• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dusuk sanci agrisi nasil bir seydir yasayan var mi ?

sibelmuc

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
370
367
18
Merhaba arkadaslar benim esimden dolayi iki bucuk senedir bebegimiz olmuyor fakat bu surecte esim tedavi goruyordu bendede bir var olup bir yok olan kist mevcuttu ama doktor boylede olur seklinde yaklasiyordu yani sorun ozellikle esime yonelikti.e biz bebek olmuyor hic dikkate almiyoruz ve oluruna biraktik ayrica spor yapiyorum gecen ay ben inanilmaz bir adet donemi gecirdim adetim erken oldu ve gece boyunca kivrandim nasil durdugumu bilmiyorum ama usuttum diye varsaydim bu ay doktora gitti esim bekledigimiz degerler artmis tup bebege hic gerek yok kisa surede isterseniz asilama yaptirin yoksa beklemeye baslayin demis bunu duyunca acaba dusuk mu yaptim diye cok merak ettim dusuk sancisi cok olur mu acaba ? Nasil bir seydir boyle bir agri yasayan oldu mu bizde bebek beklentisi olmadigindan ben hic doktora gitmedim ve su an keske gitsrydim diyorum...

Ben düşük yaptığımda kafamı duvarlara vurmak istemiştim. Adet sancısı ama bilmem ki kaç katı. Ağrı kesici içince geçmişti ama.

Ben düşük yaptığımda kafamı duvarlara vurmak istemiştim. Adet sancısı ama bilmem ki kaç katı. Ağrı kesici içince geçmişti ama.

Yapmayin ya sizede gecmis olsun ben hic dusunmedim beklenti sifirlanmisti esimin kullandigi ilaclar degerlerini cok arttirmis o kadar kivrandim ki o gun.s bugun bu haberi alinca kafamda bin turlu soru olustu hemen siteye sarildim. Tesekur ediyorum cevabiniz icin.

Yapmayin ya sizede gecmis olsun ben hic dusunmedim beklenti sifirlanmisti esimin kullandigi ilaclar degerlerini cok arttirmis o kadar kivrandim ki o gun.s bugun bu haberi alinca kafamda bin turlu soru olustu hemen siteye sarildim. Tesekur ediyorum cevabiniz icin.
Ben 7 haftalık hamileydim. Erken dönemde ağrısı daha hafif olabilir belki ama.

Ben 7 haftalık hamileydim. Erken dönemde ağrısı daha hafif olabilir belki ama.

Belki evet sadece kafami kurcaladi inanin beklentimiz hic yoktu su sira yoksa mutlaka kadin doguma giderdim ben sicak su torbasini bastira bastira zor uyudugumu ilk defa hatirliyorum. Birdaha olmaz insalah :/

Adet sancisi filan halt etmis ben öleceğim sanmistim

Arkadaslar mrb. Cocuk dusuqunde nasil bir kan gelir yardimci olur musunuz lutfen
İlk başlarda küçük küçük et parçaları olmuştu bende. Daha sonraları yumruk büyüklüğünde parçalar düşüyordu ben 10 haftalık hamileyken düşük yapmıştım. İnanın o kadar zor ki o saatler. Adet ağrısı falan yanında hiç kalır. Karın, kaşık ve bel kısmınızın hep bir arada ağrıdığını düşünün. Sanki bıçakla içinizden bir şey kesiliyor gibi oluyor. Ben ki o kadar utangacımdır acımdan banyoda küvete oturdum eltim eşim görümcem kaynanamın yanında çırılçıplak ağrım geçsin diye dua ediyordum. Hem ağrı hem üzüntü bir arada olunca ben fena bir hale bürünmüştüm. Allah ım yardım et diye ağlıyordum ilk saatler. Daha sonrası al canımı dediğimi biliyorum Allah ım. Çok canım yanıyor diyip duruyordum. Hastaneye gittiğimde de o utangaç ben ağlayarak yeri göğü inletiyordum acıdan. Allah kimseye yaşatmasın. Çok çok zor. Şimdi tekrar bir çocuk sahibi olabilsem gözüm kapalı normal Doğum yaparım diyorum. Doktorum bile eşin çok iyi dayanmış demiş eşime. 2-3 tane serum üzerine 2-3 saate anca kendime gelebildim ben. Gözümün önüne gelince hala şaşırıyorum o nasıl bir acıydı ve ben nasıl dayandım Allah ım dayanamıcak acı vermezmiş kuluna doğruymuş. Ben çok şükür atlattım o zor günü

