• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DÜŞÜK MÜ TUTUNMA KANAMASİ Mİ CEVAP VERİN LÜTFEN KORKUYORUM

Yaa böyle koyu kahvemsi bı renkte ve damla damla geliyor az önce baktım araya biraz siyah pıhtı gibi şeyler de var
Koyu kahve renkteyse yerleşme oluyor damla damla diyorsun birde çok normal bence kırmızı renk kan ve pıhtı olursa hiç durma hemen acile git

Cihaz makinesi bozuk sonuç çıkmadı akşam acile git bak dedi veya pazartesi gününü bekle dedi benim lekelenmem hala devam ediyor napcam bilmiyorum yerleşme mi düşük mü onu bile bilmiyorum
Özel doktora gitseydiniz keşke cumartesi öğleye kadar bile açık .
Sonuç da sabah vermişsin öğleden sonra çıkması lazım .
Belki önüne gececeginiz bişey düşük önleyici iğne falan yuaparlardi veya progestan verirlerdi kanama ne olursa olsun normal değil .
Doktor bişeyler veriyor .
Pazartesiye geç kalmış olucaksın belki .

Ya nasıl durabiliyorsun kuzum her şey olabilir Allah korusun. Başka doktora acile ya da özele git. Cihaz bozuk pazartesi gel ne demek ya? Can taşıyorsun

Cihaz makinesi bozuk sonuç çıkmadı akşam acile git bak dedi veya pazartesi gününü bekle dedi benim lekelenmem hala devam ediyor napcam bilmiyorum yerleşme mi düşük mü onu bile bilmiyorum
Acilde de kan tahlili yaparlar ve sonuç çabuk çıkar bence git canım.
Bak bende düşük yaptım kıpkırmızı su gibi geliyodu inşallah seninki düşük değildir

Acik kırmızı,yani taze kan şeklindeyse,buna kasik agrisi da ekleniyorsa düşük olma ihtimali yüksek. Geçen yıl düşük yaptım aynen anlattığım gibiydi,ağrım gittikce artmisti

Acik kırmızı,yani taze kan şeklindeyse,buna kasik agrisi da ekleniyorsa düşük olma ihtimali yüksek. Geçen yıl düşük yaptım aynen anlattığım gibiydi,ağrım gittikce artmisti
Koyu kahverengi gibi bişey bide bel ağrım çok durumum ne bilmiyorum artık

Koyu kahve ise yerleşme kanaması olabilir, yatıp dinlenmek en iyisi şu durumda

Koyu kahve ise yerleşme kanaması olabilir, yatıp dinlenmek en iyisi şu durumda
Bu arada geçmiş olsun öncellikle acile gittim bir hap verdi günde 3 defa kullan dedi düşük riskin azalsın diye peki ya yerleşme kanmasi ise o hap daha fazla kötü etmez mi beni

Acilde de kan tahlili yaparlar ve sonuç çabuk çıkar bence git canım.
Bak bende düşük yaptım kıpkırmızı su gibi geliyodu inşallah seninki düşük değildir
Geçmiş olsun canım Rabbim bidaha göstermesin acile gittim kan sonucum 3 gün önce 868 idi bugün 1621 çıktı düşük riskin azalsın diye bir hap verdi günde 3 defa kullan dedi değerim neyi gösteriyor bilmiyorum lekelenmem devam ediyor yerleşme mi düşük mü anlamış değilim

Ya nasıl durabiliyorsun kuzum her şey olabilir Allah korusun. Başka doktora acile ya da özele git. Cihaz bozuk pazartesi gel ne demek ya? Can taşıyorsun
Acile gittim canım 3 gün önce değerim 868 bugün 1621 çıktı düşük riskin azalsın diye bir hap verdi günde 3 defa kullan dedi değerim neyi gösteriyor bilmiyorum ama lekelenmem devam ediyor yerleşme mi yoksa düşük mü anlamış değilim

Acile gittim canım 3 gün önce değerim 868 bugün 1621 çıktı düşük riskin azalsın diye bir hap verdi günde 3 defa kullan dedi değerim neyi gösteriyor bilmiyorum ama lekelenmem devam ediyor yerleşme mi yoksa düşük mü anlamış değilim
Yerleşme olabilir. Değerim güzel artmış

O ilacın zararı yok eğer gebelik varsa tutunmasını sağlıyor. Gebelik yoksa adetini söktürücü olarak işlev görüyor.
Sabah kanamam değişik geldi acile gittim vajinal yolla baktı kanaman durmuş dedi bu gelen kan eski kan dedi beta HCG ver dedi düşük risk var bilmiyorum ya eski kan ne demek

Sabah kanamam değişik geldi acile gittim vajinal yolla baktı kanaman durmuş dedi bu gelen kan eski kan dedi beta HCG ver dedi düşük risk var bilmiyorum ya eski kan ne demek
Belki sökülüyorsundur kuzum

Back