- 11 Temmuz 2019
- 170
- 57
- 28
- 26
- Konu Sahibi MerakliabsnanajN
-
Yani öyle fotoğraflar atıldığında belli bir süre siteden uzaklaştırılıyorsun ceza veriyolarBanlanacaksın nedir anlamadım
Tedbirini alıp gittikten sonra hicbirsey olmazYa şu zamanda hastaneye gitmem doğru olurmu ki
Komik olup üye isimleri etiketleyecek kadar tiye alınan konu nedir?
Kadın evli ve belli ki gebelik istiyor bu yüzden de soru soruyor, aynı konuyu başka bir bölüme açmış olabilir ama bu sizlerin dalga geçmenize sebep olamaz.
Haklısın, okudukların için ben de hemcinslerim adına utandımMune öyle bir yazım ki yazdım yazdım sildim.
Yazdıklarımdan ben utandım da okuyanların utanıp ta bunu yapmayacaklarının garantisi olmadığından sildim.
Vallahi abla ben yazacaktım banı göze alıp senin iletini gördüm.Komik olup üye isimleri etiketleyecek kadar tiye alınan konu nedir?
Kadın evli ve belli ki gebelik istiyor bu yüzden de soru soruyor, aynı konuyu başka bir bölüme açmış olabilir ama bu sizlerin dalga geçmenize sebep olamaz.
Haklısın, okudukların için ben de hemcinslerim adına utandımbir beyefendinin bunları okumak zorunda kalmasına utandım.
Diyecek söz bulamadım, şu yazın bile sanki bana yazılmış gibi ağır geldi utandımİnan yazdıklarım çok ağırdı. Hatta bugüne kadar yazdığım en ağır mesajdı ama anlamayacağı için sildim. Hatta cezasını ay sonuna kadar da uzattım. Böyle anlayışsız, böyle insanlıktan yoksun üyelere inan söyleyeceklerim kelimeler için acıyorum.
Keske bunu banlamadan önce sorsaydınız.cünkü dalga gecmemistim.Komik olup üye isimleri etiketleyecek kadar tiye alınan konu nedir?
Mune öyle bir yazım ki yazdım yazdım sildim.
Yazdıklarımdan ben utandım da okuyanların utanıp ta bunu yapmayacaklarının garantisi olmadığından sildim.
Haklısın, okudukların için ben de hemcinslerim adına utandımbir beyefendinin bunları okumak zorunda kalmasına utandım.
İnan yazdıklarım çok ağırdı. Hatta bugüne kadar yazdığım en ağır mesajdı ama anlamayacağı için sildim. Hatta cezasını ay sonuna kadar da uzattım. Böyle anlayışsız, böyle insanlıktan yoksun üyelere inan söyleyeceklerim kelimeler için acıyorum.
Konuyu acan arkadas sanki imama sorar gibi en az on tane hocam yazdıgı icin güldüm espiri yoluylada uyardım kendiside anlayıp konudaki hocam yazılarını düzelttiBaşlığındakiler gelir vık vık yapar onları da siteden atar o başlığı kaparız.
Huzur ohhh be
@Loriklorik hocam seni cagırıyor
O anladı
Bunların hepsi iletisim bozuklugu yüzünden ahhhh
Bunu yapmasaydın keske ahhhh ki neeeee ahhhhhh
Hanım efendi uğraşmaya insanmı arıyorsunuz bir derdimi anlatmışım siz dalga geçiyosunuz sizce doğrumu tamam doktora yazdım ama aceleci dvranark buraya d sormak istedim yaptığınız doğru değil bence
Evet. O sahsın bakıs acısıydı. Loriklorik adlı kisiyide bu konularda bilgili oldugu icin etiketlemistim o yüzden o anladı dedim.Dalga geçip kalp kırmadınız, peki.
bu kadar itici geliyorsam size
Ben niyetimi ve nedenini acıklıyorum. Ajıtasyon yapmıyorum.ajitasyon yapmayın ! hiç bir üyeye bu şekilde yaklaşımda bulunamazsınız. Bu tavra devam edecekseniz buyrun üyeliğinizi iptal edin ama sakın ajitasyon ile ben yapmadım etmedim vs vs vs demeyin.
2 yıldır bunla uğraşıyorsanız insanların ne kadar hassas olduğunu da anlayacağınızı umuyorum.
Ben niyetimi ve nedenini acıklıyorum. Ajıtasyon yapmıyorum.
Tekrar ediyorum bu kadar itici geliyorsam ki ajıtasyon yaptıgımı düsünüyorsunuz hala, direkt üyeligimi iptal edebilirsiniz...
Anlamadım
Ya düzelttim zAten sizde komedi arıyorsunuz abi düzgün bişey sordum şurda ya
Napmaya çalışıyorsunuz ?
Bişeyy sordum bu kadar komik ne var ?
Hanım efendi uğraşmaya insanmı arıyorsunuz bir derdimi anlatmışım siz dalga geçiyosunuz sizce doğrumu tamam doktora yazdım ama aceleci dvranark buraya d sormak istedim yaptığınız doğru değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?