Düşük mü yapıyorum yoksa hamile miyim değil miyim bilmiyorum

Ya 2 3 gün kanam olup bitiyorum 2 oldu bu daha önce hiç yaşamadım böyle bi durum ya olurdum ya olmazdım yanii

Mune öyle bir yazım ki yazdım yazdım sildim.

Yazdıklarımdan ben utandım da okuyanların utanıp ta bunu yapmayacaklarının garantisi olmadığından sildim.

Yazdıklarımdan ben utandım da okuyanların utanıp ta bunu yapmayacaklarının garantisi olmadığından sildim.
Haklısın, okudukların için ben de hemcinslerim adına utandım bir beyefendinin bunları okumak zorunda kalmasına utandım.

Vallahi abla ben yazacaktım banı göze alıp senin iletini gördüm.
Zaten gereken olmuş.

Haklısın, okudukların için ben de hemcinslerim adına utandım bir beyefendinin bunları okumak zorunda kalmasına utandım.

İnan yazdıklarım çok ağırdı. Hatta bugüne kadar yazdığım en ağır mesajdı ama anlamayacağı için sildim. Hatta cezasını ay sonuna kadar da uzattım. Böyle anlayışsız, böyle insanlıktan yoksun üyelere inan söyleyeceklerim kelimeler için acıyorum.

Diyecek söz bulamadım, şu yazın bile sanki bana yazılmış gibi ağır geldi utandım

Keske bunu banlamadan önce sorsaydınız.cünkü dalga gecmemistim.

Başlığındakiler gelir vık vık yapar onları da siteden atar o başlığı kaparız.

Huzur ohhh be
Konuyu acan arkadas sanki imama sorar gibi en az on tane hocam yazdıgı icin güldüm espiri yoluylada uyardım kendiside anlayıp konudaki hocam yazılarını düzeltti
Pesine kanamasını buradan paylastı midem bulandıgı halde yine art niyetli olmadıgım icin kalkıp sikayette bulunmadım. Gebelikle ilgili sorusuyla dalga gecmedim. Benim espiri yoluyla uyarmalarım sayesinde tüm düzenlemelerini yaptı sizlerde konunun sonunda gelip beni yargılayıp infaz ettiniz. Bir tür haksızlıga ugradım.
Ben bebek isteyenlerle ilgili dalga gececek biri olsam kalkıp o baslıgındakilerde gelir vıkvık yapar dediginiz insanları aynı baslık altında toplamam. İki yıldır cocuk hasretiyle yanıyorum ben. o baslıgın altındakilerle de cocuk özleminden birbirimize tesellilerde bulunuyoruz sakalasıp gülüp aglayıp üzülüp birbirimize destek oluyoruz. Yine benim bir hatam varsa özür dilerim en basta yanlıs anlasıldıgım icin. Fakat sizlerin yaptıgınızıda hic tasvif etmiyorum gercekten bu kadar itici geliyorsam size direkt üyeligimi iptal edip tüm bebekle ilgili konularımı kapatabilirsiniz. Tesekkürler.

Dalga geçip kalp kırmadınız, peki.
@Loriklorik hocam seni cagırıyor
Maisiyah345 abisi gel seni cagırıyor simdide
Bunların hepsi iletisim bozuklugu yüzünden ahhhh
Bunu yapmasaydın keske ahhhh ki neeeee ahhhhhh
Hanım efendi uğraşmaya insanmı arıyorsunuz bir derdimi anlatmışım siz dalga geçiyosunuz sizce doğrumu tamam doktora yazdım ama aceleci dvranark buraya d sormak istedim yaptığınız doğru değil bence

Dalga geçip kalp kırmadınız, peki.
Evet. O sahsın bakıs acısıydı. Loriklorik adlı kisiyide bu konularda bilgili oldugu icin etiketlemistim o yüzden o anladı dedim.
bunu yapmasaydın dedigim yerdede kanamasını paylasmıstı tabi konu akısını görmediginiz icin konusmaları tam anlamamanız normal pek birsey diyemiyorum.

bu kadar itici geliyorsam size

ajitasyon yapmayın ! hiç bir üyeye bu şekilde yaklaşımda bulunamazsınız. Bu tavra devam edecekseniz buyrun üyeliğinizi iptal edin ama sakın ajitasyon ile ben yapmadım etmedim vs vs vs demeyin.

2 yıldır bunla uğraşıyorsanız insanların ne kadar hassas olduğunu da anlayacağınızı umuyorum.

Ben niyetimi ve nedenini acıklıyorum. Ajıtasyon yapmıyorum.
Tekrar ediyorum bu kadar itici geliyorsam ki ajıtasyon yaptıgımı düsünüyorsunuz hala, direkt üyeligimi iptal edebilirsiniz...

Ben niyetimi ve nedenini acıklıyorum. Ajıtasyon yapmıyorum.
Tekrar ediyorum bu kadar itici geliyorsam ki ajıtasyon yaptıgımı düsünüyorsunuz hala, direkt üyeligimi iptal edebilirsiniz...

aklınız sıra topu bize atıyorsunuz ama büyük bir zevkle ...

Ya düzelttim zAten sizde komedi arıyorsunuz abi düzgün bişey sordum şurda ya
Napmaya çalışıyorsunuz ?
Bişeyy sordum bu kadar komik ne var ?
Hanım efendi uğraşmaya insanmı arıyorsunuz bir derdimi anlatmışım siz dalga geçiyosunuz sizce doğrumu tamam doktora yazdım ama aceleci dvranark buraya d sormak istedim yaptığınız doğru değil bence

1. mesaj tamam, 2. mesaj tamam 3. mesajda artık kadına bir açıklama yapın. Dalga geçipte dalga geçtiğim nasıl düşünülmüş demeniz komik. Üye burada kıvranmış ne yapmaya çalışıyorsunuz diye ... Hala dalga geçmedim diyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…