Düşük mü yapıyorum

iremalpsy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2024
15
1
25
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var benim reglim 16 kasım da oldu sonrasında 13 aralıkta tekrar regl oldum normal bir şekilde ve 1 hafta sonra lekelenme tarzı kanama geldi ertesi sabah idrar testi yaptım ve pozitif gördüm akşam kan tahlili verdim bhcg 235 çıktı ve ertesi günü doktora gittim o gün kanamam koyulaştı ve kırmızı renk oldu doktor düşük yaptığımı ama betaya göre karar vereceğini söyledi tekrar tahlil verdim ve 164 çıktı doktor düşük yapıyorsun dedi ikna olmadım pek ertesi günü başka bir doktora gittim o da bana düşük olabileceğini ama tekrar tahlil vermem gerektiğini söyledi verdim ve sonuç aynı çıktı 168 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar tahlil vermemi istedi ve kanamam kesildi derken ertesi günü tekrar kanamam oldu bu sefer ağrılı ve regl oluyormuş gibi kanama bugün tahlil vericem tekrardan ama sizlere sormak istedim böyle bir durum yaşayan var mı aranızda düşük mü yaptım ben buraya kadar okuduğunuz için çok teşekkür ederim 🙏

Anlamadığım regl olduktan bı hafta sonra lekelenme oluyor ve pozitif görüyorsun kız sen ne ara hamile kaldın ben onu anlamadım 🤣

Bu arada HCG git gide düşmüş büyük ihtimalle de düşük yapmışsın canım kimyasal ki diyede düşündümde regl olduktan sonra öğrenmişsin

X