Düşük mü yapıyorum

asli3564

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2020
40
5
25
Merhaba arkadaşlar ben tam 7 haftalık hamileydim ara ara tuvalete çıktığımda kanamam geliyordu ama çok azdı. doktor yüzde doksan düşük yaparsın dedi Sağlıksız gebelik olduğu için. Dün kan pıhtıları gelmeye başladı. Tekrar düşük yaşamamak için hangi testleri yapmalıyım yardımcı olun lütfen

Kan pıhtıları gelince doktorunuza gittiniz mi? Düşük kesinleşti mi? Ayrıca doktorunuz net bakıp takip etmeden kafadan kesin düşük yaparsın sağlıksızdır deyip öylece bıraktı mı?

Kan pıhtıları gelince doktorunuza gittiniz mi? Düşük kesinleşti mi? Ayrıca doktorunuz net bakıp takip etmeden kafadan kesin düşük yaparsın sağlıksızdır deyip öylece bıraktı mı?
Hayır beta hcg değerim çok yavaş yükseliyordu ve kese boyutum çok küçüktü haftama göre ondan dolayı sağlıksız dedi yarın doktora gideceğim

O zaman öncelikle sakin olun. Doktorunuz ilgili ise ona güvenin ve dediği gibi sağlıksız bir gebelikse ve düşük gerçekleşecekse ilk kendi sağlığınıza odaklanın. Bu kaçıncı gebeliğiniz bilmiyorum ama ilk gebelikte oluyormuş.

Benim de ilk gebelikti her şey yolunda gidiyordu,kalp atışı,kese şekli büyümesi derken kalp atışı durmuş 24 kasımda kürtaj ile alındı. İnşallah sizin cidden sağlıksız gebelikse kürtaja bile gerek kalmadan sağlıkla atlatırsınız.

O zaman öncelikle sakin olun. Doktorunuz ilgili ise ona güvenin ve dediği gibi sağlıksız bir gebelikse ve düşük gerçekleşecekse ilk kendi sağlığınıza odaklanın. Bu kaçıncı gebeliğiniz bilmiyorum ama ilk gebelikte oluyormuş.

Benim de ilk gebelikti her şey yolunda gidiyordu,kalp atışı,kese şekli büyümesi derken kalp atışı durmuş 24 kasımda kürtaj ile alındı. İnşallah sizin cidden sağlıksız gebelikse kürtaja bile gerek kalmadan sağlıkla atlatırsınız.
Teşekkürler benim de ilk gebeliğim ve sanırım düşüyor. Siz tekrardan hamile kaldınız mı? Kaldıysanız araya zaman koydunuz mu

Hiç sorun değil insan bu evrede cidden aklında bin bir soru ile dolanıyor. Benim kürtaj ile alındığı için en az 2 ay bekle dedi doktorumuz. Eee bide 15 tatil memleket aile ziyareti derken o 3 ay olur. Sonrası nasip. Ama kürtaja gerek kalmadan kendiliğinden düşen için süre nasıl işler bilmiyorum.

Hayır beta hcg değerim çok yavaş yükseliyordu ve kese boyutum çok küçüktü haftama göre ondan dolayı sağlıksız dedi yarın doktora gideceğim
üzerinden zaman geçmiş nasıl oldunuz acaba ? benim de ilk gebeliğim ve %90 düşük yapacaksınız sağlıksız gebelik dedi doktor ve lekelenmem var.

X