Düşük riski

beimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
11
4
31
Merhaba arkadaşlar. 5 haftalık gebeyim. Dün adet başlangıcına benzer bir peçetelik kanamam oldu. Hemen doktora gittik düşük riski olduğunu söyleyerek iğne verdi. İlkini hemen akşam vurduk. Bir de hap günde iki defa kullanacağım. Bol bol dinlenmem gerektiğini söyledi. Fakat kanamam çok az şekilde kahverengi devam ediyor. Bu konuda tecrübesi ve bilgisi olan var mıdır? Açıkçası korkuyorum da.

kahverengi ise beklemis kandır yani aktif bir kanama olmadığını gösterir. bi kaç gün sürüp kesilirse sorun olacağını sanmıyorum. ama yüne de bol bol dinlenin ve ilaçlarınızı kullanın. sancı eslik etmiyorsa endişe etmeyin

kahverengi ise beklemis kandır yani aktif bir kanama olmadığını gösterir. bi kaç gün sürüp kesilirse sorun olacağını sanmıyorum. ama yüne de bol bol dinlenin ve ilaçlarınızı kullanın. sancı eslik etmiyorsa endişe etmeyin
Çok teşekkür ederim sancım yok şükür şimdilik. Beni biraz rahatlattınız teşekkür ederim 🙏

Dinlenmeyi ihmal etmeyin kendidinizi zorlayacak hareketlerden kaçının hep çok geçmiş olsun ❤

Çok teşekkür ederim sancım yok şükür şimdilik. Beni biraz rahatlattınız teşekkür ederim 🙏
bence hiç stres olmayın. ben de iki kez lekelenme yasadım doktorum direkt telefonda sorun yok diyordu siz düsünün 😂😂 eğer sancı eslik ederse veya kanama yoğun olursa acile gel diyordu. onun dısında 17.haftaya kadar düsük önleyici kullandım zaten. su an 31 haftalık olduk bile 🥰🥰

bence hiç stres olmayın. ben de iki kez lekelenme yasadım doktorum direkt telefonda sorun yok diyordu siz düsünün 😂😂 eğer sancı eslik ederse veya kanama yoğun olursa acile gel diyordu. onun dısında 17.haftaya kadar düsük önleyici kullandım zaten. su an 31 haftalık olduk bile 🥰🥰
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ☺️☺️

X