Bende anlamadım işte karmakarışık bir olayAnlamadığım regl olduktan bı hafta sonra lekelenme oluyor ve pozitif görüyorsun kız sen ne ara hamile kaldın ben onu anlamadım
Bu arada HCG git gide düşmüş büyük ihtimalle de düşük yapmışsın canım kimyasal ki diyede düşündümde regl olduktan sonra öğrenmişsin
Tekrar kan verdin mi sıfırlanmismi
Sıfırlanmamış ama düşmüş 168di en son 104 e düşmüşTekrar kan verdin mi sıfırlanmismi
Yaa anladımSıfırlanmamış ama düşmüş 168di en son 104 e düşmüş
İnşallah şimdiki öyle olmaz ve kucağına alırsın aminDüşük olmuş 1 kere yaşadım keseyi gördüm binlerden yavaş yavaş düştü Allah birdaha yaşatmasn benm tüp bebekti
Kanamam azaldı parça filanda düşürmedim ama her iki günde 1 test yapıcam yine ağrım da yok normal şuan herşeyYaa anladımyavaş yavaş düşer kanaman varmı hâlâ;(
Allah kimseye yaşatmasın inşallah en yakında zamanda sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırızDüşük olmuş 1 kere yaşadım keseyi gördüm binlerden yavaş yavaş düştü Allah birdaha yaşatmasn benm tüp bebekti
Ayrıca hala uyku hali ve sürekli ağlama durumum devam ediyor herşeye ağlıyorum ne zaman geçer bilmiyorumKanamam azaldı parça filanda düşürmedim ama her iki günde 1 test yapıcam yine ağrım da yok normal şuan herşey