How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Düşük mü yapiyorum?

Ladyypapaatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2018
50
25
3
35
Merhaba hanimlar, 5 haftalik hamileligimde bu gun malesef kanamam oldu. Doktor bakti kese goremedi kan tahlilinde de kesin bir sey soyleyemem takip edecegiz degerlerim yukseliyor mu diye dedi. Umutlanmak istemiyorum ama vajinal muayenede kese gorulmemesi soz konusu mu. Birde dusuk kanamasi ne kadar surer benim o an biraz geldi ve bitti. Netten arastirdigim kadariyla haftalarca surebilirmis.

Benimde böyle bir kanama sonucu ultrasonda birşey görünmedi kan testinden dün değer HCG değeri 4200 çıktı doktor hiç normal değil ya düşük ya da daha büyük ihtimalle dış gebelik diyor sağlıklı gebelik olduğunu düşünmüyor yarın yine test yapacaklar ve netlesecek
İnşallah sağlıklı hamileliktir ben kendim içinde hala bir mucize bekliyorum Rabbimden ama dış gebelik olmasından da düşük daha iyi bunları söyleyeceğim aklıma gelmezdi çok üzgünüm çok mutsuzum Rabbim herkesin bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Gebelikte kanamayi pek sevmiyor doktorlar.pek iç açıcı konuşmuyorlar bu durum içinde. Ha hepsi düşükle mi sonuçlanıyor. Hayır tabi ki. Kese daha önce göründü şimdi gorunmuyorsa sorun var demektir. şöyle de birşey var kese kaybolmaz kese bozulur gebelik sona erer. Ama hiç gorunmediyse belki bir kaç güne görünür ya da dış gebelikte olabilir.hcg yükseliyor ama kese oluşmadan gebelik sona eriyor.gecmis olsun.sag salim alirsin insallah kucağına.

Evet kesin dusuk oldugunu bile bile unutlanmak cok kotu. Daha ogreneli bir hafta olmustu pazartesi doktora gidecektim ama gerrk kalmadi. Bir kac gundur sanki hayat cok guzeldi hersey yolundaydi yeni bir heyecan umut.. ama malesef olmadi. Cok kotu uzucu birseymis..

Back