• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşük mü dış gebelik mi mol gebelik mi

Hala durumumda bir değişiklikyok. Iki günde bir kan tahlili yaptırıyorum. Her seferinde değerlerin biraz daha arttığını görünce yıkılıyorum. Hala bir teşhis konulmadı. Rahimde bir şey gözükmüyor. Daha ne kadar sürecek bu durum bilmiyorum. Allahtan sabır diliyorum. Ne kadar zormuş. ...

Hala durumumda bir değişiklikyok. Iki günde bir kan tahlili yaptırıyorum. Her seferinde değerlerin biraz daha arttığını görünce yıkılıyorum. Hala bir teşhis konulmadı. Rahimde bir şey gözükmüyor. Daha ne kadar sürecek bu durum bilmiyorum. Allahtan sabır diliyorum. Ne kadar zormuş. ...
Alttan baktilar mi

Arkadaşlar artık düşünmekten kafayı yemek üzereyim. 26 şubatta hamile olduğumu öğrendim beta hcg 215 çıktı. 2 gün sonra 508. Sonra kahverengi lekenlenme başladı ve doktorum düşük tehliken var dedi. 3 gün sonra yaptirdigimiz tahlilde beta 178 gibi bir sey çıktı. Doktor düşük yaptığımı kese görünmedigi için kurtaja gerek olmadigini soyledi. Daha sonra yapilan testte beta 79 gibi bir şey çıktı. Vajinal muayenelerde kese hiç gözükmedi. Fakat kanamam bitip beta testi yaptırınca şokla karşılaştım. Ben sıfırlanmistir diye düşünürken beta 240 lara ertesi gün 265 e yükseldi. Doktor mol gebelik ya da dış gebelik olabilir dedi. Benim durumuma benzer bir şey yaşayan var mi? Iyi kötü bir şeyler duymaya ihtiyacim var.
Geçmiş olsun öncelikle inşallah sağlıklı bebeğin olur dış gebelikte mol da geçirmezsın. Ben 1 yıl önce parsiyel mol gebelik geçirdim. Kaç defa dr. gittim ben bile unuttum. Değerlerim anormal şekilde yükseliyordu dış gebelik dendi kese yok dendi. kese var bebek yok dendi.Sonra Mol olabilir demişti başka dr. Sonra kalp atışı yok dendi başka dr. kalp atışı var dedi ben sürekli dr. değiştirdim hepsi farklı birşey söylediği için. Sonra bebek vardı ve 11 haftama gelmiştim ama malesef bebeğimi kaybettim sonuç parsiyel mol çıktı pataloji çok önemli kürtaj sonrası. Rabbim bir daha yaşatmasın

Back