- 17 Kasım 2021
- 20
- 7
- 39
- Konu Sahibi Aykizz3459
Merhaba arkadaşlar pcos hastasıyım adeti düzenli biri değilim. Bundan 2 ay önce 10 gün adet oldum ardımdan 10 gün sonra yine adet oldum. Doktora gittim doktor alttan muayene etti smear testi yaptı kilo ver dedi qlorista diye bir düzenleyici verdi. Ben kullanmaya başladım unuttuğum 2 kere filandır diğer gün iki adet aldım. Sonra düzenli kullanmaya devam ederken ilaca 4 gün kalan öğlen kanamam başladı adet oldum ama ilacı da o gün aldığım halde sonra akşam belim de bir ağrı böyle kasıklarım parçlanıyor oturuyordum ayağa kalktım pede bir büyük parça düştü. Hastahaneye gittik alttan baktı yok dedi sonra fotoğraf gösterince düşük yapmış olabilirsin dedi test istedi sabah vardiya değişince başka doktor vardı o da baktı hamile değilsin dedi ben de ben hamilelik için gelmedim bu düştü dedim baktı anlamadı acilde sonra mukus dedi. Ama jinekolağa git dedi. Şuan 6. Gün hala kanama var. Ama anlamadan hamile kaldım da düşük mü yaptım bilmiyorum doktora gidicem ama sizlere de sormak istedim resim yüklemek isterdim ama ayıp olucak diye yüklemiyorum anlatamayacağım bir parça bu. Yani anlarım diyen varsa resim yükleyebilirim
Son düzenleyen: Moderatör: