düşük mü dış gebelik mi mol gebelik mi

Hala durumumda bir değişiklikyok. Iki günde bir kan tahlili yaptırıyorum. Her seferinde değerlerin biraz daha arttığını görünce yıkılıyorum. Hala bir teşhis konulmadı. Rahimde bir şey gözükmüyor. Daha ne kadar sürecek bu durum bilmiyorum. Allahtan sabır diliyorum. Ne kadar zormuş. ...

Alttan baktilar mi

Geçmiş olsun öncelikle inşallah sağlıklı bebeğin olur dış gebelikte mol da geçirmezsın. Ben 1 yıl önce parsiyel mol gebelik geçirdim. Kaç defa dr. gittim ben bile unuttum. Değerlerim anormal şekilde yükseliyordu dış gebelik dendi kese yok dendi. kese var bebek yok dendi.Sonra Mol olabilir demişti başka dr. Sonra kalp atışı yok dendi başka dr. kalp atışı var dedi ben sürekli dr. değiştirdim hepsi farklı birşey söylediği için. Sonra bebek vardı ve 11 haftama gelmiştim ama malesef bebeğimi kaybettim sonuç parsiyel mol çıktı pataloji çok önemli kürtaj sonrası. Rabbim bir daha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…