• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük riski !!!!

hemsiresevgiii

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2022
37
5
6
31
Sevgili arkadaşlarım,bir hafta önce kesem göründü bugün kontrole gittim ve betahcg değerim düşmüştü ama yolk saçda bir nebze bebek hareketi görüldü dr um çok yoğundu beni aradan aldığı için çok inceleyemedi.kese boyutu 13 mm güzel dedi.ama betahcg 5+5 e göre tabi 2200 olarak düşük çıktı dr’um progosteron tablet ve haftalık iğne verdi yorumu da şöyle oldu lekelenmem geçince beta tekrar yükselirmiş beni rahatlatmak için mi böyle dedi acaba ya yaşan var mı çok araştırdım ama bi sonuca varamadım elbette ki tedirginim yardım edin lütfen😔😔😔😔😔

Eklentiler

• 617A6CCE-FF63-493E-96CE-8097197CF1E4.jpeg
    617A6CCE-FF63-493E-96CE-8097197CF1E4.jpeg
    100,4 KB · Görüntüleme: 77
Sevgili arkadaşlarım,bir hafta önce kesem göründü bugün kontrole gittim ve betahcg değerim düşmüştü ama yolk saçda bir nebze bebek hareketi görüldü dr um çok yoğundu beni aradan aldığı için çok inceleyemedi.kese boyutu 13 mm güzel dedi.ama betahcg 5+5 e göre tabi 2200 olarak düşük çıktı dr’um progosteron tablet ve haftalık iğne verdi yorumu da şöyle oldu lekelenmem geçince beta tekrar yükselirmiş beni rahatlatmak için mi böyle dedi acaba ya yaşan var mı çok araştırdım ama bi sonuca varamadım elbette ki tedirginim yardım edin lütfen😔😔😔😔😔
Bir cevabınız yok mu kızlaaar betam hala çok yükselmiyor ama bebeğim büyüyor kalp atışını da duyduk

bazen beta cok onemli olmuyo kese gorunmeden dis gebelik ihtimali icin onemli oluyo kesen saglikliysa doktor lekelenmen gecince yukselir dediyse ne guzel endiselenme kalp atisini duyduysaniz artik betanin bi onemi yok hayirli olsun ;)

bazen beta cok onemli olmuyo kese gorunmeden dis gebelik ihtimali icin onemli oluyo kesen saglikliysa doktor lekelenmen gecince yukselir dediyse ne guzel endiselenme kalp atisini duyduysaniz artik betanin bi onemi yok hayirli olsun :KK66:
Maalesef kalbi durdu bi standart var belli ki standart dışındaki herşey sıkıntılı

Back