırsın saglıklı sıhhatli... bakalım banada doktorum buyuk ıhtımalle sokturucu verır bi an oncede baslamak istiyorum yumurtlama takıbıne avulasyon testlerınden alcam bu ay ...
bi git bakalim doktora hormonlarina bi baksinn:26:
bakalım 2 de randevum :18:
ben 43 gun sonra adet oldum cnm duşukten bı daha da olmadım zaten kuzum kollarımda
oyy kurban olurum onu yaradana :nazar: Allah bagıslasın işallah...

Back
X