- 8 Temmuz 2020
- 621
- 852
- 33
- Konu Sahibi Sogancucugu

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz öyle hiç bişey yokken nerden bilelim cinsiyeti müneccim degiliz ki ne ultrason görüntüsü var ne bişey ayrıca daha 6 7 haftalık hamilelikte cinsiyet belli olmaz ki çok erken daha bebek yeni yeni oluşuyorHerkese merhaba 2.gebeligim enlemesine 6+3 boylamasına 7 haftalık dedi doktorumuz fakat kasık ağrım oluyor ev süpürür ken kızımda hiç yaşamadım ne olur ne olmaz Progestan verdi bu durumu yaşayan kişiler tecrübelerini paylaşırsa çok mutlu olurum birde bir kızım daha olsun istiyorum cinsiyet tahmini alabilir miyim![]()
Resim yukEnlemesine boylamasına nasıl oluyor hiç duymamıştım. Bide neye göre cinsiyet tahmini yapıcaz?
Resim yükleyemiyorum sorun var diyor müneccim öyle birşey olabilir mi yeni oluştuğunu biliyorum nub veya keseye göre yorum yapan çok var ilk kez bende forumda okudum ona istinaden sorumu yönelttimBiz öyle hiç bişey yokken nerden bilelim cinsiyeti müneccim degiliz ki ne ultrason görüntüsü var ne bişey ayrıca daha 6 7 haftalık hamilelikte cinsiyet belli olmaz ki çok erken daha bebek yeni yeni oluşuyor
Haftası ni anlamak için en ve boylamasına bakıyor doktor boy7 hafta enEnlemesine boylamasına nasıl oluyor hiç duymamıştım. Bide neye göre cinsiyet tahmini yapıcaz?
3 hamilelik yaşadım hiç doktorlar enlemesine boylamasına ölçmedi de bilemedim kusura bakmayın. Dosya ekle diyince yüklenmiyor mu?Haftası ni anlamak için en ve boylamasına bakıyor doktor boy7 hafta en
6+3 çıktı resim nasıl yükleyebilirim sitede bir sorun mu anlamadım yardımcı olursanız sevinirim![]()
Ne kusuru estağfurullah kızımdada demedi 6 senede teknoloji gelişti demek3 hamilelik yaşadım hiç doktorlar enlemesine boylamasına ölçmedi de bilemedim kusura bakmayın. Dosya ekle diyince yüklenmiyor mu?
Oldu sanırım düşük olabilir bir ihtimal demesi çok kötü yaptı beni 10 gün sonra tekrar gidicem inşALLAH olmaz öyle birşey![]()
![]()
Onun için açılmış konulara yaz resim yükle cvp verirler sanaResim yuk
Resim yükleyemiyorum sorun var diyor müneccim öyle birşey olabilir mi yeni oluştuğunu biliyorum nub veya keseye göre yorum yapan çok var ilk kez bende forumda okudum ona istinaden sorumu yönelttim![]()
Çok yanlış konuşuyorsunuz hiç hoş değil hemcinsimin bana karşı bu kadar yanlış anlaşılabilecek bir cümle kurması hiç hoş değil biz kadınlar birbirimize karşı hoş saygıli olalım ki öyle evlatlar yetiştirelim saygılarımı sunuyorum sağlıkla kalın Hatice hanımOnun için açılmış konulara yaz resim yükle cvp verirler sana
Ayy beni güldürdünüz yaaa. Akşam akşam valla moralim bozuktu sagolunEnlemesine kız, boylamasına erkek bence.
Arkadaş kötü bisey dememis ki size ? Cok yanlış da konuşmamışÇok yanlış konuşuyorsunuz hiç hoş değil hemcinsimin bana karşı bu kadar yanlış anlaşılabilecek bir cümle kurması hiç hoş değil biz kadınlar birbirimize karşı hoş saygıli olalım ki öyle evlatlar yetiştirelim saygılarımı sunuyorum sağlıkla kalın Hatice hanım![]()
Haklısınız sağlıcakla kalınArkadaş kötü bisey dememis ki size ? Cok yanlış da konuşmamış
Kadın ne demiş ki?Çok yanlış konuşuyorsunuz hiç hoş değil hemcinsimin bana karşı bu kadar yanlış anlaşılabilecek bir cümle kurması hiç hoş değil biz kadınlar birbirimize karşı hoş saygıli olalım ki öyle evlatlar yetiştirelim saygılarımı sunuyorum sağlıkla kalın Hatice hanım![]()
Bende anlamadım inanın doktorun dediğini yazdım saçak deniliyor sanırım kendimizi zorlayacak hareketler edersek o kanal açılıyor ve kanamaya sebeb olabilirmiş ben çok erken hissettim bebeğimi ilk andan beri kasık ağrılarım çoktu sonra azaldı eğilip kalkarken süpürge yaparken sancı giriyordu çok korktum cidden kız evlad cennet kapısıdır Rabbim tekrar nasıp eder inşALLAH buradaki dediğim gibi bir çok forumda gördüğümden sormak istedim sağlıklı olsunda ALLAHtan başka birşey istememCanım sanırım enlemesine boylamasına dediğin adet tarihine ve usg ye göre.
cinsiyete gelince de ben çok bilmiyorum ama yuvarlak keseye kız, fasulye gibi eğimli olan keseye erkek diyorlar.
Allah gönlüne göre versin.
doktor neden düşük olabilir dedi peki