- 6 Eylül 2024
- 10
- 0
- 26
- Konu Sahibi kediseverrr
merhaba ben 5 temmuzda iliskim oldu aslinda vajina girişine sürtünme yoluyla tam birleşme anında (korunmasızdı belki tam vajinal ilişki olmadı ama sürtünmeyle olma ihrimaline karşın soruyorumm) kan geldigini fark ettim aslında sabah karın kasık agrısı regl olacagımı anlamıstım o an regl oldum normal 4-5 gun sürdü 32 gün sonra (5 agustos) tekrar regl oldum mu anlayamadım normalde çok ağrılı olur ama bu daha bi ağrılıydı (ağrım 1 gün sürdü her zaman oldugu gibi) normal regl gibi hemen kanamayla başladı ama normalden 2 tık ağrılı ve 4.gün küçük parçacık geldi (2 tane leblebiden az daha küçük) ertesi gün 5. gun kanamam bitti fakat şimdi reglim düzensiz ama 3 gun gecikme yaşıyorum test yapmalı mıyım normalde yapıcaktım ama 5 agustosta regl oldum mu düşük mü anlayamadım düşük kanı kahverengiyle baslıyormus sanırım benim normal regl kanı renginde basladı tek süphem normalden 2 tık ağrılı olmasi parça ve gecikme olması
Çok üzülerek rica ediyorum (yaşayanlar için) düşük ve adet farkı nedir acaba düşük yapmaya baslayıp yarım vs kalıp şuan hamile olabilir miyim test için bi kaç gün daha beklemek istedim, Düşük ağrısı 1 gün sürüp geçer mi ağrı kesici almıştım geçmişti sizce reglmi oldum yoksa 4-5 haftada bebek hemen oluşup düşük yapmış olabilir miyim... teşekkürler
Çok üzülerek rica ediyorum (yaşayanlar için) düşük ve adet farkı nedir acaba düşük yapmaya baslayıp yarım vs kalıp şuan hamile olabilir miyim test için bi kaç gün daha beklemek istedim, Düşük ağrısı 1 gün sürüp geçer mi ağrı kesici almıştım geçmişti sizce reglmi oldum yoksa 4-5 haftada bebek hemen oluşup düşük yapmış olabilir miyim... teşekkürler