• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük mü yapıyorum

nisanurguler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
2
1
1
22
İyi akşamlar tüp bebek yoluyla hamile kaldım şuan 7 haftalık hamileyim tedaviye başladığımda doktorum progestan iğne başladı her gün yapıyorum ama bugün kahve rengi akıntım oldu hafif de karnım ağrıyor üç gün sonra kalp atışını duymaya gidicem ama sizce düşük belirtisi mi bu durumu yaşayan var mı ?

düşük olduğunu sanmıyorum çünkü düşük ağrısı hafif seytetmiyor genelde. ben bayağı keskin bir ağrı ile düşük yapmıştım. birinde keskin bir bel ağrısıydı, birinde de yumurtalıklarım patlayacak gibi ağrıyordu. bence boşa stres olmayın Allahn izniyle bir şey olmaz. Sadece bebek iyice yerleşene kadar ayaklarınızı dikip yatın kendinizi yormayın da bence

İyi akşamlar tüp bebek yoluyla hamile kaldım şuan 7 haftalık hamileyim tedaviye başladığımda doktorum progestan iğne başladı her gün yapıyorum ama bugün kahve rengi akıntım oldu hafif de karnım ağrıyor üç gün sonra kalp atışını duymaya gidicem ama sizce düşük belirtisi mi bu durumu yaşayan var mı ?
8.haftaya kadar kıpkırmızı kanamam olmuştu. Ama bebegm şuan 13 aylık:) sakin olun ve durumu doktorunuza bildirin. Biz istirahat edip kan sulandiriciya bir kaç gün ara vermiştik.

İnşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine bende tüp bebekle hamile kaldım maalesef düşük oldu ama benim kanamam çok feci ve pıhtılıydı ama buna rağmen keseyi gördüm doktorum dedi ki bazen bir damla leke ile bebeğini kaybeden de var benim gibi kanamayı 9 ay yaşayıp sağlıkla doğuranda maalesef doktora gitmeden bilemeyiz rabbim hakkında hayırlısını kolaylıkla versin bu yol çok zor dilerim ben ve dileyen herkes muradına kavuşsun

Merhaba ben de tüp bebek ile gebelik geçirdim , hamile kaldığımı öğrendiğim gün pembe kanamam ve ağrılarım olmuştu hem progestan fitil hem de iğnesini kullandım 12 hafta , kan sulandiricidan dolayı olabilir demişti doktor ama kesemeyiz de demişti ben de kesmedim dinlenmeye devam ettim kanamalarım oldu sürekli 3-4 gün kanıyorsam 1-2 gün normal devam ettim ve en son 12. Haftamda resmen bacaklarımdan Akarca’sına kanama geçirdim ve o gün bitti kanamam… plesenta previa olduğumu ve vajinada yoğun bir damar olduğunu söylemişti doktor ondan gelebilir demişti ama sebebini tam netleştiremedik… neyseki bebeğimi sagasalim sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım… ek olarak 2 kere dusuk yapmıştım kürtaj oldum o zamanki yaşadığım kanamalar bunun yanında hiç kalırdı… bu psikolojiden dolayı bebeğim dogana kadar yaşadığım gerginliği siz düşünün :) şimdi düşününce evet haksızlık etmişim kendime ve karnımdakine ama insanın elinde olmuyor bazen.. bol bol dua etmek lazım , insallah sağlıkla alirsiniz kucaginiza…

Back
X