Düşük sancısı doğum ile aynı mıdır?

semirra87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
553
183
53
Hafta sonu düşük yaptım ama sancı oyle boyle değildi geceden başladı tüm gün sürdü beni bitirir acayip sık sık agri gelmeye başladı. doğum yapan ve dusugu olan arkadaşlar sancılar birbiirne benzer mi?

Ben 2 aylık düşük yaptım dediğin gibi olmadı adet sancısından biraz fazlaydı oda ara ara sürekli olmadı yani 15 güne yakın Azlı çoklu kanamalarım oldu bitti. Doktora gitseydin keşke kaç aylıktı bebek . Geçiş olsun

Ben 10 harflik düşük yaptığım da söylediginiz gibi çok aşırı sancı ve yoğun kanamam olmuştu 4 gün sürdü şiddetli sanciydi. Geçmiş olsun bu arada

Ben de yaptım, düştüğünde çok büyük avucumun içi kadar büyük parça düşürdüm. 5 saat çığlık çığlığa kıvrandım iki büklüm bir dakikası bile ağrısız geçmedi. Hem belden hem kasıklarımdan öldüm diyebilirim. Bence doğumla aynıydı benimki. Zaten adetlerimde aşırı sancılı geçer bu adetin kat katı bir sancıydı. Anladım ki ben normal doğum yapabilirm tek farkı biraz daha büyük birşey çıkıyor ve vajina genişleme acısı ekleniyor

y

çok geçmiş ölsün aynı ölmiyor döğum daha şidetli olyor ben normal yaptım sancısı çok farklı önce de düşük yapmıştım oda ağır olyor sancısı ama doğum gibi olmiyor

doktora gittim vucut atacak bekle dedi agri kesici de sakın alma demisti

aynısını söyleyebilirim benzer şeyi bende yaşadım benim hafta olarak 6-7 hafta diyim ama o parçayı düşürmek bütün günümü bitirdi acayip bir bel kasik ağrısı rahim resmen birseyi istemiyor itiyor devamlı olarak. Adettimde sancılı ama bu Bendede farkli resmen birseyler dışarı iter gibi kasiliyordu

bende ikinmadim tabii ama normal doğum zormuş onu anladım ikinma ve alttaki baskıda olduğunu düşün insan önce kendini düşünüyor acayip bir sancı ydi.

Cok gecmiş olsun bende yasadım agrıdan ölecegimi zannettim 4 gün cok şiddetli sancı cektim 10 gün yattım ayakta duramıyordum

İkisini de yasadim, alakasi yok. Dusuk sancisi dogum sancisinin kiyisindan bile gecemez

Biraz kişinin acı eşiğine bağlı bi durum galiba. Benimki kolay oldu ama psikolojik olarak berbattı tabiiki. Allahım en yakın zamanda sağlıklı şekilde doğumlar evlatlar nasip etsin hepimize.

Evet gerçekten çok zordu . Bence buna katlandıysak normal doğumada katlanırz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…