Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni götüren kimse yokkkk eşim şoför offffBence hemen doktora gitmelisin canım inşallah kötü bişey yoktur hemen acile git
Atla bi taksiye git canım ne olucakBeni götüren kimse yokkkk eşim şoför offff
Hayır yok eşime de anlatamadım oturdum ağladım yarın sabah gelicem dedi şoför onu da korkutmak istemedimBaşka konuda açmışsın korkunu anlıyorum ama burda cevap bulamazın. Doktora gitmen gerek kendin gitme imkanın yokmu
4-5 hafta civarın yerleşme kanaması görülebilir ama muayene olmadan kanama neden bilinmez. Eğer bebek duruyorsa ve sağlıklıysa doktorlar iğne veya fitil verirler, bebeğin tutunmasına yardımcı olması için. Umarım bebeğin seninledir.Hayır yok eşime de anlatamadım oturdum ağladım yarın sabah gelicem dedi şoför onu da korkutmak istemedim
İnşallah İnşallah dualarınızı eksik etmeyin4-5 hafta civarın yerleşme kanaması görülebilir ama muayene olmadan kanama neden bilinmez. Eğer bebek duruyorsa ve sağlıklıysa doktorlar iğne veya fitil verirler, bebeğin tutunmasına yardımcı olması için. Umarım bebeğin seninledir.
Bende çok yürüdüm onunla ilgili mi acaba doktora gittik yine kan istedi kan verdim sonuç öğleden sonra çıkacak çok korkuyorumCanım 6 haftalık gibi bende de kan geldi sonra doktora söylediğimde "çok yürümüş müydün o gün?" dedi evet dedim ondandır dedi. Bebek iyiydiçünkü. Ama kanama ihmale gelmez sen mutlaka doktora git. İnşallah hiçbir sorun yoktur. Sadece her kan korkulacak bişey değil demek istedm. Ama ihmal etme. Hep yat bu arada ayakların yukarıda olsun. Dua et stres yapmamaya çalış. İnşallah sorun yoktur
Hastaneye gittim kan istedi kan verdim düşük mü değil mi ona bakacaz dedi sonuç öğleden sonra çıkacakBence hemen doktora gitmelisin canım inşallah kötü bişey yoktur hemen acile git
Benden tekrardan kan istediler verdim öğleden sonra gel sonuca bakalım dedi düşük mü değil mi diye leke leke kahvesi kanamam geliyorDüşükmü tutunma kanaması muayene olmadan bilinmez. Acile git bence
Tamam önce bi sakin ol canım dua et sonucu bekle inşallah hakkında hayırlısı olsunHastaneye gittim kan istedi kan verdim düşük mü değil mi ona bakacaz dedi sonuç öğleden sonra çıkacak![]()
Herhangi bi ilaç vermedimi kan sonucuna göremi vercekBenden tekrardan kan istediler verdim öğleden sonra gel sonuca bakalım dedi düşük mü değil mi diye leke leke kahvesi kanamam geliyor![]()
Evet öyle dedi ve ben hastanede sonucumu beklerken bile lekelenmem devam ediyordu cihaz bozuk pazartesi günü gel veya akşam acile git dedi ben napcam bilmiyorumHerhangi bi ilaç vermedimi kan sonucuna göremi vercek
Cihaz makinesi bozuk sonuç çıkmadı akşam acile git bak dedi veya pazartesi gününü bekle dedi benim lekelenmem hala devam ediyor napcam bilmiyorum yerleşme mi düşük mü onu bile bilmiyorumTamam önce bi sakin ol canım dua et sonucu bekle inşallah hakkında hayırlısı olsun![]()
Canım sakin ol kırmızı renkte ve çok mu geliyorCihaz makinesi bozuk sonuç çıkmadı akşam acile git bak dedi veya pazartesi gününü bekle dedi benim lekelenmem hala devam ediyor napcam bilmiyorum yerleşme mi düşük mü onu bile bilmiyorum
Yaa böyle koyu kahvemsi bı renkte ve damla damla geliyor az önce baktım araya biraz siyah pıhtı gibi şeyler de varCanım sakin ol kırmızı renkte ve çok mu geliyor