- 29 Kasım 2017
- 194
- 149
Kızlar anneler gününde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Ogün sabah eşimle kesemizi gördük. Bu ikinci ilkinde kimyasal gebelik yasadım. Tedirgin gittik fakat kesenin rahimde yeri gayet iyiydi rahme düştüğü için gayet sağlıklı bir gebelik gibi görünüyor dedi doktor çok umitlendik. Ertesi gün akşam misafirlikte kanamam oldu. En yakin hastane ozeldi oraya gittik. Kesem önceki gün oldugu yerde degil rahim ağzına yaklaşmıştı. Almamız lazim dedi özel oldugu icin devletw gittik hemen yuksekti miktar baya fakat okmeydaninda alttan bakti ve kesen hala duruyo nerede oldugu onemli degil düşük önleyici progestan fitil verdi. Eve geldim bi sancı geldi ve lavaboya gidince tavuk cigeri gibi kan pihtisi vardi ve ten rengi yuvarlak bir et parcasi düşürdüm. Ogunden beri yinede verdigi ilacı kullaniyorum. Bugün yine duramadım başka yere gittim ultrasonda onceden goruenn kesem gorunmedi. Alttan baktı ve burda cok kuçuk birsey var dedi 1 hafta kontrol edelim bakalım ama dusuk olsa buda durmazdı dedi. Kafamı karistirdi. Nasil mumkun olur bilmiyorum yani ultrasonda gorulcek kadar buyuk birsey sonradan gorulmicek sekilde kuculdu mü? Yada dusurduysem o ne Hayır artık tedirginlesmeye basladim korkuyorum. 2 gebelik hayali de husran polikistik overliyim zaten insulin direncim var yani hep boylemi olacak benzerini yasayan var mi?