İlk başlarda küçük küçük et parçaları olmuştu bende. Daha sonraları yumruk büyüklüğünde parçalar düşüyordu ben 10 haftalık hamileyken düşük yapmıştım. İnanın o kadar zor ki o saatler. Adet ağrısı falan yanında hiç kalır. Karın, kaşık ve bel kısmınızın hep bir arada ağrıdığını düşünün. Sanki bıçakla içinizden bir şey kesiliyor gibi oluyor. Ben ki o kadar utangacımdır acımdan banyoda küvete oturdum eltim eşim görümcem kaynanamın yanında çırılçıplak ağrım geçsin diye dua ediyordum. Hem ağrı hem üzüntü bir arada olunca ben fena bir hale bürünmüştüm. Allah ım yardım et diye ağlıyordum ilk saatler. Daha sonrası al canımı dediğimi biliyorum Allah ım. Çok canım yanıyor diyip duruyordum. Hastaneye gittiğimde de o utangaç ben ağlayarak yeri göğü inletiyordum acıdan. Allah kimseye yaşatmasın. Çok çok zor. Şimdi tekrar bir çocuk sahibi olabilsem gözüm kapalı normal Doğum yaparım diyorum. Doktorum bile eşin çok iyi dayanmış demiş eşime. 2-3 tane serum üzerine 2-3 saate anca kendime gelebildim ben. Gözümün önüne gelince hala şaşırıyorum o nasıl bir acıydı ve ben nasıl dayandım Allah ım dayanamıcak acı vermezmiş kuluna doğruymuş. Ben çok şükür atlattım o zor günü
20 gun gecikmisti adetim hamileyim saniyordum ki iki parmak buyukluqunde parcalar dustu agrim ewet vardi bazen bacaqima da vurmustu sanci ama bi kac saat sonra agri kalmadi ama ne bilim ilk cocugumuz olucakti olsaydi simdise adet gormeye basladim ole pihtilar dustukten sonra 4.5 aydir cocuk sahibi olmak istiyoruz ama daha olmadi 19 yasindayim daha ama canim sıkılıyor iste insan olmasini istiyo ne bilim ya off

Umarim biran once allahin izni ile hayirli bir evladin olur canim belli cok guzell gonlu olan bir guzell hnima benziyorsun senden dunya iyisi anne olucaktir insaallah

Neden kurtaj olmadin

Bende 13.haftamı dolduracaktım ıkı gun daha gecseydı o ağrıyla emin ol doğururdum öyle diyim. Ben bide oğlumu görmüştüm düşürünce eli kolu kafası gözleri şeffaf vücudu hala aklımdan çıkmıyo delircek gibi oluyorum allah sabrını veriyo. Adet sancısı ne ki düşüğün yanında

Neden kurtaj olmadin
Artvinde yaşıyorum canım düşük kendi gerçekleşecek dedi doktorum. Bizde bu kadar ağrı olacağını tahmin etmediğimiz için merkezden köye çıktık haftasonu kalmak için tam o süreçte başladı. Köyden inene hastaneye gidene kadar 2 saat oldu. Kalan parçalar için kürtaj oldum ama ağrının tamamını zaten çekmiştim o zamana kadar canım

Düşük olsa parçalar düşerdi Canım düşük kolay bir şey değil benim çok ağrılı olmuştu

Back