düşük mü?

Nil3510

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
12
-3
23
adetime daha 15 gün kala şiddetli kasık ağrım karın altım ve belim ağrımaya başladı gün geçtikçe arttı ve adetime 9 gün kala daha bugün adet oldum sandım kanamam var akşamdan beri şuan sabah 5:00 lavaboya girdim peçeteye kanla beraber bi parça geldi şimdi iki resim koyucam buraya bi resimde işaretlediğim parça var internetten aldım o resmi kendiminkini çekmek aklıma gelmedi. Aynı o şekilde parça gördüm. Sonra birdaha tuvalete girdiğimde diğer resimdeki ciğer gibi olan şey geldi hemen resmini çektim. Ben düşükmü yapıyorum anlamadım karmaşığım şuan. Evliyim çocuğum yok 1 yıldır hemen hemen korunmasız ilişki yaşıyoruz. Geçen ayda 17 gün adetim gecikmişti son günlerde kan testi vermiştim negatif çıkmıştı. Geç döllenme olduysa da bilemem. Düşük belirtisimi bu nedir ya nolur yardımcı olun

İşte internetten aldığım resimde işaretlediğim o parça benden de geldi. Diğer resimde sonradan gelen parça yine ne anlamalıyım şimdi ben…
Benimde bir tane kürtaja girdiğim gebeliğim var 8 haftalikti, ilk kanama geldi regl kanaması gibi ama ben hamile olduğumu bildiğim için acile gittim regl den suphelenmedim haliyle. Kese şeklini beğenmedim dedi doktor progosteron verdi eve gönderdi, gece ilk fotografta ki gibi parça geldi bu sefer. Düşük olduğunu anladım, ertesi gün kendi doktoruma gittiğimde kürtaj günü konuşmak zorunda kaldık haliyle. Fotoğraflar tam tersi, hikaye aynı ama ben emindim o sebeple hastaneye koştum. Şimdi sizin acabalarınız var, yarın sakin kafa ile gidip detaylı anlatıp muayene olun. Gerçi sabah oldu zaten, az daha sabredin.. sonuç ne olursa olsun sakın üzülmeyin, o kürtajdan sonra sağlıklı bir evladım var Rabbim hayırlı zaman ı biliyor, bize de beklemek düşüyor her şey gönlünüzce olsun ❤️

Benimde bir tane kürtaja girdiğim gebeliğim var 8 haftalikti, ilk kanama geldi regl kanaması gibi ama ben hamile olduğumu bildiğim için acile gittim regl den suphelenmedim haliyle. Kese şeklini beğenmedim dedi doktor progosteron verdi eve gönderdi, gece ilk fotografta ki gibi parça geldi bu sefer. Düşük olduğunu anladım, ertesi gün kendi doktoruma gittiğimde kürtaj günü konuşmak zorunda kaldık haliyle. Fotoğraflar tam tersi, hikaye aynı ama ben emindim o sebeple hastaneye koştum. Şimdi sizin acabalarınız var, yarın sakin kafa ile gidip detaylı anlatıp muayene olun. Gerçi sabah oldu zaten, az daha sabredin.. sonuç ne olursa olsun sakın üzülmeyin, o kürtajdan sonra sağlıklı bir evladım var Rabbim hayırlı zaman ı biliyor, bize de beklemek düşüyor her şey gönlünüzce olsun ❤️
Amin canım benim. Her halimize şükredicez tabiki. Acabalarımın asıl sebebi adet dışı kanama bu. Dediğim gibi adetime daha benim 9 10 gün var ben şuan kanamam var üzerine de bu parçalar gelince ne bilim endişelendim. Yarın olsun gidicem bakalım…❤️🥺

Amin canım benim. Her halimize şükredicez tabiki. Acabalarımın asıl sebebi adet dışı kanama bu. Dediğim gibi adetime daha benim 9 10 gün var ben şuan kanamam var üzerine de bu parçalar gelince ne bilim endişelendim. Yarın olsun gidicem bakalım…❤️🥺
Dediğim gibi her şey olabilir 🥲 ara kanama bile yaşamış olabilirsin, regl sayılmıyor ama regl kanaması gibi oluyor örnek vermek gerekirse kendi gününe 15 gün varken gelen iki gün süren bir kanama gibi. Yılda 3 kere olursa araştırılması gereken bir konu buda başıma gelmisti ordan biliyorum 😂 haberdar et muhakkak

X