• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük nasıl anlaşılır acil yardım lütfen

Nzgl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
32
3
1
18
Kızlar bi kaç gün önce test yaptım çift silik çizgi çıktı gebelik belirtilerini de çok fazla yaşadım sabah uyandım Kahve akıntıyla beraber kanama gördüm baya sancım vardı mide bulantısı ayakta duramıyodm düşük yapmış olabilir miyim

Kızlar bi kaç gün önce test yaptım çift silik çizgi çıktı gebelik belirtilerini de çok fazla yaşadım sabah uyandım Kahve akıntıyla beraber kanama gördüm baya sancım vardı mide bulantısı ayakta duramıyodm düşük yapmış olabilir miyim
Kan testi yapmadan gebe olduğunuzu belirleyemezsiniz piyasada çok yanlış çıkan gebelik testleri var Yani bu durumda kan testi yoksa düşük yapmışsınız diyemeyiz anlamak için bir an önce doktora gidin HCG min 4 ya da 5 falansa umarım değildir de düşük anlamına gelebilir ama basit bir gebelik testi ile bunu anlayamazsınız

Kan testi yapmadan gebe olduğunuzu belirleyemezsiniz piyasada çok yanlış çıkan gebelik testleri var Yani bu durumda kan testi yoksa düşük yapmışsınız diyemeyiz anlamak için bir an önce doktora gidin HCG min 4 ya da 5 falansa umarım değildir de düşük anlamına gelebilir ama basit bir gebelik testi ile bunu anlayamazsınız
Daha yenidir die doktora gitmedim bu sabah da öyle kanama gördüm bilemedim

Daha yenidir die doktora gitmedim bu sabah da öyle kanama gördüm bilemedim
Yani bence kan verin boşuna kendinizi hamile değilseniz de hamileyim düşük yaptım psikolojisine sokmayın çünkü sağlıklı bir düşünce değil yazın benim iki üç tane gebelik testim silik çıktı pozitif çıktı üstelik pembeydi ama kana gittiğimde gebelik çıkmadı

Merhaba yerleşme kanaması da olabilir bi kan
Testi vermende fayda var

Düşük değildir olsa gebelik olsa bile kimyasala dönmüştür düşük için kese oluşması lazım adet görüyorsundur şuan kanaman çoksa

Back
X